Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 22. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 22. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Devica se odlično slažu, raku se smeši posao u inostranstvu, Lav opušten, Vaga bez interesovanja, Škorpija u manjim problemima, Strelac nestrpljiv, Jarac prepušten samom sebi, Vodolija mnogo traži, a Ribe napete. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22.07.2018. godine.


Ovan 21.3.- 20.4.

Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da rešite neke probleme sa drugačijim ritmom od trenutnog.

Ne pokušavajte da se pomirite sa nekim od ranije. To bi vas posebno unazadilo ovaj put u emotivnom smislu.

Pojačajte trening.


Bik 21.4.-21.5

Ukoliko imate dodatne probleme ne očajavajte bez većih trzavica koje vam ne znače mnogo na putu do ličnog uspeha. Morate da idete postepenim koracima.

Pokušaj ljubomore od strane partnera ćete dovoljno suzbiti pa makar vas to koštalo veze u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje - Solidno.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Polje privatnog posla je dosta naglašeno i to je vaša trenutna satisfakcija koju osećate. Ne pokazujete veću dozu entuzijazma, jer se ona svakako oseća u većem delu.

Ukoliko ste spremni za jaču ljubavnu vezu ne odustajte od svog plana koji vam daje vetar u leđa ovaj put. Jedna Devica je odlična solucija.

Ne pokazujete veći umor.


Rak 22.6. - 22.7.

Ukoliko ste dugo već u poslovnoj priči koja vas otvara ka polju inostranstva onda ste na pravom putu da realizujete svoje snove.

Ne morate da se družite sa ljudima koji vas ne podržavaju. Budite dosledni sebi i svojim potrebama.

Vrtoglavica.


Lav 23.7.- 22.8.

Ukoliko ste na putu da pronađete posao, koji vam odgovara vi ćete biti uspešni u svojoj nameri ukoliko se budete vodili inercijom pobednika.

Vaš emotivni život nije zadovoljavajući u većoj meri ovaj put. Budite dovoljno otvoreni prema paru i priznajte da su se neke stvar dovoljno promenile.

Rasteretite se obaveza.


Devica 23.8. - 22.9.

Na izmaku ste snage kada je u pitanju vaše dodatno zaduženje. Ne pokušavajte da dokažete suprotno jer u protivnom ćete biti na lošem putu.

Imate volje da mnogo toga ršite ovaj put bez velike buke. Ne podređujte život svom partneru koji vam ne daje veći povod za emocije koje iščekujete.

Pojačana tenzija.


Vaga 23.9. - 22.10.

Koliko je ispravna odluka kojom se vodite je nešto što ste sami birali kao izlaznu situaciju iz trenutnog miljea koji vam pravi dodatne probleme.

Ukoliko ste sami ne odbijarjte večernji izlazak sa osobom koja vam znači mnogo više. Pokazaćete određenu dozu nezainteresovanosti.

Pojačano lupanje srca.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Ukoliko ste neko ko ne može trenutno da se postavi na solidan način ne morate da očajavate i da se ponašate neprimereno. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera.

Možete imati pomalo neprijatno iznenađenje na polju ljubavi i pokušati da se što pre izvučete iz trenutne situacije, koju možete da imate u nerdnom periodu.

Pokušavate da uđete u formu.


Strelac 23.11.- 21.12.

Komplikacije oko novca mogu da se nastave. Pazite da vas neko ne pokrade u slučaju da ga posedujete u većoj meri.

Partner je pomalo ljubomoran i ne želi da se opusti i da vam pruži nešto više ovaj put. Morate da budete strpljiviji u komunikaciji.

Bubrezi su vam možda lošija strana.


Jarac 22.12.- 19.1.

Koliko budete u potpunosti vladali situacijom u tom duhu ćete i nešto više postići. U suštini i nemate na koga da se oslonite ovaj put.

Imate osećaj da dobijate sitnice i da vam ne pada na pamet trenutno nešto da menjate. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku novu priliku.

Jetra vam je loše postavljena.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ukoliko postoji neko ko bi vas podržao u poslu, poslušajte ga i savet primenite ovaj put. Morate da budete dovoljno otvoreni u priči, koja vam se možda i ne dopada.

Isuviše ste zahtevni za partnera koji ne može da vas podrži u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte nešto sami za sebe da uradite ovaj put.

Pojačana glavobolja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Pokušavate da postavite stvar na pravo mesto. Na toj odluci ćete morati malo više da rdite ovaj put i da izvučete pouku koja će da ostavi utisak na druge u vašem okruženju.

Ne pokazujete dozu entuzijazma ovaj put i ne žalite se preterano na partnera koji je tek samo prisutan u vašem delu emotivnog života.

Imate osećaj jake tenzije.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/luftika.rs


>