Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Dobra noć/dan, Mesec danas putuje znakom Vage pod uticajem vladajuće planete Venere u Devici, pa će traženje balansa, perfekcije, ali opet I detalja koji život znače biti veoma važan. Od jutarnjih časova, precizno 5:20am, Mesec će imati naporan aspekt sa retrogradnim Saturnom, pa je potrebno u to vreme poštovati zakon, izbegavati brzu vožnju, može dolaziti do pojačanog umora, bolova, ali i naglih vremenskih oscilacija koji neće prijati reumatskim bolesnicima. To može biti I vreme emotivnih udaljavanja I tuge.

Od 9am Mesec u veoma jakom trigonu sa Rx Marsom u Vodoliji pa se može očekivati brži, dinamičniji ritam, vreme dobrog novog početka poslova, odlično vreme za sport, modu, prijatelje, ali I moguće veće gužve u gradu zbog formalnih poseta. Danas će nam za sve trebati podrška, ali I potvrda onog što radimo/osećamo. Biće jako važan estetski, ali I socijalni nivo. Imaćemo potrebu da dolazimo više nego obično do pravde, istine. Pogadjaće nas sitnice.Bićemo brižni oko vremena, brojki I toga da postajemo robovi pravila.Medjutim, Mesec u Vagi donosi I energiju udruživanja zajedničkih različitih energija ka sreći, okreće se partnerskim odnosima, lepoti duše.

Danas je dobro znati: Probajte da kontrolišete pesimizam! Trudite se da nadjete neko lepo mesto za sebe da bi spustili svoje misli na krila ljubavi. Poštovanje, pravila, korektnost, ali emocije veoma intezivne.Strast za promenama iz neke melanholičnije jutarnje faze.Danas je potrebno izbegavati operacije bubrega, mokraćnih kanala I paziti na preparate koje stavljate na kožu! Nesigurnost možete prekriti dobrim izgledom I osmehom. Miroljubiva energija praćena dobrim fizičkim izazovima I motivacijom.

“Mudrost je videti čudesno u običnome.”
R.W. Emerson


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima danas može biti udar na polju medjuljudski odnosa, pravnih poslova, reputacije, braka.Danas je jako važno probati praviti kompromise I promene u emotivnim odnosima.Treba izbegavati naglost I žustrost! Može danas biti nekog osećaja nepravde I nepoštovanja protokola I vremena.Medjutim, Ovnovi mmogu imati šansu da se okrenu pozitivnim poslovnim promenama, od manjih ka većim poslovima.

Danas treba smirivati emocije.Naći način kako uneti balans izmedju želja, mogućnosti, potreba I same voljene osobe.Može biti I dramatičnih reakcija! Sreća kroz prijatelje I nove projekte! Pazite na kožu, sinuse, glavu. Dobar dan za sport( povoljno deluje na zdravlje). Prvi deo dana donosi pojačane strahove, nemire oko sitnica. Više spavajte!


Bik 21.4.-21.5

Bikovima je danas odličan dan za izlaske, druženja, ali I pokretanje ili nastavak hobija.Bikovi mogu biti u fazi jačih emocija I bitnijih planiranja kroz nešto trajnije za voljenom osobom.Mogu biti dosta okrenuti deci, a dan je dobar za proslave, kao I veće profesionalne prekretnice( zaposlenja, razgovore, krupnije projekte, poslovno osamostaljivanje, premeštanja I sl).

Bikovima treba sloboda u poslu I mogu učiniti čuda.Na polju braka može biti nesigurnosti I nekih razgovora o prošlosti.Dosta će biti okrenuti stvarima u kući I porodici.Nešto nepovoljniji dan za duža putovanja I kontakte sa inostranstvom.

Odličan dan za kupovine, ulepšavanje, zdrastvene preglede.Pijte više tečnosti I ako možete predjite na laganiju ishranu.Slobodni Bikovi mogu imati priliku da dublje sagledaju neke emotivne korake iz prošlosti, ali da idu korak napred I da imaju dublje faze u vezi osobe koja je aktuelna.Dobro vreme za kupovinu novih stvari u domu, kao I porodične posete.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci danas imaju mnogo više energije I elana, ali mogu imati malo zakašnjenja I napore na polju finansija.Danas im je veoma aktivan I pozitivan dan za ljubav, putovanja, posebno za medije, promocije, kao I proslave. Blizanci će privlačiti šarmom koji im je danas prijatelj.Mogu dobiti neočekivane vesti izdaleka koje ih mogu obradovati.Mogu biti povremeno napeti u saobraćaju gde treba izbegavati žurbu!

U povećanju sklonost kritikovanju najbližih, kao I potrebe za perfekcijom na polju doma.To ih može činiti I umornim.Veoma povoljan dan za registracije I otvaranja, privatni posao, uredjenje nekretnina.Blizanci danas mogu pokazati talenat, ali imati spontano I dobre lične prilike.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovima je danas potrebna bliskost, toplina doma, a mogu biti I pod jakim uticajem okruženja I roditelja.Prijaće im harmonija, mir, da sve ide polako I postepeno bez pritiska I žurbe.Imaju odličan dan za učenje, pisanje, odličnu memoriju,pozitivan dan za medije, javne nastupe. Mogu imati mogućnost zarade sitnije na više mesta.Pokazivaće izvesni ponos na polju finansija I tu se moraju osloboditi pritisaka I predrasuda.

Povoljan dan za kredite, ulaganja u imovinu, posebno auto, uredjaje.Odličan dan za proslave I posete dragih ljudi.Manja opterećenja u jutarnjim časovima mogu imati kroz poslovne dogovore, starije članove porodice I izvesna zahladjenja u braku. Na polju zdravlja pripaziti na želudac, posebno zube. Slobodni Rakovi mogu imati dan kada mogu imati neočekivane izjave I ponude. Važnost prijatelja.Potreba za lepotom u svim oblicima. Mogući sitniji pokloni. Rakovi mogu imati skrivena emotivna vaganja, ali će to kriti na odličan način- osmehom.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu da plene nekom posebnom energijom, a da pokreću modne savete, da budu veoma ubedljivi I skloni da prolaze tamo gde niko ne može doći. Jaka veza sa rodjacima, decom. Mogu ih malko opterećivati računi, novac, nešto što stoji na porodičpnom nivou, ali danas mogu očekivati dosta poziva, opuštenost, da mogu malko da napune baterije I da pokažu talente.

Odličan dan za promocije, modeling, učenje stranih jezika. Pozitivan dan za ortačke, pravne poslove, važne poslovne sastanke.Lavovima danas neće prijati ograničenja, a mogu osećati meteropatske oscilacije. Osetljivost kičme, kostiju.Na polju emocija mogućnost važnih promena kod Lavova koji su dugo zajedno, dok kod slobodnih Lavova bez promena.Odličan dan za umetnost.


Devica 23.8. - 22.9.

Device imaju pomoć Venere koja ih tera da budu bolji I da sagledaju mnoge lične, ali I emotivne aspekte svog života. Danas mogu dosta kupovati, kuvati I težiti nekom miru kroz kreativnost. Pozitivan dan za posredovanja, dobijanje novca, lični izgled, novac danas brzo može I prolaziti. Dobro za sve vidove ispita, priprema kroz edukaciju, ostrva.Neobični snovi. Opterećenja na polju doma, ali I emotivna opterećenja, brige I jaka veza sa decom otvorena. Devicama su danas dobro otvorena druženja, kao I izlazak iz kuće.

Mogu imati pojačanu kreativnost I potrebu da budu bolje.Povoljan dan za poslovne nove projekte. Na polju zdravlja ne preterivati sa forsiranjem, već sve raditi umereno. Treba se čuvati sumnji, strahova I povlačenja na polju emocija jer to može doneti udaljenost I zahladjenja. Devicama danas rad može prijati I mogu spontano dolaziti do fantastičnih ideja. Pojačana osetljivost glave I vena.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage su danas u centru pažnje I mogu pleniti osmehom, pozitivnom energijom I nekom posebnom inspiracijom I energijom. Ono što im nije naklonjeno je moguće kritike koje mogu dolaziti do porodice, mogući kvarovi u domu, kao I osećaj zatvorenosti I gušenja u domu. Zato moraju danas izlaziti napolje I stvarati van kuće. Može danas biti nekih kašnjenja kroz jutarnje obaveze ili telefonskih poziva koji im ne prijaju.

Tražiće prostor prijatelje po duši sa kojima mogu deliti svoje ideale.Vagama je danas moguć veoma uzbudljiv dan kroz ljubav, ali I dobre promene kroz decu, sport, javne nastupe, brak.Neće imati mnogo energije kroz poslovne odnose, ali mogu biti odlične u kreiranju nečega konkretnog. Mogu skriveno analizirati emocije I osećati da što više razmišljaju, da su daleko od toga što žele. Zato je preporuka da se opuste, ali malko paze na imunitet.!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpijama danas treba mir I vreme koje će posvetiti sebi. Mogu biti nesigurnije podsvesno I sklone da istražuju nešto vezano za emocije. Neke stvari im neće biti najasnije. Dobro će se osećati pored vode I daleko od kuće, mesta stanovanja. Ko je na odmoru, može dobijati energiju za nečim novim I dobrim dalje. Škorpije su I dalje jako dobre kroz preporuke, timski rad, a mogu računati na pozitivne prilike preko prijatelja.

Mogu biti više zainteresovane za zdravlje. Danas mogu imati jedan tajni sastanak koji može pozitivno uticati na neke odluke koje će doneti.Imaju mogućnost da završe obaveze u domu I inspirišu ukućane.Ipak, zamaraće ih duži razgovori, rodjaci, priča o novcu I mogu se jako mentalno lako zamarati. Danas mogu primiti I vest o osobi iz prošlosti. Emotivno Škorpije danas deluju odsutno.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima danas sledi mogućnost odlaganja bitnih finansijskih sastanaka, kao I mogućnost zakašnjenja u vezi sa naplatom novca što ih može činiti ranjivim I malo nervoznim. Ipak, biće skloni da su I dalje u pokretu I da rešavaju sve u minuti. Mogu biti skloni da su na telefonu I prave nove kombinacije. Mogu danas biti dobri trgovci. Faliće im kompromisi, već mogu biti krajnje mentalno brzi I konkretni. Mogu osećati jači umor kroz porodična pitanja I skloni da se diskretno udaljavaju od svega što se može rešiti kasnije. Strelčevima znači emotivna podrška, ali neće će bežati od svega što je vezano za formu. Mogu imati mogućnost pozitivnih susreta preko internet, saobraćaja, putovanja. Smisao za pedagogiju. Mogu imati pomoć prijatelja.Mogu danas rešiti važan papir. Na polju zdravlja slabljenje apetita, kao I sklonost potrebi da budu fizički jači.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi danas mogu osećati nezadovoljstvo I neprilagodjavanje u odnosu na druge. Mogu biti izuzetno samokritični I skloni da popravljaju stvari, da traže “ dlaku u jajetu” I da pokreću jači perfekcionizam u poslu. Ipak, Jarčevima kreće danas I jedan dobar materijalni aspect kroz nove ponude, poslove I naglo dobijanje dobitaka.To im može popraviti raspoloženje.

Neće moći da prate mnogo komunikaciju I probleme drugih, ali će biti okrenuti korisnim stvarima od kojih žive. Dobar period za završavanje sitnijih poslova u domu. Na emotivnom nivou previranja izmedju emocija I komunikacije.Jarčevi koji su u braku mogu imati talase besa I osećaja praznine. Potrebno je unositi promene u svoj odnos. Danas može biti pozitivnih prilika preko karijere, razgovora o nastavku saradnje, potpisivanjima papirologije( novac). Jarčevi su okrenuti ličnim transformacijama, I strpljivo čekaju svojih 5 minuta. Čuvati se prolaznih prehlada I alergija!


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su danas takodje u centru pažnje I mogu motivisati druge dobrim raspoloženjem, energijom, preporukama I optimizmom. Odličan dan za brak, porodicu, ljubav. Odličan dan za lične poslove, samostalne profesionalne promene. Vodolije imaju danas posebnu humanist da razumeju druge. Mogu biti odlične u proceni, psihološkim pitanjima, medicinskim ispitivanjima.Iako se trude da budu jake iznutra mogu ih mučiti stari problem.

Treba danas pripaziti na odnose sa porodicom, jer može biti osećaja gorčine. Emotivno mogu privlačiti pažnju I imati mogućnost jake zaljubljenosti.
Na polju zdravlja, šprijaće im lepršavost, opuštenost, otvorenost, I ravnopravnost.
Treba pripaziti na polje stopala, peta, pomalo I pritiska.
Veoma pozitivan dan za putovanja van zemlje I sredjivanje strane dokumentacije, pasoša.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe su još uvek u energetskom padu, ali danas polako dolaze u normalu. Mogu imati priliku da danas vide neke drage ljude ili završe neke bitnije poslove za decu I dom. Na emotivnom nivou zaljubljenost I jako važna potreba za podrškom I odobravanjem.Iako mogu osećati I dalje umor I neki vid osećaja da ne znaju na koju stranu da krenu, Ribe danas obnavljaju polako energiju I kreću u akciju.

Nešto će im se podsvesno probuditi kao promena, želja, pa I poslovno mogu danas napraviti puno. Ribe imaju moć da danas I dobro zarade. Na polju braka osećaj blokada I strahova. Samo Ribe koje su u stabilnim vezama mogu osećati nežnost I mir. Na zdrastvenom nivou treba se čuvati iščašenja I osetljivosti desnih. Odličan period za inostranstvo I obrazovanje. Odlično vreme za medicine I kreativne poslove.




Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE



 

Viber

Autor: astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>