Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 23. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 23. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Dobar dan vam želimo!

Današnji ponedeljak protiče nešto mirnije nego inače, a vi ste još pod uticajem prethodnog dana, pomalo umorni i rasejani. Današnji radni učinak biće zanemarljiv, što je i razumljivo. Malo rekreacije poput plivanja ili šetnje bilo bi vrlo poželjno, umesto da vam dan prođe u četiri zida. Ako već niste, bacite pogled na mesečni horoskop koji smo vam već pripremili i saznajte šta su to zvezde zakuvale za vreli avgust koji nam ubrzanim koracima stiže!


Ovan 21.3.- 20.4.

Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

Zdravlje - Dobro.


Bik 21.4.-21.5

Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu.

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

Stomačne tegobe.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.

Korigujte ishranu.


Rak 22.6. - 22.7.

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet.

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.

Zdravlje - Odlično.


Lav 23.7.- 22.8.

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određne uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

Loša cirkulacija.


Devica 23.8. - 22.9.

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, a partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

Dobro se osećate.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje caše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

Potreban vam je odmor.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni.

Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

Bolovi u mišićima.


Strelac 23.11.- 21.12.

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.

Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.

Zdravlje - Dobro.


Jarac 22.12.- 19.1.


Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

Zdravlje - Dobro.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.

Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija, ako se nalazite u pravom društvu.

Preosetljivi ste.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.

Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

Moguća glavobolja.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com


>