Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Bik podznak Blizanci!

Kombinacija Bik podznak Blizanci pripada osobama izuzetne intelektualne snage, rečitosti i snalažljivosti, velikih šarmera koji plene osmehom i unutrašnjom memorijom da primećuju estetiku.

Horoskop: Bik podznak Blizanci! Foto: Svet Plus
Ovo je vrlo pozitivna i popularna kombinacija jer donosi lepotu iznutra i spolja, da je osoba vrlo aktivna, dinamičnog temperamenta, radoznala, voli da pomogne i poklanja. Može biti odličan vodja u grupnim aktivnostima i neko ko privlači lako medijsku pažnju, pa je svakako ova osoba sposobna za javni rad. Kombinacija Bik-Blizanci vole dom, žele da steknu materijalne porodične vrednosti, čuvarni su, lako privlače pažnju i većina dosta rano postiže lake veće uspehe na polju obrazovanja. Puni su talenata, pa mogu raditi uporedo dve profesije. Prosto su sposobni za čudesne stvari i preokrete i sa ovom osobom nikad nije dosadno, jer ona i sama ne voli monotoniju.

Ova osoba stalno uči i okrenuta je duhovnim vrednostima. Emotivno je ljupka, draga, ali teži da pored sebe ima neobičnog, moralnog, ali partnera/ku sa odredjenom reputacijom. Može biti vrlo samorkitična po izboru stambenog prostora, kučnih poslova jer primećuje stvari koje drugi ne vide. Ipak sitnice joj više znače, nego neka krupna dela, iako deluje mentalno teatralna i važna. Ova osoba može ubediti velike mase ljude u odredjena ubedjenja, poštuje tradiciju i kod nje je dobro spojen stari duh tradicije sa modernim novim trendovima. Pošto je ovo uopšten profil svakako sve zavisi od ličnog horoskopa, ali većina pripadnika ove kombinacije nalaze idealne osobe na visokim položajima, van zemlje ili grada u kome su rođeni.

Zdrastveno: Bik-Blizanci moraju čuvati sebe od prevelikog rasipanja energije na nepotrebne ljude i stvari! Žene ove kombinacije trebaju češće kontrolisati genitalije i krvnu sliku, u zrelom dobu hormone. Bik-Blizanac ma koliko omiljen, zna da bude vrlo neprijatan kad se unervozi, a najveća mana mu je svojeglavost koju s vremena na vreme mora korigovati. Može biti jako vezan za rođake sa kojima može uvek ostvariti i dobar profesionalni odnos. Zna da bude promenjiv i da se ponekad ponaša "oportunistički" da mu prija detinjsto ponašanje kako bi skrenuo pažnju na sebe, ali je generalno vrlo odgovoran posebno po pitanju važnih životnih stvari i odluka. Pripadnici ove kombinacije često voze dobre atraktivne automobile, i ne mogu svoj život zamisliti bez akcije, putovanja, promena i mobilnog telefona. Vole ljude, ali se podsvesno uvek plaše materijalnog pada ili samoće.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>