Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 14. 7. 2018 – Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 14. 7. 2018 – Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Poštujući i čuvajući tebe, ujedno čuvam i sebe.”
 Zikret Saletović

Dobra noć/dan pod uticajem smo Solarne Eklipse i Meseca koji danas putuje znakom Lava. Emocije u visokom intezitetu, ali pažnja koja se traži može biti baš velika, makar izazivala I negativnu pažnju. U povećanju topli susreti, zabave, koncerti, kao i dan koji pokreće ambicije, hobije i može biti veoma povoljan kroz emotivne promene jer trigon Venere u znaku Device i Rx Saturna u Jarcu danas donosi jednu trajnu, dobru energiju koja donosi mir, poverenje, lojalnost. Parovi koji se danas spoje mogu imati baš jednu jaku i dugu priču.

Pozitivno vreme za završetak poslova koje stoje dugo, ali naplatu novca koji se čeka poduže. Razumevanje, ali i strpljenje danas će biti in. Ipak energija Lava, ali i energija Solarne Eklipse koja će biti upečatljiva do Pomračenja Meseca i Punog Meseca 27. 7. može nositi velike i jake poruke koje treba osluškivati. Danas ništa ne može biti veštački, sve mora ići od srca, pa gde stignete. U povećanju osetljivost kičme, a rad srca ubrzan pa će najmanje sitnice uticati na te organe. Veoma povoljan dan za prodaju I kupovinu, početak novog posla, ulepšavanje.

Danas je dobro znati: Ne rasipajte energiju bez velike potrebe (znam da je teško reći, malo teže uraditi). Od 7:13am - 16:45 Mesec će biti ugrožen od retrogradnog Marsa, ali I Jupitera (tenzije, nesanice, nemiri, tuče, problem sa tehnikom, pravljenja od “mrava slona”, povećanje zemljotresa, požara, veliki novčani troškovi, apatija, dosada). Ipak, trigon Venere i Saturna mogu doneti dobar plan, organizaciju, rešavanje nekih starih problema, kao I mnogo bolju energiju u večernjim satima.

Danas bi bilo dobro razmisliti o svakoj odluci i ne žuriti.Pustiti da srce dodje do onog do koga treba. Izuzetno kreativan dan, sa naglim oscilacijama koje mogu doneti neočekivanu sreću u večernjim satima. Potreba za luksuzom, udobnošću, dokazima ljubavi, maženjem, putovanjima biće veoma značajna.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas mogu imati dosta energije i motivacije, mogu biti veoma ponosni i skloni jakom identitetu i ostavljanju utisaka. Ipak, moraju obratiti pažnju na relaciju prijatelji, dogovori, brak jer tu može biti malo većih oscilacija. U povećanju osetljivost kičme, kolena. Popodnevni časovi mogu doneti da se završe neki sitniji poslovi. Ovnovima danas može prijati da se opuste, odmaraju, odrade neke kreativne stvari I da idu u provod. Jako im je pozitivan dan za ljubav, decu, upoznavanja. I dalje aspekt posredovanja i preporuka los. Danas treba izbegavati žurbu, forsiranje, brzinu u svemu, ali pripaziti malo na dokumentaciju i šta potpisujete.Samo polako Ovnovi, sve će biti potpuno OK.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovima je danas jako pozitivan dan za lične promene, edukaciju, ali veoma srećan dan za decu, upoznavanja I ljubav. Može biti naglo promenjenih planova koji se mogu pokazati odličnim. Može biti malo većih napora na polju doma. Bilo bi dobro danas izbegavati neke veće radove u kući, kao I pokretanje privatnih poslova jer su moguće prepreke I odlaganja. Dosta će se energije trošiti na dom, roditelje, porodicu. Ipak, kod Bikova danas ima veselije energije da se stalno nešto dešava i da u toku većeg dela dana imaju brzu i interesatnu energiju. Biće veoma intuitivni. Treba se distancirati od svadđa ili polemika sa bliskim osobama, posebno bračnim partnerima/kama. Na polju zdravlja trebalo bi paziti na krvotok, posebno želudac (period do 18h traži da se pazi na ishranu I ne preteruje).

Odlično vreme za sportska takmičenja, kao i važne poslovne kontakte i planove kroz polje inostranstva. Odličan dan za izlete. Bikovi danas treba da izlaze iz kuće i pune baterije u prirodi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci će danas baš privlačiti pažnju svojim šarmom i mentalnom ubedljivošću. Biće skloni genijalnim I krajnje plodnim idejama. Međutim, Blizanci mogu lako ulaziti u rasprave ili probleme zbog različitog mišljenja, mogu biti skloni nepotrebnim rizicima, brzoj vožnji pa je potrebno ipak do 17h da malko budu mudriji I umereniji. Pojačan ego i ponos im u tom periodu neće biti od koristi. Jaka povezanost sa bliskim rodjacima. Dobro vreme za učenje, prevođenje, strane jezike. Za Blizance koji planiraju duga putovanja lakši period od 17h pa nadalje (moguće gužve ili kvarovi na putu).

Danas bi trebalo izbegavati uznemirenja zbog interneta, prijatelja, kritika, jer lose može uticati na lupanje srca I grudi. Pozitivno vreme za nekretnine, uređenje I krečenje doma, posete i manje porodične zabave. Može biti i neke tenzije na polju posla, ali sklonosti većem luksuzu. Na emotivnom nivou Blizanci koji su u trajnim odnosima mogu imati pozitivan dan, dok ostali mogu biti u većim previranjima.


Rak 22.6. - 22.7.

akovi danas mogu biti usmereni na sigurnost porodice, kao i finansije i poslovne aktivnosti. Može biti i mogućih korisnih putovanja, dobijanja saveta. Rakovi danas imaju jaku energiju da prenesu drugima dobre savete I da se zbog toga osećaju pozitivno. Može im malo praviti problem naplata novca, a troškovi mogu biti sve veći I veći. Ipak, Rakovi će zacrtati danas planirane obaveze i u drugom delu dana pustiti da stvari idu svojim tokom, ali opustiti I malo odpustiti mozak.

Na emotivnom nivou tenzije. One mogu danas kulminirati u lošu komunikaciju i osećaj da ste krivi I da niste krivi. Može tu biti dramatike, a kroz to i osetljivosti kičme, posebno osetljivosti genitalija. Trudite se da se danas distancirate od toga. Možete dobiti odličnu ponudu za posao ili predlog koji može biti trajne prirode.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu biti posebno harizmatični, ali skloni da otvoreno pokazuju svoje mišljenje I da se suprostavljaju otvoreno onom što im se ne dopada. To može stvoriti komplikacije u ortačkim, pravnim poslovima, ali i javnosti. Mogućnost i jednog neprijatnog događaja ili kritike na koju će Lavovi reagovati krajnje ponosno – je moguća.

Lavovima danas nije loše da investiraju I ulažu novac, a oni koji danas rade mogu očekivati izvesne prihode. Mogu ih opterećivati fizički poslovi. Moguća manja nerazumevanja u popodnevnim časovima sa roditeljima.

Na polju ljubavi Lavovi koji su u braku mogu biti još uvek na udaru, dok slobodni Lavovi mogu imati neočekivane ponude I jaku fizičku privlačnost. Lavovima danas nije loš dan za karijeru i pokretanje novih poslova.


Devica 23.8. - 22.9.

Device mogu biti sklone da se dosta mentalno troše, ali da preuzimaju I previse obaveza na sebe, što može biti kontradiktorno da ne završe ništa od planiranog. Mogu biti pod jakim uticajem mišljenja drugih, ali povremenom apatičnom i lenjom raspoloženju. Danas jeste pozitivan dan za umetnost, lični izgled, ulepšavanje, pokretanje samostalnih poslova, kao i veći emotivni mir kroz Device u dužim odnosima. Međutim, Device mogu biti sklone iscrpljivanju na poslu i zdrastvenoj osetljivosti (povrede, opekotine, padovi, loša cirkulacija) pa moraju biti pažljive. Izbegavati forsiranje i brzinu na poslovnom planu. Ako danas ne budete imali nikakav plan, može se desiti dosta toga dobrog. Veoma srećan dan za odmore.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage nisu ni na nebu ni na zemlji, ali danas neće dozvoliti da im iko pokvari raspoloženje, već će biti sklone da se opuste, zabavljaju, da prave planove sa prijateljima. Može biti odlaganja nekih finansijskih pitanja, ali Vage mogu naći rešenje da im danas bude dobro. Mirniji period za dom.

Na polju emocija velike turbulencije i iznenađenja od totalne napetosti i ljutnje, do veće fizičke privlačnosti I naglih novih upoznavanja. Vagama je danas srećan dan za javne nastupe i timske poslove. Preporuka je pažnje kroz fizičke aktivnosti. Mlađi pripadnici mogu pokazati malo veću buntovnost I sklonost da im treba više slobode. Jak uticaj prijatelja na odluke. Mogućnost povoljnih prilika kroz porodicne poslove. Na polju zdravlja paziti na kapilare, stopala, posebno predeo vrata i sinusa.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije bi danas trebalo da izbegavaju velike skupove, selidbe, velike radove u kući, a mogućnost pojačanih kvarova, kao i nepovoljnosti preko podele imovine, komšiluka. Škorpije su malo umorne od toga da sve moraju same i danas im je potreban odmor. Ali će biti sklone da sebe iscrpljuju i da rade više nego što bi trebale.

Srećan dan za svadbe, koncerte, poslovna druženja sa kolegama, izlaske generalno. Dobro vreme za karijeru, ali će danas trebati i malo više strpljenja za poslove koji se trenutno rade.

Na polju zdravlja moguće jače migrene i osetljivost creva. Na emotivnom nivou Škorpije mogu osećati da nemaju potpuno razumevanje, ali mogu očekivati neočekivane emotivne susrete iako dan neće započeti tako raspoložene.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima je danas veoma brz dan i mogu biti skloni da obavljaju u pokretu više poslova odjednom. Mogu biti skloni potrebi za većim neograničenjima, ali pojačanom nestrpljenju I većim očekivanjima. Danas je moguće i jedno razočarenje. Ipak, Strelčevima je povoljan dan za putovanja, žurke, izlaske, ali i poslovne veće projekte. Iako će ceo dan doneti jako veliki mentalni napor, Strelčevi mogu očekivati i dosta uspeha.

Trigon Venere i Rx Saturna može doneti Strelčevima mogućnost manjeg finansijskog oporavka. Na emotivnom nivou mogući izazovi, iskušenja, nerazumevanja, ali i nagla pomirenja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi danas mogu da imaju jako dobar autoritet I kontrolu nad sobom. Mogu ostavljati jak utisak na velike mase ljudi, ali imati i mogućnost da danas naprave nešto jako dobro. Ako su imali propuštene prilike – danas mogu nešto obnoviti, pokrenuti, realizovati dugo stajano. Dobar dan za administraciju, kontakt sa bankama. U porastu emotivna analitičnost.

Jarčevi se danas u prvom delu dana trebaju čuvati neplaniranih I nepotrebnih troškova, a takođe i uznemirenja zbog mišljenja drugih. Popodnevni časovi povećavaju profesionalnu afirmaciju i kreativnost.Na polju zdravlja pripaziti na kosti I stomak (nadimanja, grčevi). Danas treba izbegavati tešku i brzu hranu. Opreznost sa pozajmicama!


Vodolija 20.1.- 19.2.

Prepodnevni časovi mogu povećavati destrukciju, napade, nervozu, lična velika trošenja i odricanja. Popodnevni sati mogu doneti mir I smisao za istraživanje. Vodolije mogu biti na udaru emocija, ali imati danas veoma važne karmičke poruke, kao i mogućnost da im se pokrene nešto iz prošlosti. Pozitivan dan za venčanja, javne nastupe, sportska takmičenja. Vodolije će danas biti krajnje uporne, ali sklone i da iznenade sebe nekim postupcima.

Trebalo bi paziti na pritisak, glavu. Kontrolisati emocije i truditi se osluškivati svoju intuiciju. Danas je nešto promenjiviji dan za posao, pa sve veće obaveze treba ipak ostaviti. Vodolije danas donose sreću drugima, ali primaju neke lekcije sa neba koje će im doneti važne lične odluke.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe mogu osećati jaku iscrpljenost, čudne snove I mogu biti na udaru fizičkog umora, ali i zdrastvene osetljivosti. Ribe koje danas rade, mogu biti na meti rivaliteta, ljubomore, problema sa egom i organizacijom posla. Ipak, Ribe uvek dobro plivaju i mogu biti sklone odličnim poslovnim rezultatima i idejama.

Na emotivnom nivou variranje.Ribama treba odmor i mir, manje žurbe i razgovori sa dragim ljudima. Danas mogu biti sklone da ispravljaju neke nepravde, ali da su pod jakim emotivnim pritiskom.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>