Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 16. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 16. jul 2018. godine - Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Ako ne možeš da radiš velike stvari, radi male na lep i poseban način.
 Napoleon Hill

Dobra noć/dan posle uzbudljivih sportsko-muzičkih dešavanja, ulazimo u astro nedelju koja može biti krajnje normalna sa manje aspekata, sve do 22.07. kada Sunce u večernjim satima menja znak i ulazi u vatreni znak Lav, a Venera i Jupiter će se naći u zagrljaju što će doneti puno sreće I osmeha. Danas smo pod uticajem Meseca u Devici pa bi bilo dobro da pokrenete  posao, završavanja raznih sitnica koje su ostale nedovršene u poslednjih mesec dana, ali da se više okrenete zdravlju, detaljima koji vam prijaju.

Emocije pod kontrolom i analizom. Do 22h smo pod stabilnim aspektima Meseca, Rx Saturna, Venere, Jupitera, pa možemo da računamo da dan prepun dobre organizacije, planiranja, ljubavi i simpatija, ali pozitivnih materijalnih mogućnosti. Pozitivan dan za kupovine, ali realizaciju planiranog. Večernji sati upozoravaju da pratite svoje potrebe I budete oprezniji sa lekovima, ali ishranom. Može dolaziti do osetljivosti, razočarenja, zabluda I mimoilaženja. Ipak, danas je ponedeljak i pravi dan da započnete nove poslove, uredite svoj dom, radno mesto, kupite sebi sitnicu koja će vas usrećiti ili nastavite knjigu koja vam se tako dopada.

Danas je dobro znati: U povećanju nagle vremenske prilike koje meteropatama neće prijati. Osetljivost kičme I stomaka. Povećana melanholičnost i džangrizavost, preopterećenost sitnicama. Večernji sati mogu doneti sklonost porocima I idealizaciju, maštu i bežanje na svoju planetu. Veoma povoljan dan za pravne I administrativne poslove, zdrastvene preglede i dobijanje korisnih saveta.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi će danas biti veoma hiperaktivni i okrenuti poslu, radnim aktivnostima I prepuni ideja. Mogu računati na finansijske dobitke I dobijanje novca koji čekaju. Moraće danas uložiti mnogo truda, ali i odgovornosti. Mogu imati mogućnost I pozitivnih više ponuda.

Na emotivnom planu reči mogu ostavljati jak utisak na njih, mogu biti u pokretu, u period upoznavanja, zaštite, ali i srećnih okolnosti. U povećanju sklonost perfekciji u svemu. Sklonost I dinamici preko prijatelja i povoljnih preporuka. Ovnovi danas ulaze u fazu veće okrenutosti karijeri. Mogu imati uspeha preko dece, hobija. Ovnovi koji su u braku, još uvek mogu biti u fazi iskušenja I lekcija. Paziti na creva!Večernji sati traže dobar san, ali opuštenost i puštanje osećanja na površinu.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovi ovu nedelju mogu da počnu sa ličnim promenama, ali mogu očekivati I veće ljubavne transformacije i promene. Mala preporuka: Probajte da budete manje kritični I pustite da stvari idu laganije, spontanije. Danas može biti pozitivan dan za emocije, dan kreativnih mogućnosti, talenata, ideja, spontanih reakcija, ali rezultata. Danas iz neke sasvim obične faze možete svašta uraditi. Odličan dan za ulepšavanje. Jaka intuicija/dobra procena. Odličan dan za zakon, papirologiju, formalna putovanja.

Mirniji dan za porodicu. Povoljno vreme za partnerske/ortačke odnose, ali veoma važan kroz vodjenje drugih. Dobro vreme za privatni biznis. U večernjim satima pripaziti na odnose sa prijateljima, dok na emotivnom nivou može doći do osetljivosti. Roditelji Bikovi mogu prolaziti kroz male nezgode sa decom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizancima danas neće prijati energija početka nedelje i mogu se osećati depresivnije. Mogu sve raditi sa zakašnjenjem, pa se takoreći buditi u popodnevnim časovima kada mogu završiti niz sitnijih, ali korisnih obaveza. Ne tako loš dan za uredjenja doma, nekretnina, porodične posete, putovanja. Ipak, Blizance danas može opterećivati sve što je pod moranjem, forsiranjem i mogu se osećati lošije u odnosu na druge. Treba im njihov ritam I ispunjenja želja, i onda mogu puno.

Mogu biti orijentisani na porodicu, porodične poslove, papirologiju, dok emotivno mogu osećati da ih voljena osoba ne razume. Danas manje mozganja, više rada I akcije. Verbalno će biti veoma jaki, ali skloni da beže od obaveza, ozbiljnih razgovora ili da troše energiju na pogrešne ljude.

Na polju zdravlja paziti na infekcije, kožu. Večernji sati nose osetljivost kroz odnose sa roditeljima, autoritetima, samopopustljivost i lošu koncentraciju. Blizancima će danas biti teško da se usmere na jednu stvar, ali mogu uraditi bitne porodične poslove.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi su danas u vrednoj fazi i mogu provoditi dosta vremena na telefonu/kompjuteru, potpisivati, učiti, pisati, prevoditi, biti u mentalnom razvoju. Rakovi mogu imati dosta korisnih razgovora, a mogu biti odlični učitelji drugima. Imaće smisla za posredovanja I povoljan dan za putovanja, ispite. Biće u jakoj vezi sa rodjacima.

Na polju finansija danas mogu biti superiorni i skloni da dobro zaradjuju. Na ličnom planu mogu osećati manja previranja, dok na emotivnom planu poverenje, lojalnost, ali i manju uznemirenost I telepatiju u večernjim satima. Voda će im danas prijati i duhovni i ljubavni razgovori. Imaće strah od otvaranja, ali će danas i imati mogućnost da dobiju važnu privatnu informaciju.

Na polju posla će im trebati pomoć, jer mogu očekivati povećanje posla. Rakovi moraju danas povećati svest o sebi i pokrenuti bolje samopouzdanje. Ono što im deluje nemoguće, može biti blizu njih. Na polju zdravlja pripaziti na alergije, promene raspoloženja I disajne organe.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavove očekuje dosta posla i veća okrenutost poslu. Lavovi mogu danas imati neke sitnije kupovine, ali I produktivnost na poslu. Mogu raditi dosta na sebi im imati mogućnost da pokrenu nešto zdravo i korisno za sebe. Biće veoma šarmatni I skloni da ostavljaju jak utisak.

Na polju doma i porodice mogu očekivati napredak. Može ih mučiti nepotrebni strahovi, trema, opterećenost prošlošću, manja dugovanja. Ipak, danas su u rešenju problema korak po korak. Trebaju biti okrenuti radu na sebi i većem optimizmu, jer mogu osećati da su preumorni. Na polju zdravlja mogućnost manjih problema sa zubima/kostima, osetljivost na vlagu. Na emotivnom nivou bez promena.


Devica 23.8. - 22.9.

Device danas mogu puno da urade za sebe. Odličan dan za lični napredak, edukaciju, pokretanje novih poslova, ali I emocije. Izuzetna odgovornost otvorena preko polja dece, zdravlja, ali i važnih poslova. Uticaj Meseca i Venere u vašem znaku može vam doneti srećne lične okolnosti, jak uticaj na druge. Pozitivno vreme za krupnije poslove, važne sastanke, poslovne kontakte sa prijateljima, važna porodična putovanja, dobar autoritet, kao i osećaj za ono što sledi.

Odličan dan za ulepšavanje, magistarske studije, ostrva. Vreme kada ćete se se oslanjati na svoj razum, ali imati mogućnost da pokrenete neka važna pitanja sa mrtve tačke. Večernji sati mogu doneti malu neprilagodjenost i lenjost, kao I emotivnu udaljenost i mazohizam. Pokušajte da budete prirodni i nalazite vreme za svoje emocije kojim se treba baviti danas I više. Device koje su same mogu računati na obnove, pomirenja, ali trajne odnose. Na polju zdravlja mogućnost osetljivosti vida i organa za varenje.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu danas imati smisla za kriminalistiku, istraživanja, medicine. Vage danas mogu pomoći drugima i nailaziti na veliku podršku autoriteta. Ipak, može dolaziti do emotivnih skrivenih problema, prevelikog analiziranja I nesigurnosti zbog emocija. Podrška dolazi do veselih prijatelja, ali i porodice. Dobar dan za imovinu, poslovna putovanja, inostranstvo. Ipak, Vagama je potrebna emotivna osnova da bi se osećale kompletno, a mogu se danas osećati i veoma melanholično i usamljeno. Popodnevni i večernji sati donose manje greške na poslu, kao I prehlade.

Vage mogu računati na finansijski napredak, kao i da mogu danas imati jak uticaj na druge. Preporuka je da beže od loših i komplikovanih odnosa, kao i da danas zaposle sebe obavezama, jer dosta slobodnog vremena može biti štetno.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas posebno mogu biti motivisane da rešavaju krupna pitanja. Odličan dan za grupne aktivnosti, timski rad, mogu imati izražen smisao za psihologiju. Mogu se danas pokazati kao odlične vodje, ali imati mogućnost rada na odličnom projektu. Škorpije koje traže posao, mogu imati uspešne razgovore za posao. Povoljan period za rad sa prijateljima, preporuke, kupovine bitnih stvari koje Škorpije mogu obradovati.

Škorpije će danas biti tačne, odgovorne, ozbiljne, neće čekati da se nešto samo desi od sebe, ali mogu imati mogućnost razvoja preko dece i prekretnica na emotivnom nivou. Škorpijama je danas povoljan dan za zajednički život, ali odmore. Povoljnosti kroz učenje, inostranstvo. Škorpije danas imaju reč, mudre su, strpljive I mogu dobiti priliku za sebe. Na polju zdravlja moguće prolazne migrene i osetljivost ramena.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu imati odlične vizije, ali mogu izdržati finansijske pritiske koji se mogu završiti pozitivno po njih, u smeru rešavanja važnih materijalnih prilika. Mogućnost dobijanja novca koji se čeka duže. Dobar dan za kredite, porodične ostavinska pitanja, osiguranja, vraćanje pozajmica. Veoma povoljno vreme za obrazovanje, kao i putovanja u većem društvu. Strelčevi će danas imati mogućnost i da se opuste i da se dobro narade. Večernji sati savetuju da se pazi na aparate, uredjaje povezane sa vodom.

Mogućnost udaljenih odnosa u domu ili sklonosti nerazumevanju. Na emotivnom nivou Strelčevi koji žele da nešto seku, mogu imati osećaj oslobodjenja. Danas je povoljan dan za Strelčeve koji su u dugim odnosima, dok za slobodne dan mogućih poslovno –emotivnih veza. Strelčeve može opterećivati kontrola u ljubavnim odnosima, pa će im prijati da se malo izoluju. Na polju zdravlja mogu naći način da se oslobode stresa, ali i novu zabavu ili sport.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi drže odličnu kontrolu i šta budu zacrtali –mogu ostvariti. Biće veoma oprezni, ali dovoljno hrabri da se opuste u nešto novo. Jarčeve može mučiti emotivna situacija I tu neće imati rešenje. Jarčevi koji su u braku mogu uživati u miru, porodici, posetama i mogućim planiranim izlascima. Za ostale može biti period previranja. Odličan period za radove I finansijska ulaganja u dom. Mogućnost važnih potpisivanja na polju finansija, ali i dobijanja bitnih poslovnih ugovora. Večernji sati traže izolaciju i mir od telefona i prevelikih mentalnih poslova, kao I puštanje “mozga na odmor”.

Večernji sati upozoravaju da se vodi računa o saobraćaju, kao i mogućim manjim troškovima oko auta. Paziti na lična dokumenta! Odlično vreme za obrazovanje i poslovne kontakte sa strancima. U poslu izbegavati preveliku samokritičnost I biće potrebno da pravite pauze. Prijaće vam priroda, domaća hrana i opušteni razgovori. Možete imati snage za veće poslove.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije nisu danas baš svoje i mogu se osećati dosta oscilirajuće I promenjivo. Mogu trošiti jako puno energije na druge, ali i imati mogućnost razočarenja kroz medjuljudske odnose. Sa druge strane, poslovno će biti sklone da vole svoj posao I da danas rade najbolje što mogu. Pomagaće svima. Ipak, mogu osećati neki nivo depresije i da im je danas potrebna uzvišenost, posebno okruženje, učenje I da sve ide malo sporije. Malo im danas može pomoći pokret, druženja, prijatelji, neki budući planovi, ali Vodolije mogu osećati manjak energije i da ne mogu da se najbolje prilagode. Treba paziti na finansije, jer mogu imati propuštene prilike ili nepotrebne troškove. Ipak, na polju emocija neki izazovi i budjenja. Pazite na creva, genitalije, kao i ishranu!


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti veoma uspavane i na udaru na polju emocija gde može biti povredjivanja, emotivnih kriza I svadja. Ribe mogu biti posebno nesigurne i ranjive, nežne, pa je bitno da nadju način da sebi danas udovoljavaju i prate neke svoje unutrašnje želje. Danas je veoma plodan period za posao, novac gde mogu biti aktivne, ali mogu biti sklone požrtvanju bez granica, kao i većoj pažnji. Može dolaziti do potpisivanja važnih papira i većoj usmerenosti na karijeru.

U braku posebno moguća nerazumevanja i hladnoća. Potrebno je danas uneti više adrenalina, dinamike i balansa izmedju posla i emocija. Večernji sati donose umor i osećaj nemanja energije. Potrebno je danas naći način ka regeneraciji, ali tokom celog dana izbegavati pesimistične i loše osobe, jer Ribe mogu biti na udaru u primanju energije! Na polju zdravlja pazite na imunitet, krvnu sliku i kolena!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>