Ostalo

Smeno

Dala je tatu majstoru OVU sliku, ono što joj je nacrtao je neverovatno!

Devojka je poželela da ima lepu tetovažu, ali je izgledalo da samo ona zna kako bi da to izgleda. Pokušala je da nacrta ali joj nije išlo.

Dala je tatu majstoru OVU sliku, ono što joj je nacrtao je neverovatno! Foto: Twitter


Slika jedne tetovaže postala je viral, a tatu majstor koji ju je uradio proglašen je za umetnika koji čita ljudske misli i emocije, nakon što se na društvenim mrežama pojavila idejna skica za ovo "remek delo".

Siera Aleksis imala je jasnu ideju za svoju novu tetovažu, ali, vrlo ograničen talenat za ilustraciju. Crtež koji je odnela u studio kako bi pokazala šta želi joj je ispao poput dečijeg.

I, baš kao što se dešava sa dečijim crtežima, neko će ovde videti miša, neko čiča-Glišu, neko drvo, neko raširene ruke i loptu, bezbroj je stvari iz mašte koje bi ovako mogle da se prostru po papiru neiskusnom dečijom rukom.

Siera je pokušala da tatu majstoru objasni "šta je umetnik hteo da kaže", a onda je mogla samo da se nada da će shvatiti kakvu sliku zapravo želi na svom telu. I jasno je koliko se iznenadila kad je videla njegovu interpretaciju.

Kad je okačila sliku na Tviter, njeni pratioci bili su jednako zadivljeni. Ispostavilo se da je umetnik razumeo šta je devojka zamislila i ideju pretvorio u pravo umetničko delo, prelepo, moćno, simbolično.

Sliku Sierine tetovaže i crteža po kojem je nastala postala je viral, šerovana je preko 60.000 puta, a lajkovi samo pljušte. Ako je neko sumnjao u to da je crtanje tetovaža umetnost – ovo će ga uveriti.
 
  

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/ddl.rs

Povezane vesti:


>