Region

Svet

Survivor: Goca u blatu skinula gaće Aleksandri, Toni ispao iz plemena (Foto)

Tek što su se okupali, dobili donji veš, jeli kao što nisu u protekle dve nedelje i oprali zube, VIP učesnike Survivora dočekao je novi šok. Borba između plemena, ali i međusobno između članova. Najgori iz plemena boriće se međusobno, a onaj ko posustane napušta ostrvo.

Survivor: Goca u blatu skinula gaće Aleksandri, Toni ispao iz plemena (Foto)



Pleme Bahandi prvo se oprobalo u zadatku ravnoteže. Svaki takmičar dobio je cilindar od drveta, na kom je trebalo da balansira metalnu kuglu. Balans, ali i koncentracija, stavljeni su na veliku probu. Prvi je ispao Toni.

Kasuko je nastupio bez Bojane, koja je iskoristila tajni imunitet, a izgubio je Andrej. Zatim se sa makedonskim reperom borio za ostanak u borbi jedan na jedan sa cilindrima i kuglicama. Ostali su zadržavali dah i bukvalno prekrivali rukama oči… Napeta borba nastavljena je u dodatnoj rundi sa još cilindara, a prvi je posustao Toni. Celo žuto pleme bilo je u suzama.



Čak se i crveno pleme složilo da je ovo do sada bio možda fizički ne toliko težak, ali psihički najzahtevniji zadatak.

"Samo moliš Boga da neko ispadne, a da to ne budeš ti" – rekla je Aleksandra i potvrdila da se već i unutar plemena osećaju nagoveštaji konkurencije.

Bahandiji su u kampu ocenili da je Tonijevo ispadanje “katastrofa i nepravda”, Katarini je čak bilo grozno što su slavili pre ove borbe – “dođe mi da ispovraćam sve što smo jeli”.

"Vozaju nas k’o mlade majmune, pa ti ostani psihički jak" – filozofirao je Miloš. Glumca je pleme odabralo za novog vođu, sa sve “pionirskom” zakletvom i nadama da neće proći kao prethodne vođe Bahandija. U Kasuku je vođa i dalje Bojana.

Sledeća borba bila je za imunitet, i to guranje ogromnih lopti u blatu do golova, u dve runde. Bilo je i rvanja između devojaka, spadali su i gornji i donji delovi kupaćih kostima… Dok su se Miloš i Andrej borili oko lopte, Goca je gurnula Aleksandru u blato i skinula joj kupaći! Od pevačice je zato dobila jedno bacanje u blato dostojno rvača. Pobedilo je pleme Kasuko, i osvojilo totem, a Bojana je u potragu za tajnim imunitetom poslala drugog vođu Miloša.



Aleksandra je bila uvređena zbog Gocinog poteza – “drži me sa obe ruke pet minuta za kupaći, možda voli da gleda”, a Edin i Nikola su se složili da je gledanje ženskog rvanja u blatu bilo pravo zadovoljstvo.



Toni je tek stigao u Novo kraljevstvo, a već je stigao da se zakači sa Knezom, kom je jako smetalo što ga je on nazvao licemerom. Iako je Crnogorac besneo zbog “tako ružne reči”, Makedonac je uspeo da ga smiri ravnodušnim izvinjenjem, “samo jer je stariji”. Žene u plemenu Kikoman pate samo zbog nedostatka kozmetike, najviše šampona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>