Region

Svet

SPUSTILA GA NA FINJAKA: Nataša Bekvalac javno isprozivala Luku Lazukića!

Pop zvezda Nataša Bekvalac zablistala je u punom sjaju na spektakularnom nastupu koji je održala u popularnom prestoničkom klubu. Provokativna haljina u boji zlata sa otvorenim leđima dodatno je istakla Natin seksepil, a pevačica nije skidala osmeh s lica.

SPUSTILA GA NA FINJAKA: Nataša Bekvalac javno isprozivala Luku Lazukića! Foto: Instagram
Nakon što je stigla na nastup, Panonska Barbika nije želela da komentariše činjenicu da je tog dana njen bivši partner, Luka Lazukić na sudu iznosio razne priče na njen račun, već je kroz osmeh rekla: „Došla sam večeras da pevam“. Tako je i bilo!

Vatrena plavuša popela se na binu, a nekoliko stotina njenih fanova, za koje je prestonički splav bio premali da bi ih sve primio, uglas su pevali Natašine hitove.

Pop zvezda, vođena pređašnjim iskustvom, kada je njen nekadašnji suprug Luka Lazukić u jednoj od tužbi protiv nje tražio da mu vrati novac čak i za ceđenu pomorandžu, koju joj je tokom braka plaćao, a za sve to je imao da priloži i račune na sudu, rešila je da se našali sa konobarima u klubu.

- Molim vas, mnogo sam žedna. Donesite mi jednu vodu, samo bez računa - rekla je Nata, nakon čega su je fanovi nagradili aplauzom, jer je svima bilo jasno zbog čega je to izgovorila.

Pop zvezda pevala je do kasno u noć, a tokom nastupa napravila je samo jednu pauzu. Bekvalčeva je za nastup odabrala haljinu srpskog dizajnera Predraga Đuknića, a mnogi su primetili da atraktivna plavuša izgleda bolje nego ikad. U jednom trenutku na bini se pojavio mladić koji je zagrlio Natašu i poklonio joj plišano srce, što je i te kako ganulo pevačicu.

 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Alo


>