Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 19. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 19. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto:Svetplus.com

Večeras je pred nama Prva Četvrtina Meseca tačno u 21:53 kada će se Mesec naći u znaku Vage u kvadratu sa Suncem u znaku Raka na 27,05 stepenu, faza pred Potpuno Pomračenje Meseca 27.07 ili Lunarnu Eklipsu. Neka ranjivost i skrivena osećanja koja se osećaju u vazduhu, ali nepovoljan kvadrat kardinalnog znaka Raka i Vage ovde podstiču pojačanu nesigurnost, vaganje,nagle promene raspoloženja i jaku potrebu da se stvari formalizuju. Neki haos izmedju želja i mogućnosti a, dalje intezivna potreba za podrškom i potvrdom nečeg unutar može biti jako važan. Od jutarnjih časova smo pod udarom i kvadrata Meseca i retrogradnog Plutona pa neki vid destrukcije, unutrašnje tenzije, pojačanih napora može se osećati. Period od 11:55 zbog sekstila Merkura i Meseca može doneti dobre vesti, ponude, pozitivne odgovore, potpisivanja, putovanja, pokret i sreću.

Večernji sati veoma nežni, osetljivi i pod uticajem energije promenjivosti izmedju prošlosti i sadašnjosti,potištenosti, balansiranja izmedju privatnog i poslovnog, kao i pojačane usamljenosti. Prva Četvrtina donosi i dosta problema na polju komunikacije i nesporazuma. Otvorite emocije i kažite šta vam je na srcu i šta vas muči. Ne plašite se i ne planirajte ništa unapred. Odpustite dušu.

Mesec će danas biti okrenut lepoti, formi, ali može biti pojačanih problema na društvenom nivou,kao i odlaganja obaveza. Ipak, danas je lep dan za učenje, važne dogovore, izlaske, posete i društvene dogadjaje. Ljubav je na nekom testu, ali nepoverenje može biti ozbiljan problem nastavku dogadjaja. Danas lepa reč i dogovor može imati veću moć nego neka krupna stvar. Ljubaznost i osmeh, kao i potreba za pomirenjem može odpustiti mnogo toga. Varljivo leto 2018 se može nastaviti. Srećno!

“Budi miran i čekaj. Možda okean ka kome si se uputio upravo sada stremi ka tebi i svom silinom žuri ka obali.”
Rumi


Ovan 21.3.- 20.4.

Iako su na udaru i danas, Ovnovi danas imaju fantastičnu intuiciju koja im može pomoći da procene i stvari urade na drugačiji način. Mogu dobiti veliku pomoć od nepoznatih ili osoba od kojih to ne očekuju i mogu biti zahvalni. Na udaru partnerski odnosi, pravni i ortački poslovi, ali može biti dosta poteškoća na polju doma, papirologije, posebno moraju biti veoma strpljiviji u dogovorima i komunikaciji.

Ovnovima je danas potrebna pažnja, kompromisi, jednostavniji dogovori. Na polju finansija mogući manji prihodi na više mesta. Biće skocentrisani i skloni da poslove završe do kraja. Imaće mogućnost iako pod iskušenjima da unesu mir, stabilnost u svoj emotivni život. Mogu imati priliku da nastave tamo gde su stali. Samouverenost im neće nedostajati, samo će biti na udaru nepravde, tudjih mišljenja, želja. Ipak, iako pod pritiskom, Ovnovima danas može biti važan dan.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi mogu imati odličnu organizaciju kroz polje doma i porodice, mogu pokazivati talente i danas puno toga uraditi za sebe. Ono gde mogu osećati pritiske su posao, društveni odnosi, kolegijalnost, ograničenja na poslu, vreme, dnevne kupovine koje im neće prijati, dok na poslu se trebaju čuvati i mogućih prolaznih neprijatnosti. Mogućnost pozitivnih vesti izdaleka, ali i povoljnih prilika da zarade novac.

Bikovima sledi stabilnost i mir na polju emocija, kao i sklonost da ono što uporno zacrtaju – to i realizuju. Bikovi danas moraju voditi računa o zdravlju, jer ih sitnice mogu pogadjati(kičma, bubrezi, genitalije). Preporuka je da piju više tečnosti. Može biti problema sa autoritetima ili starijim osobama. Mogućnost odlaganja nekog planiranog večernjeg izlaska.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizancima danas mogući veći pritisci na polju posla i malo pojačana nervoza u vezi poslovnih odgovora, porodice. Blizanci će danas posebno biti skloni jakom trošenju energije, ali i da seku nešto što im ne prija. Mogu biti skloni da pokažu stav, da budu veoma ponosni, ali da ne pristaju na compromise. Danas mogu računati na velike izazove na polju emocija i da im se vraća nešto iz prošlosti.

Na polju posla trebaju obratiti pažnju na organizaciju, biće tu nekih odlaganja, ali i pojačane ljutnje. Ipak, Blizanci danas mogu izlavčiti i spasonosna rešenja i mogu se dobro zabavljati iako im ništa neće biti jasno. Na polju zdravlja pripaziti na ishranu i na polje kičme. Pojačane promene raspoloženja i izvesna nezadovoljstva otvorena preko polja braka, kao i problem sa organizacijom. Danas bi trebalo izbegavati kupovine, ali pažnja se preporučuje na polju saobraćaja (zakon).


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi su posebno nesigurni i ranjivi danas, kada će se skrivati i puniti baterije u domu i truditi se da zaposle sebe. Mogu biti u veoma jakoj telepatskoj vezi sa decom/roditeljima. Dom će im biti utočište od svega što ih muči. Ipak, mogu biti veoma okrenuti lepoti, estetici, detaljima. Danas mogu pokazivati veoma pedagoške sposobnosti, a mogu imati uspeha na polju trgovine, uslužnih delatnosti. Psiha u prvom delu dana može posebno biti na udaru, kao i pojačani problem sa kožom, centrom za ravnotežu, ali i govorom. Povoljan dan za finansije, poslovna putovanja, medije, nekretnine.

Rakovi mogu biti zaštitnički raspoloženi prema najbližima, ali imati kontakt sa osobama koje su im stvarale izvesno opterećenje u prošlosti. Na emotivnom planu mogu imati osećaj da ne znaju na koju stranu da krenu. Mogu biti pod jakim pritiskom izmedju karijere i porodice. Biće skloni lakom učenju i uspehu na društvenom planu. Nervozu mogu lečiti slatkišima koje danas treba smanjiti. Poslednja Četvrtina Meseca može imati jak udar na emocije i porodične odnose, pa je jako važno smirivati tenziju i pokrenuti unutrašnji optimizam. Fizičke aktivnosti danas mogu pomoći Rakovima u boljem raspoloženju.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas deluju neispavano i izuzetno iscrpljeno, mogu biti skloni da rešavaju i svoje i tudje probleme, pa je jako važno da prepoznaju prioritete i šta to treba ostaviti za naredne dane. Mogu imati jake, povremeno teške snove koji ih mogu opteretiti. Ipak, mogu biti dopadljivi, skloni da u svoj toj trci ipak imaju danas i neki lep dogadjaj, ali i vest. Povoljno vreme za kupovine i nastavak novih poslova. Na polju zdravlja predjite na posniju ishranu. Stomak može biti mali problem ovih dana, ali i danas.

Veća opterećenja moguća preko povećanja posla i napora preko polja posla, ali i poslovnih odnosa koja mogu doneti izvesna zahladjenja. Pripaziti na kosti, zube. Na emotivnom nivou Lavovi koji su u braku mogu imati veća uzbudjenja i adrenalin. Ostali moraju danas više raditi na komunikaciji posebno u odnosu na porodično – emotivne odnose. Izbegavati posesivnost i nepoverenje!


Devica 23.8. - 22.9.

Device danas moraju da pripaze na finansije jer tu može biti poteškoća i nervoze oko podele novca, dobijanja zarade, porodičnih odnosa, ali i problema na polju računa, ishrane. Devicama je danas na udaru i neki plan na profesionalnom nivou (prijatelji), ali mogu imati dosta jak unutrašnji ponos i samopouzdanje i neće ih poljuljati sitnice, već mogu biti sklone da idu napred.

Device danas mogu biti sklone da pozitivno utiču na druge (čak i dobrom kritikom) ali da se polako oporavljaju od nekog lošeg prethodnog perioda. U povećanju nesanice pod uticajem Prve Četvrtine Meseca, ali i opterećenja oko porodičnih dogadjaja iz prošlosti. Na polju posla može biti variranja, ali popodnevni časovi mogu doneti dobru realizaciju nekih bitnih poslova. Danas nisu preporučljive kupovine, jer mogu kupiti ono što im nije potrebno. Na polju emocija posebno trebaju izbegavati hladnoću, povlačenje, tvrdoglavost! Moguće manje brige oko dece. Na polju emocija izbegavati zatvaranje!


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage su u fazi promena pod uticajem Prve Četvrtine Meseca, ali pod jakim tragovima prošlosti iz koje žele da izadju, stave tačku i nastave dalje. Danas mogu imati želju da nešto promene na sebi, kod sebe i da pokrenu nešto novo, ali mogu biti pod velikim pritiskom okruženja i porodice, pa će biti važno da pokažu hrabrost i bez potvrde drugih koja im je jako važna. Manji problem pojačani kroz karijeru i sam položaj (stari problem) a izvesne brige i apatija otvorena preko polja doma, zato je bitno da se danas više kreću, izlaze, urade nešto dobro za sebe.

Vage mogu biti posebno okrenute emocijama, alit u može biti neke igre mačke i miša. Biće im važno danas da budu veoma mudre i da ne odstupaju brzopleto. Na polju posla mogu osećati umor i neki vid nezadovoljstva. Na polju zdravlja pripaziti na imunitet/genitalije. Opreznost sa porocima, alkoholom, posebno lekovima. Danas mogu imati nešto nepovoljnije aspekte kroz lekarske preglede (greške), ali i nekretnine. Pojačanost kvarova i prolazne ljutnje u domu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije su i danas pod malo većim udarom neba i veoma je važno da teže diskreciji, da slušaju svoje šesto čulo i da nijednu odluku ne donose dok dobro ne razmisle i samo vreme pokaže šta je dobro za njih. U potrazi su za nekom istinom, koja može imati veze sa emocijama. Mogu danas biti veoma oštre u saobraćaju, ali sklone da naprave problem oko tekućih stvari. Može ih nervirati usporenost i nepoštovanje i mogu biti sklone da reaguju. Nešto osetljiviji dan kroz kontakte sa inostranstvom, ali izvesna melanholičnost može biti sklona kroz neko vraćanje na prošlost.

Vodjenje dnevnika, slike, ali teranje sebe na pokret može pomoći danas Škorpijama. Na polju emocija mogu osećati da stvari ne idu kako bi želele. Škorpije koje su u braku mogu imati pozitivne promene preko voljene osobe. Nešto osetljiviji dan za duga putovanja, carine, papirologiju, sud, potpisivanja. Na polju finansija mogućnost uspeha. Na polju zdravlja Škorpije danas trebaju paziti na predeo grudi i disanja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu biti u potpunoj akciji, ali još uvek mogu biti pod malo većim pritiskom oko naplate novca, poslovnih sastanaka gde može biti izvesnih promena. Strelčevi su skloni da čuju i nauče nešto novo, a mogu biti skloni da potpuno mentalno rade na sebi. Mogu ih obradovati danas i vesti koje mogu imati veze sa privatnim pitanjima. Pozitivno vreme za decu, selidbe, uredjenja doma. Malo pažnje obratiti na polju vode. U pojačanju osetljivost kroz banke, kao i finansijsku naplatu koja stoji duže.

Strelčeve danas očekuje dosta posla u kome ipak mogu uživati. Prijaće im druženja sa prijateljima, ali mogu imati i izvesne porodične proslave. Na emotivnom nivou mogu donositi brze odluke i imati potrebu za promenama. Strelčevi koji su u braku moraju paziti na komunikacijun i dogovore oko novca. Loš dan za ortačke poslove, marjeting, reklame. Strelčevima danas odgovaraju konkretniji poslovi, kao i poslovi proizvodnje i saobraćaja, turizma. Na polju zdravlja paziti na oči, vid, prehlade. Mogućnost pojačanih alergija.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi su umorni od objašnjenja, opravdanja od strane drugih, i mogu osećati jako veliki pad motivacije, koji se ipak može pokrenuti pozitivnim neočekivanim sastancima, putovanjima i povećanim mogućnostima za zaradom. Pojačani napori otvoreni preko polja komunikacije, kao i emotivne razmene. Mogu biti opterećeni na relaciji roditelji-brak, kao i oko završetka važnog posla. Potreban im je san kao i jasnija organizacija, ali će danas sve završavati u 5 do 12. Mogućnost nagle sreće preko prijatelja. Otvorenost novih opcija kroz zaradu.

Na polju emocija variranje od potištenosti do nagle sreće. Na polju zdravlja treba paziti na psihu, kao i čuvati nervni sistem. Prva Četvrtina Meseca donosi i lekcije na polju ljubavi i društvenih odnosa, ali i moć istrajnosti Jarčeva da donose neke važne odluke lično.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije kao da su navikle na pritiske i kao da je to krajnje normalno stanje. Danas mogu raditi na snazi volje, regeneraciji psihe i mogu biti sklone da ojačaju korak po korak. Na poslovnom planu mogu osećati nerazumevanje i nepravdu. Danas imaju i dan karmičkih iskušenja, ali će telepatski osećati čega treba da se čuvaju.

Vodolije mogu biti danas veoma inspirativne, kreativne, sklone da ostavljaju jak utisak na druge. Odličan dan za društvene akcije, posete, ali emocije. Biće tu svega, od potpunog pada do naglih dešavanja. Biće danas veoma jakih poruka neba. Može biti posebnog vaganja na relaciji inostranstva. Na polju karijere Vodolije mogu imati mogućnost proširenja posla. Obratiti pažnju na poslovne odnose, kao i na finansije.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe imaju mogućnost da posete neka nova mesta, ali da smire energiju i regenerišu. I dalje su na udaru pada energije, ali i pojačanih neprijatnosti kroz neki vid poslovne nepravde. Mogu osećati da je sve protiv njih i da moraju same da se oslone na sebe i intuitivno pokrenu promene koje su im potrebne. Medjutim, za sada je preporuka odmora, manje analiza, pravljenja kompromisa.

Danas mogu biti veoma požrtvovani i zaštitnički prema deci, kao i osetljivosti na ljubavnom planu. Dobar dan za pravne i ekonomske poslove, novac. Ribama treba osnova za nešto novo, ali kao da nikako da izadju iz nekih protokola i zavisnosti od strane drugih. Mogu imati dan jakih razmišljanja i odluka. Pojačani strahovi.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>