Zadruga

Parovi

A osuđivali ste Lunu! Kija RASTURILA VERIDBU ovom pevaču nakon izlaska iz rijalitija? Verenica potvrdila raskid

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar po izlasku iz rijalitija potpisala je papire za razvod od Slobodana Radanovića, a za medije je više puta izjavila da joj se niko ne udvara. Kako saznaje Srpski telegraf, Kristina ipak nije dugo sedela skrštenih ruku.

A osuđivali ste Lunu! Kija RASTURILA VERIDBU ovom pevaču nakon izlaska iz rijalitija? Verenica potvrdila raskid Foto: Tv Pink Printscreen
Kristina Kija Kockar je već navodno osvojila repera Vuka Moba, koji je bio zauzet momak. Naime, izvor Srpskog telegrafa navodi da se Kockareva i Vuk Mob viđaju neko vreme, a sve je počelo kad su se upoznali u klubu u Dizeldorfu.

- Vuk je bio u ozbiljnoj vezi, verio je svoju devojku Biljanu pre godinu dana. Ona ga je lično molila da podrži Kiju zato što je saosećala s njom kroz rijaliti i zato joj je Vuk Mob ponudio putem medija da bude u njegovom spotu kad izađe iz "Zadruge. Nedugo nakon Kijinog izlaska iz rijalitija upoznali su se u klubu gde je Vuk nastupao, a on je prećutao verenici da je upoznao Kristinu. Kija je tada zapratila Vukovu verenicu na Instagramu. Dva sata kasnije ju je otpratila i tada je verenica počela da sumnja da se nešto događa - priča izvor blizak reperu i nastavlja:

- Vuk je danima bio sumnjiv i odsutan, a Kristinu nije pominjao, međutim njegova verenica je na Instagramu ubrzo imala šta da vidi. Vuk je počeo da ostavlja u komentarima srca na svakoj Kijinoj objavi, a i ona mu je uzvraćala. Kijini i Vukovi pratioci počeli su da joj šalju njihove slike i dokaze da se između njih nešto događa, a kada se suočila s njim, on se pravdao time da sve to rade zbog marketinga, mešutim devojka je raskinula veridbu 12. jula, završava izvor.

Kako S. telegraf dalje saznaje, Kija i Vuk se viđaju u tajnosti, dok njen razvod od Slobe Radanovića ne bude konačan, da je narod ne bi osudio jer je i sama bila prevarena, a sada je uradila Vukovoj, sada već bivšoj, verenici.

Kontakt je uspostavljen sa Vukovom doskorašnjom verenicom Biljanom Savić, a ona je potvrdila navode izvora.

- Istina je, raskinuli smo, ali ništa više od toga ne želim da komentarišem. Pozovite gospođu Kristinu i Vuka, pa neka vam oni objasne šta su radili - rekla je Biljana za Srpski telegraf.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Srpski telegraf


>