Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna i Sloba se više ne čuju, ali joj je on ipak uputio OVU poruku!

Učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga", Sloba Radanović, imao je aferu sa Lunom Đogani, koja je uzrokovala i njegov razvod od Kije Kockar. Sada, kada je sva drama prošla, on je imao nešto da joj poruči.

Zadruga: Luna i Sloba se više ne čuju, ali joj je on ipak uputio OVU poruku! Foto: Youtube Printscreen
Porodica Đogani komentarisla je stav Slobodana Radanovića i ophođenje prema Luni nakon završetka "Zadruge" i moglo se primetiti da im se nimalo nije dopalo to što ju je ignorisao posle svega.

Sloba je reagovao i prokomentarisao sve negativno što su Đoganijevi rekli o njemu:

- Ne osećam potrebu da oim bilo šta poručim, želim im sve najlepše Ja sam uvek bio tu za Lunu. Ona je ta koja se prva promenila prem ameni, tako da je moja promena usledila kao reakcija na njenu promenu. Koliko ja znam, oni to znaju odlično. Video sam da Gagi nije imao ništa loše da kaže o meni, jer je svetan da sam ja uvek tu za njegovu ćerku. Rekao sam da mi je krivo što sve to proživljava i apelovao sam da prestanu sa uvredama i napadima na nju. Ako je to njeno mišljenje, da sam je razočarao posle svega...Ona odlično zna i drugu stanu priče, ali okej, poštujem njeno mišljenje - završio je Sloba.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Srpski telegraf


>