Region

Svet

POMIRILI SE? Aca Lukas i Sonja Vuksanović UHVAĆENI zajedno!

Folker Aca Lukas i kreatorka su očigledno rešili da prevaziđu razmirice kako bi njihova ćerka odrastala u zdravoj okolini a primorje je bilo pravo mesto za njihovo pomirenje.

POMIRILI SE? Aca Lukas i Sonja Vuksanović UHVAĆENI zajedno! Foto: Youtube Printscreen




Naime, paparaco "Blica" uslikao je supružnike Sonju Vuksanović i Acu Lukasa zajedno u automobilu, nakon čega su otišli na ručak.

Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, pevač i stilistkinja odlučili su da zakopaju ratne sekire. 

- Desilo se to što se desilo i oboje su svesni da nema povratka,  ali su odlučili da razmirice ostave po strani zbog Viktorije. Iako nakon incidenta kada je on nju pretukao nisu imali nikakav kontakt, malo-pomalo počeli su da komuniciraju putem mobilnog telefona da bi se na kraju dogovorili i za zajedničke ručkove - kaže izvor za "Blic".

Sonja je sa Viktorijom već duže vreme u Crnoj Gori. Uslikane su kako izaze iz taksija i ulaze u Vuksanovićev automobil a potom su svi zajedno otišli u Tivat.

- Kada se vide, oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je ona u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Delovali su kao srećna porodica, dok su ručali, a kasnije su uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili razmirice po strani, a sve zbog ćerke koja voli da provodi vreme sa oba roditelja. Oboje su shvatili da dete ne treba da trpi zbog onoga što se dogodilo među njima pa je tako došlo i do pomirenja - kaže izbor blizak Vuksanovićima.

U trenutku kada su uslikani Sonja je na sebi imala samo tanga bikini, preko kojeg je ogrnula providnu haljinu za plažu, dok se Lukas za sastanak sredio. Da je među njima sve u redu, govorili su osmesi na njihovim licima.

Sonja je početkom septembra prošle godine prijavila Lukasa za nasilje u porodici. Pevač je uskoro priznao krivicu pa je osuđen na deset meseci uslovne kazne i godinu i po zabrane prilaska Sonji. Poslednju stavku su očigledno uz dogovor odlučili da zanemare jer od incidenta nije prošlo ni godinu dana.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>