Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 20. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Dobra noć/ jutro .Trenutno smo u Prvoj Četvrtini Meseca koji se od 3:14am menja i prelazi u vodeni znak Škorpiju – u praznom hodu do 6:45am koje je posebno osetljivo vreme za teške bolesnike, meteropate, a pojačano nasiljem i fizičkim povredama. Ipak, vikend je pred nama koji pojačava sa krajem vladavine znaka Raka i jedan ciklus pred ulazak u znak Lav čežnji, prošlosti, nostalgije i donosi mogućnost izbora. Petak 20 jul praćen je izuzetnim emotivnim oscilacijama jer Mesec ide fatalnim znakom Škorpije i budi stare ožiljke i rane, a povećava posesivnost, pojačanu povezanost, ali i unutrašnje nemire. Do nedelje 22.07. imaćemo energiju sa porukom „VOLIM TE – NE VOLIM TE“.

Od jutarnjih časova Mesec u prilično lošem aspektu sa Uranom može doneti nagle finansijske probleme i teškoće, ljubavne brige i prekide, poteškoće na polju interneta i aparata, ali veoma neprijatne vremenske prilike. Nešto stabilniji aspekti nas očekuju od 11am -14h kada imamo period stabilnosti, poverenja, mudrijih odluka i bolje koncentracije, ali završetka starih poslova. Od 14:14 Mesec u veoma neprijatnom aspektu sa retrogradnim Marsom u Vodoliji može doneti sukobe, svadje, napore, probleme sa srcem, genitalijama, opštu nervozu. Danas je jako važno da ostanete mirni u sebi i pratite svoju intuiciju.Izbegavajte isključivost, nagle, eksplozivne odluke.

Emocije će biti na staklenim nogama, i najmanje sitnice mogu uticati na nervozu.Vladaoc Mars i Pluton imaće ulogu da u vama i za ovaj vikend preokrenu planove i donesu lekciju istrajnosti i da upornost treba da bude nešto čega se trebate držati. Opšti utisak danas je da može biti povećanja nasilja, kriminala, pljački i emotivnih komplikacija. Strast, ali i problemi. Neke tenzije u glavi, pa je jako važno da obratite pažnju na okruženje,
posebno na zdravlje.

Danas je bitno znati: Danas nikako nije dobro započinjati nov posao, jer on može biti praćen velikim problemima sa novcem! Danas je dobro prazniti emocije, i nalaziti način kako se regenerisati, pratite svoje unutrašnje želje! Izbegavati tvrdoglavost i agresivan stav jer vam može doneti niz dodatnih problema koji nisu u ovom momentu potrebni! U osetljivosti : genitalije, bruh, slepo crevo –ne operisati( inače loš dan za operacije). Emocije danas prejake, pa će kontrolisanje sebe biti veoma važno. Puno bezobrazluka, ljubomornih scena sa negativnim posledicama. U povećanju bunt, provokacije, napori ka pomirenju i opraštanju. Probajte da ostanete mirni do subote ujutru kada ćemo imati nešto lakše aspekte do 22h.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas kreću u završnu akciju, ali za svaki korak im i dalje može puno pomoći intuicija i iskustvo.Ima mogućnosti da pozavršavaju niz sitnijih, ali važnijih poslova, ali da danas i računaju na više poslovne komunikacije, kao i dogovora.Mogu imati mogućnost da budu zadovoljniji, kao i da naplate manji novac od pre.Jaka okrenutost porodici, braku, pojačana strast i emocije mogu doneti dodatnu motivaciju i optimizam Ovnovima.Mogu imati manjih problema sa autoritetom u poslu, pa je preporuka danas da budu prodorniji i direktniji.

Na polju zdravlja trebalo bi pripaziti na genitalije, predeo mokraćnih kanala i creva, danas je važno izbegavati jake sosove i masnu hranu! Povoljan dan za finansijske transakcije, banke. Srećan period za putovanja. Malo nepovoljniji dan kroz prijatelje, kao i kućne poslove i samu organizaciju.U povećanju kvarovi i manje štete u prvom delu dana. Posebno izbegavati nagle odluke i eksplozivnost u popodnevnim časovima, kao i veća fizička trošenja. Ovnovi mogu imati lakši poslovni dan, sreću preko dece i zabava, medjutim mogu biti dosta opterećeni porodičnim uslovima, kao i naporima da dodju do novca. Slobodnim Ovnovima danas moguća veća iskušenja, ali jače emocije. Veća okrenutost braku, kao i krupnijim projektima.Loš dan za sponzorstva i posredovanja.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi su danas pod jakim izazovima i mogu imati dosta provokacija na relaciji lični napredak, zadovoljstvo, brak i ljubav. Bikovi bi trebalo da danas teže smirenju i mudrijim odlukama, i da izbegavaju žustre rasprave, posebno probleme sa okruženjem! Može dolaziti do veće tenzije na polju položaja, dogovora u poslu, ali posebno na relaciji šefova. Tu je bitno zadržati smirenost i strpljenje.

Bikovi danas mogu biti na meti ogovaranja, ljubomore, ali i sami mogu aktivirati slabe tačke drugih, pa je jako važno da pripaze na atmosferu i troškove u domu, ali posebno na govor. Može biti porasta prekida saradnje, ortakluka, problema na sudu, dosta osetljivosti u inostranstvu i kroz polje zakona.Na emotivnom nivou –podrška.Stabilnost kroz decu. Na polju zdravlja osetljivost vrata, pojačan stres koji može napadati creva, pritisak, danas je jako važno mirovati i svaku odluku donositi staloženije! Mogući problemi sa koncentracijom, papirologijom, imovinom.Loš dan za nekretnine / selidbe! Bikovi danas treba da teže smirenju, samoanalizi i osluškivanju svojih želja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci bi danas trebalo da paze na zdravlje, jer pojačan stres može loše uticati na vid, creva i predeo stomaka.Takodje, na poslovnom planu mogućnost poteškoća, odlaganja, napora.Može biti buntovnih izjava i neprijateljstva.U povećanju povrede. Može dolaziti do većih troškova, iako Blizanci danas uz veće guranje mogu naplatiti deo svojih poslova.Opreznost sa porocima!

Može dolaziti i do negativnih odnosa sa daljim rodjacima. Blizanci će teže podnositi kritike, a danas mogu biti na udaru. Na polju emocija prijaće im mir, sigurnost, trajnost, pa Blizanci koji su u dugim odnosima mogu biti skladniji, dosta teško može biti slobodnim Blizancima jer mogu upadati u nevolje, a takodje mogu biti skloni svadjama, polemikama i dramatici. Pojačane nesanice, nemiri, gubici novca u noćnim satima, problemi sa parkingom i na granicama. Pomoć Blizancima dolazi do prijatelja, ali mogu biti skloni i svojeglavim potezima, zbog toga je savet da malo promene energiju, jer danas mogu imati važne poruke.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu imati dosta turbulentan emotivan dan gde će se preplitati sati nagle sreće i uzbudjenja, pa nagle potištenosti i tuge. Ipak, Rakovima stoji zaljubljivanje, nagli susreti, kao i pojačan adrenalin koji moraju kontrolisati, jer može lošije uticati na predeo kičme, vrata i kolena. Može biti neprijatnih iznenadjenja i odbijanja preko polja poznanika, ali dosta nemira preko polja interneta.

Može biti dosta obaveza oko dece, ali i okolnosti da Rakovi naglo menjaju planove. Treba paziti na novac u popodnevnim časovima, jer preterana velikodušnost se Rakovima može na neki način obiti o glavu. Rakovi koji su u braku mogu imati pomoć voljene osobe i porodice. Mogućnost manje brige oko dece. Trudnice ovog znaka danas posebno treba da miruju.

Treba izbegavati poslove sa strujom, ali teže fizičke poslove, pozajmice, igre na sreću... U poslu Rakovi će biti izuzetni i skloni da završavaju posao do kraja.Mogu ostavljati jak utisak na druge, a imati i nove ideje, pa mogu biti opšte prihvaćeni. Pozitivan dan za poslovna putovanja i javne nastupe.Ono što posebno trebaju izbegavati su emotivni inat, mogućnost poteškoća sa prijateljima oko izlaska, kao i novčani rizici. Na polju doma mogu biti skloni požrtvovanosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi mogu biti podsvesno i dalje u jednom energetskom padu i veoma iscrpljeni.Mogu imati čudne snove i nekako neobičan dodir sa mrtvima. Pojačana lenjost, apatičnost, ali sklonost da brane svoje stavove i da imaju povećana nerazumevanja na poslu.Tu je važno spustiti loptu i svoj ego. Puno razmišljanja, ali plodnih ideja.Dan je pozitivan za novac i Lavovi čak mogu doći do većih prihoda.

Mogu biti skloni estetici, jakoj ljubavi sa decom, ali izvesnim udarima na polju braka, gde je veoma važno smiriti situaciju ili probati napraviti kompromis i primirje. Posebno je važno obratiti pažnju na finansijske dogovore sa porodicom i zdravlje roditelja, gde može biti neke brige. Lavovima u poslu može prijati izolovanost i manje okruženje, manje buke. Mogu imati osećaj neshvaćenosti, ali i dosta napora u rešavanju tekućih problema.Na polju zdravlja preporuka je da pripaze na kožu, bubrege, posebno predeo srca.


Devica 23.8. - 22.9.

Device koje planiraju putovanja danas mogu imati dodatnih troškova, ali i napora. Može biti i poteškoća na relaciji kroz komunikaciju sa rodjacima, komšijama, ali i kroz polje obrazovanja.Device će danas posebno biti prodorne, ali sklone da nemaju mnogo strpljenja, pa mogu upadati u lake nesporazume i verbalne polemike.To ih može prilično uznemiravati, pa je preporuka da se toga klonu!

Opreznost u saobraćaju i preporuka manje brze vožnje i poštovanja zakona! Treba obratiti pažnju na inspekcije, kontrole, poreze! U povećanju prehlade grla, ušiju, problema sa sinusima, vrtoglavice. Na emotivnom nivou i kroz porodicu, Device će biti sklone da sve odrade do kraja kako su želele.Imaće mir i strpljenje kroz to polje. Posebno danas pozitivan dan Devicama koje su u dugim odnosima.Mogućnost udaljenosti kroz brak i lošije komunikacije, pa obratite pažnju na to! Poteškoće i odlaganja u inostranstvu i avio saobraćaju.

Pojačani noćni nemiri i znojenje, sklonost nervozi i teškom prihvatanju stvari.Device treba da danas idu u prirodu, mir, da budu pored kućnih ljubimaca i da više pišu, rade, manje govore, jer mogu biti na udaru kritika i veće uznemirenosti.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas moraju biti u nekoj fazi regeneracije, izolacije jer posebno mogu reagovati veoma burno na nepravdu i nagle vremenske prilike.Mogućnost pojačane usamljenosti i osećanja nepripadanja, osetljivosti kroz bračne i zakonske odnose.U povećanju neplanirani troškovi, napori oko rata za kredite, plate, uplate i planirana putovanja ka inostranstvu. Vagama danas može prijati dom, udobnost, neki domaći hedonizam, film, šetnje i manje rada ako to mogu.

Mogu biti veoma kreativne i sklone da ako nisu pod pritiskom da urade puno. Uticaće optimistično na druge. Ipak ako su same, mogu upadati u ozbiljne depresije.Ljubav danas spašava Vage, ali ništa ne sme biti na silu. Preporuka je izbegavanju davanja novčanih pozajmica! Bilo bi dobro da se okrenu radu, sebi, svom telu. U suprotnom, mogućnost jakih psiholoških udara i uticaja.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas mogu biti posebno izazovne, privlačne, ali na udaru provokacija, pa je jako važno da teže pronicljivosti i realnim odlukama, jer mogu gubiti tlo pod nogama.U povećanju velike lične transformacije, ali veliki izazovi na ljubavnom planu. Posebno je važno da ne reaguju na prvu loptu i da ne reaguju ishitreno, posebno u prvom delu dana.Može biti velikih previranja na polju braka, ali iskušenja na polju doma, porodice, dok na emotivnom nivou pojačana telepatija, neobični susreti, jaki fizički kontakti i strast.

Škorpije mogu da se oslone na prijatelje, ambicije, organizaciju, preporuke, ali danas moraju dobro da se razoružaju strpljenjem jer mogu biti na velikim izazovima.Ne zaboravite da pratite svoje instikte.Ples, muzika, kontakt sa vodom može pozitivno uticati. Na udaru mogu biti Škorpije koje imaju privatni biznis ili koje su vezane za zakon. Ima mogućnosti kroz drugi deo dana, više večernje sate da računaju na plodnost kroz finansije i zaradu. Biće tu isključivosti, ali reakcija na sve ili ništa.Na polju zdravlja, treba posebnu pažnju obratiti na slepo i debelo crevo, genitalije, jajnike i ishranu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu biti veoma privlačni i pod nekim skrivenim izazovom.Mogu biti posebno skloni istraživanjima, ali sa druge strane skloni da spašavaju tudje živote i da podižu druge dobrom energijom.Medjutim, i Strelčevi mogu biti pod nekim izazovnim podsvesnim aspektima.Moraju voditi računa kome se poveravaju i posebno obratiti pažnju na prijateljstva, jer tu može biti nekih izdaja. U iskušenju je posao, jer tu može dolaziti do naglih promena, otkaza, svadja, neprilika i gubitaka novca.To može lošije uticati na psihu.

U osetljivosti krvna slika, imunitet, posebno predeo kukova i jetre. Biće potrebna smirenost na polju vožnje, posebno važi za motocikliste. U domu neka gužva, dodatni poslovi, ali i problemi.Ipak, Strelčevi mogu danas uspeti da urade i nešto veliko za sebe.Mogućnost neplanirane kupovine ili poklona koja ih može obradovati.Mogu upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak. Dobro vreme za državne službe, politiku, turizam, ugostiteljstvo. Ipak, danas Strelčevi mogu preduzeti neke veće poslovne rizike da bi bili zadovoljni.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu imati pozitivno /negativne izazove na profesionalnom planu, ali velike transformacije od jednog jako bitnog dogadjaja i početka saradnje do jedne veće tenzije i prekida. Mogu biti malo više opterećeni roditeljima, ali i skloni naporima na polju domaćih i privatnih poslova.Treba kontrolisati troškove u domu! Može biti napora oko računa, banaka i uredjaja u domu. Jarčevi su još uvek pod malo provokativnim ciklusom, kada mogu biti skloni ozbiljnim materijalnim naporima, ali danas moraju zadržati svoju čvrstinu i istrajnost.

Mogu pokazivati sklonost jakim vizijama i mogu imati veoma jaka predosećanja u vezi sa najbližima. Fantastične ideje u vezi sa zaradom moraju čuvati u sebi dok se ne ostvare. Ne treba da žure sa promenama profesije. Na polju emocija moguće ozbiljne oscilacije, ali mogu biti skloni da flegmatično reaguju na stare probleme. Mogućnost jakih emotivnih promena. Može dolaziti do nemira oko dece, ali dosta dodatnih problema.Povoljno za inostranstvo i poslove daleko od mesta stanovanja. Nešto izazovniji dan za prodaju imovine i trgovinu –tu će biti potrebno sve sagledati. Na polju braka mogućnost ispada.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije mogu biti veoma pristnute tudjim problemima, i na udaru destrukcija, napada, tudjih nezadovoljstava, što ako osete, moraju bežati glavom bez obzira. Pojačanost pritisaka na polju autoriteta, ali i strahova za roditelje. Mogu biti sklone rizicima, ličnim promenama, ali ipak i danas nešto emotivnije i sklone da puno toga zadržavaju u sebi. Paziti na povrede, jake migrene i probleme sa varenjem! Pojačane dobre prilike preko medicine, komercijalnih i bankarskih poslova.Imovinski deo zaštićen.Medjutim, može biti preosetljivosti na polju braka, poslovno ortačkih odnosa, suda.

Vodolije koje planiraju putovanja, mogu se opustiti.Danas može biti neplaniranih materijalnih troškova preko polja doma.Preporuka je da se danas izbegava otvaranje firmi, selidbe ili kupovina stana. Na polju emocija dosta mentalnog naprezanja oko komunikacije, ali i blokada i strahova. Vodolije danas mogu upijati mnogo tudju lošu energiju i moraju jako voditi računa o sebi.Mogućnost dodatnih briga oko porodice, posla, i Vodolija će trebati baš neko vreme za njih same, meditacija i dodatna vera da se očiste.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe mogu imati baš jaka predosećanja, ali i mogu imati veoma burne snove, neke jake promene preko važnih osoba u inostranstvu, kumova. Ipak, Ribe su danas veoma snažne, prenose jake vibracije i poruke, a mogu računati na veoma intezivne emocije i zaljubljivanja, kao i povoljne vesti preko kupovina, odmora, mogu imati naglu sreću preko rodjaka, trgovačkih poslova, iako će biti sklone većem trošenju novca.

Na poslu može biti nekakvog rivaliteta i forsiranja, ali Ribe danas mogu da izdrže sve pritiske.Moguća neplanirana putovanja.Dosta velika okrenutost karijeri, ali smirenje na polju braka, iako mogu biti sklone većim planovima, ali i analizama.Mogu računati na poverenje i dobre savete sobrih prijatelja.Ipak, Ribe ne drži mesto i mogu danas baš biti u velikim akcijama. Na polju zdravlja, paziti na krvotok, vene, stopala, posebno pritisak



Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE




 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>