Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Bik podznak Ovan!

Kombinacija Bik podznak Ovan pripada osobama prodornog, energičnog, ali plemenitog duha koje mogu imati izuzetne sposobnosti ka zaradi, uvećanju.

Horoskop: Bik podznak Ovan! Foto: Svet Plus
To mogu biti sjajni ekonomisti, trgovci, umetnici i kuvari. Vole da uživaju, ali da vode druge. Bik je ovde u kombinaciji sa eksplozivnom energijom Ovna pa više dolazi do izražaja. Ovo su senzibilne, pomalo tvrdoglave, ali vrlo uporne osobe, prijatnog glasa, uvek raspoložene za druženje, diskusiju, lepo pišu i ostavljaju jak utisak u javnosti. Jako vole porodicu, životinje, uvek nešto rade, i stvaraju jednu harmoniju u okruženju.

Uvek su raspoložene za domaće poslove, a znaju na pravi način da urede svoj stambeni prostor. Kod njih prijatelji rado dolaze, jer su jako gostoprimljive i aktivne osobe. Imaju izuzetan smisao za lepo, precizne su, poštene i mogu biti pouzdane i u životu, karijeri. Vrlo im je važno od malena samopotvrđivanje i da imaju dovoljno ljubavi i pažnje oko sebe. Emotivno se najbolje snalaze sa osobama koje su sličnog temperamenta, ali ipak uspešnim, mirnim, dobro situiranim osobama. Često znaju da nepromišljeno ulaze u emotivne odnose što im donosi i neka iskušenja i probleme.

Međutim, većina Bikova zna da postavi stvari na svoje mesto i nalazi pravi emotivni mir s godinama. Lako osvajaju okoline drugih, obožavaju da uče, putuju i kod njih sve ide tako lagano. Malo se teže snalaze u negativnijem okruženju ili okruženju ljudi suprotnih od sebe kada mogu pokazati veliku osetljivost. Ne vole da ih iko ograničava, kontroliše. Sa ovim osobama treba znati, jer se maksimalno daju, posvećene su porodici, poslu, u svemu nalaze smisao, međutim ako im se suprostavite ili ih isprovocirate mogu se ponašati krajnje buntovno i agresivno. Lako upoznaju nove ljude. Poseduju idealističku životnu filozofiju.

Na svoje potomstvo prenose svoje znanje, ali vole da imaju sigurnost do dobijanja dece. Mogu biti vrlo plodni i imati mogućnost veće porodice. S obzirom da Ovan ne voli disciplinu u podznaku, svakako ovaj profil Bika mora težiti umerenosti u svemu, jer u suprotnom može nailaziti na probleme sa varenjem, glavom, jačim stresom. Često se dobro osećaju na drugim kontinentima. Dopadaju im se prirodne, ali originalne osobe kao prijatelji. Karijeru grade oprezno, strpljivo i tek u srednjem dobu dolaze do zasluženih nagrada. Nikada ne odustaju, niti su tipovi osoba koje "kukaju nad svojom sudbinom".

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>