Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus





Dobra noć/dan, Mesec nam danas plovi znakom Device do 21:43 kada prelazi u miroljubiv znak Vage. Kroz ceo dan imamo energiju analize, programiranja uma na korisne I produktivne ideje, odnose I veze, ali I energiju stidljivosti, povučenosti I prevelikih sumnji u pozitivan ishod. Ipak, Mesec će od 4:30am- 21h primate dobre aspekte sa Rx Plutonom u Jarcu (transformacija,regeneracija kroz prepoznavanja emocija, jaka sećanja, ali obnova neke karme), kao I sekstila sa Suncem u Raku (toplina, srdačni odnosi, jaka povezanost I potreba za bliskošću). Danas ćemo svi mnogo pričati o poslu, obavezama, ali I prošlosti, pa gde se nadjemo. Ulazak Meseca u znak Vage donosi jednu lepršaviju energiju, pojačane društvene odnose, ali I potrebu za emocijama koje mogu biti malo zarobljene iznutra I koje mogu nositi energiju preopterećenja I strahova. Probajte danas da pustite krila ljubavi –pa gde stignete. Tačka. Ne tražite opravdanja I razloge zašto vam se nešto dešava,
pustite da stvari idu kroz neki vid oslobodjenja I odpuštanja. Tačka. Ne grčite ono što vam je na srcu, već pustite da ide u pravcu koji vam pripada.

Danas je dobro znati: Mesec će od 22-15-23:50 biti u praznom hodu što donosi vreme mirovanja I odlaganja nekih obaveza. Emocije mogu biti u nekom traženju u večernjim satima, ali itekako imamo energiju prepuštanja pesimizmu. Probajte da uradite nešto novo u sebi. Ne stidite se svojih mana! U potrebi da sve bude idealno, danas može biti grešaka. Zato ne budite rob stvari. Danas može biti I zadnjih priprema pred neke važne planove.U rečenici” ja mogu sve” pokrenite reč” ja ne moram
ništa, ali želim”.

“Ti si moja plava boja spokoja.”
M.N.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima je danas odlična energija za rad, uslužne delatnosti, trgovinu, posredovanja I karijeru. Odličan dan za zdrastvene preglede I čišćenja, kozmetičke tretmane I nekretnine. Ono što Ovnovima može smetati je pojačan perfekcionizam, samoanaliza, sklonost padanju pod uticaj drugih. Današnji dan donosi potrebu za preciznošću, kao I odlične aspekte preko polja dece, hobija, zabava.

Ovnovima će posle napornog dana jako prijati da se opuste I da malo uživaju u plodovima
svog rada.Osetljivost na lekove. Moguće alergije I osetljivost I danas creva. Na emotivnom nivou Ovnovima treba vreme da se opuste. Mogu biti skloni mentalnom zamaranju, ali izuzetnoj ranjivosti danas.Ipak, večernji sati mogu doneti neku pažnju, gest I nešto lepo što će im dati oslonac za dalje.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu imati malo problema u saobraćaju, pripazite na polje zakona (moguće kazne). Takodje, prvi deo dana traži bolju koncentraciju u radu, ali I sklonost da treba pokrenuti praktičnost I manje trošenje energije na reči. Bikovima I dalje ide energija emocija, ali I jake okrenutosti deci, dodatnim poslovima gde će biti pod malim pritiskom, ali mogu očekivati jako dobre rezultate, čak danas I jednu dobru ponudu u periodu od 18h.

Na polju zdravlja moguci problem sa sinusima I vidom. Emotivno Bikovi mogu uživati I praviti veće planove kroz proširenje porodice, ali Bikovi koji su sami mogu preživljavati nešto veoma jako. Probajte da se opustite, I pustite da nebo samo pokaže. Povoljan dan za selidbe, nekretnine. Povoljno vreme za posete, majstorske radove. Odlično vreme za pravne I administrativne poslove.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci su I dalje na malom udaru energije I mogu biti pod malo većim porodičnim pritiskom, ali rokovima koji ih malo mogu nervirati. Danas mogu očekivati manje dobitke, ali može biti ozbiljnijih odricanja I dodatnih trošenja energije. Jak uticaj roditelja, posebno majke ili žena u porodici. Preosetljivost može napadati stopala/želudac.Blizanci mogu imati problema sa emocijama I mogu biti u nekom haosu izmedju želja I mogućnosti. Medjutim, večernji sati mogu doneti opuštene
izlaske, ponude, upoznavanja I naglu sreću.Treba se danas čuvati kontrola/inspekcija!

Na zdrastvenom nivou treba pripaziti I na predeo debelog creva( pažnja ka polju ishrane do 20h). Treba se čuvati propuštenih poslovnih prilika ka inostranstvu ili nesporazuma na tom polju. Nešto osetljiviji dan za studije. Dobro za sve vidove humanitarnih akcija, kao I spontanih putovanja sa prijateljima.Na polju braka potrebni kompromisi! Mogućnost vesti koja vas može rastužiti. Ipak, mogućnost važnih
porodičnih I privatnih investicija koje mogu doneti motiv.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi I danas mogu biti usmereni na komunikaciju, medije, pisanje, veći mentalni rad, rodjake I mogu imati mogućnost krakotrajnih putovanja. Lako učenje. Odlična memorija. Maštovite ideje, potreba da spolja ostave utisak. Medjutim, Rakovi mogu biti preopterećeni finansijama, vremenom, posebno emotivno mogu biti skloni ozbiljnim oscilacijama, pa će čas imati sunce, čak kišu.

Danas je potrebno da im neko govori da vrede, da sun a dobrom putu, da će sve biti dobro na
kraju, ali takodje treba da budu okruženi veselijim osobama, manje onim koji im oduzimaju dosta vremena. Moguć prolazan kasalj. Miran I stabilan dan za brak. Rakovi koji su sami ili prolaze kroz čudan period mogu biti skloni neobičnom ponašanju.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi mogu danas imati neke štednje I planove za finansijska dalja ulaganja. Njihove želje danas mogu biti ograničene, ali mogu pleniti pažnjom I izgledom. Mogu imati mogućnost veoma povoljne kupovine. Lavovi koji su u braku mogu imati prolaznu dramatičnost ili ljutnju. Poslovno dan dobre energije I organizacije. Večernji sati odlični za putovanja, druženja, posebno za javne nastupe.

Kasni večernji sati donose mogućnost malo većih troškova na polju saobraćaja. Na polju zdravlja osetljivost na polju cirkulacije, kolena I pritiska može biti povećan u periodu od 12-16h. Na emotivnom nivou Lavovi prolaze kroz neki process transformacje, povlačenja, prevelke probirljivosti, ali I sklonosti kritikovanja prema voljenoj osobi, pa je potrebno da promene energiju! Mogućnost neočekivane proslave ili poziva, čak sitnijeg poklona.Više spavajte!


Devica 23.8. - 22.9.

Device su okrenute sebi, svom imidzu, ali poslovnom pobosljanju. Mogu osećati da je zapravo jedan važan momenat kada mogu da prikažu ono što što poseduju kao talenat. Mogućnost sporog, ali sigurnog materijalnog napretka. Sreća dolazi preko starih prijatelja I sitnijih poslovnih kontakta sa prijateljima. Dobro za preporuke, igre na sreću( sitniji novac). Mogu imati uspeha preko dece (mogu biti iznenadjeni zrelim odlukama), dok na zdrastvenom nivou je potrebno da promene navike I pokrenu fizičke aktivnosti, redovniju ishranu.

Čuvati psihu, jer na njih mogu uticati sitnice na poslu. Večernji sati mogu doneti mogućnost dobre realizacije nečeg što su zaboravili. Pozitivan dan za formalne posete, sastanke, dogovore, prezentacije, marketing, medije. Može biti mogućnosti neočekivanih vesti iz inostranstva ili nalaženja novih načina zarade.Na emotivnom nivou bez promene, osim Devicama koje su u braku koje mogu biti sklone romantičnosti I većoj pažnji.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu imati odličan smisao za istraživanja, dolazak do istine, humanitarne akcije, a mogu se osećati bolje daleko od mesta trenutnog stanovanja. Mogu ih opterećivati strahovi koji mogu malo uticati na predeo glave, mokraćnih kanala I kože. Večernji sati donose da Vage izlaze iz izolacije, I da im može prijati nova sredina, mesta.Večernji sati donose neočekivana upoznavanja, pozive, ali posebno za Vage koje su prolazile kroz čudan I težak ljubavni period I neko privremeno
rešenje. Odličan dan za sport, dijete.

Mogu imati smisao za pedagogiju, osiguranja, bankarstvo.Vage ne bi trebalo da danas imaju problema sa finansijama, čak mogu napraviti dodatni posao koji nisu planirale.Najviše ih može uznemiravati emotivna situacija koja ide nabolje. Vagama trenutno treba neki adrenalin, ali imaju osećaj kao da stoje u mestu I ne mogu da se pokrenu.Stvari treba gledati I sa drugog ugla.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu biti veoma produktivne tokom celog dana, dok večernji sati traže odmor, opuštanje I da ne razmišljaju o ničemu. Danas mogu dobijati kritike koje ih mogu pogoditi od strane poznanika ili osoba za koje su vezane. Na poslovnom nivou mogu očekivati ozbiljne korake I napredak, ali dok ne dodju do realizacije neće moći da se opuste. Večernji sati za aktivnije Škorpije može doneti dobre mogućnosti kroz nagle posete ili prijatelje.Na emotivnom nivou može biti nesporazuma, zabluda, prevelikog predavanja I unutrašnjih tenzija.

Škorpije danas mogu odustati od objasnjenja, I mogu biti više usmerene na stvari koje moraju da završe.Jaka veza sa kumovima ili osobama koje su daleko može biti važna u drugoj polovini dana. Na polju zdravlja Škorpije se mogu osećati, osim da dan traži dosta tečnosti, kao I preporuku više zelenog povrća I voća, jer će to biti važno za organizam. Škorpije danas mogu rešavati teške zadatke I mogu biti sklone da prave
procene bolje od drugih.Škorpije koje su u braku mogu imati pozitivna iznenadjenja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi su se uozbiljili I usmereni su na poslovno –materijalne stvari, a trenutno žele da završe rokove, završe neke finansijske realizacije da bi mogli da se opuste. Danas ih jako može opterećivati dom, atmosfera, ishrana, vreme I mogu biti malo pod pritiskom oko najbližih, ali će osećati veći vid energije da se izbore sa konstatnim iskušenjima na koje nailaze.

Strelčevi su danas korak napred, dva nazad, ali su mentalno izuzetno ubedljivi I skloni genijalnim idejama I promenama.Mogu im smetati vremenske prilike, pa moraju malo više voditi računa o sebi. Na emotivnom nivou im može prijati osećaj otvorenosti.Mnogo kontakta preko neta.Mogućnost
neočekivanih emocija na iznenadnom nivou od 17h.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi su u nekim životnim odlukama I karmičkim pomeranjima. Uče da uče o životu, poslu, ljudima, ljubavi, pa danas mogu biti okrenutiji duhovnim I filozofskim temamama. Može biti previranja oko poslovnih aktivnosti, ali ipak I neočekivano odličnih mogućnosti za zaradom. Na emotivnom nivou puno flerta, ali I unutrašnjih nemira. Zdrastveno, Jarčevima treba odmor, priroda, fina energija bez pritisaka.

Danas mogu imati malo problema oko komunikacije, a može biti kvarova I odlaganja
nekih sitnijih obaveza.Jarčevi danas odpuštaju neku energiju, ali I dalje analiziraju svet oko sebe I traže rešenja. Pozitivan dan za dom, porodicu, imovinu. Administrativne poslove I papirologiju treba odložiti danas. Može biti zanimljivih sastanaka.Mogu imati mogućnost realizacije korisnih poslova, kao I dobru energiju kroz prijatelje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su I dalje u malom energetskom padu zbog prevelikog uticaja samog perioda u kome se nalaze (ovo nije najbolji ni period godine za njih) ali uz pomoć retrogradnog Marsa se bore sa vetrovima sudbine.Ipak, danas Vodolije mogu biti čak I veoma korisne, sklone da puno toga što ne vole pozavršavaju I promene energiju.Na emotivnom planu veći izazovi, nešto izmedju prošlosti I sadašnjosti. Poslovni plan korektan, čak mogu biti u prilici da nekom “ spasu” život ili da motivišu
druge nan eke bitne odluke. Danas je potrebno pripaziti na novac, koji će samo prolaziti kroz ruke. Prijaće im pokret, posebno u drugom delu dana. Mogu rešiti jedan veći problem koji im stoji dugo (papirologija, finansije, banke, dugovanja ili nesto sl). Mogućnost poziva iz inostranstva I pozitivnih društvenih dogadjaja moguć u večernjim satima. Mala briga moguća oko dece. Na polju zdravlja, pripazite na ishranu/lekove/poroke!


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe dobro plivaju, ali su se umorile od prethodnog perioda I ne znaju na koju će stranu. Odmor je ono što može prijati Ribama, bez telefona I rada jer tu mogu biti posebno preopterećene I danas, što može lošije uticati na zdravlje. Sunce im danas može davati energije, ali I voda. Mogućnost nemira oko porodice, ali prevelkog davanja emotivno, kroz decu, pa Ribe mogu osećati da nemaju balans.

Potrebno je nešto uraditi da se malo više okrenu sebi. Danas treba obratiti pažnju na moguće emotivne nesporazume I prejaku ranjivost preko polja ljubavi. Nepovoljniji dan za imovinske podele, sud.Ribama treba pažnja, ljubav, manje kritika, priče I nežnost.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>