Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Ovan podznak Ribe!

Kombinacija Ovan podznak Ribe su detinjaste, krajnje iskrene, ponekad naivne osobe sa skrivenim afinitetima za glumu i umetnost, ali osobe koje uvek trebaju da koriste energiju usmerenu na finansije, ambicije, karijeru.

Horoskop: Ovan podznak Ribe! Foto: Svet Plus
Ovde dolazi i do sukoba između impulsivnog Ovna i senzibilne Ribe pa kao da ove osobe osciliraju izmedju za i protiv. Iako je ova kombinacija veoma složena, ipak nosi jednu neposrednu ličnost prepunu oduševljenja za sve što je okružuje, sa jakom dobrim idejama, praktičnim i mudrim pristupom u odnosu sa okruženjem i osobu koja uvek unosi dinamiku u svoj dom, uvek je puna planova, iako zbog Ribe ponekad može delovati nepouzdana, kasniti, ili biti i malo rasejana. Iako mogu inspirisati druge, nekad i nepotrebno davati sebe drugima, Ovan u ovom slučaju daje potrebnu energiju Ribi i čini je jačom nego što ustvari jeste.

Ona ne želi da odraste, sanja, mašta, puna je iluzija, ali kada treba hoće da se uozbilji. Ova osoba živi za trenutak, emotivna je, uvek zaljubljena (da li srećno ili nesrećno) i mnogo očekuje od svog potomstva i osobe koju voli. Zbog toga često prolazi kroz psihološke krize, pa ima periode da je neprimetna i prosto nestane i periode kada sija. Novac kako zaradi, tako i potroši, jer Ovan-Ribe živi za trenutak, puna je vere, puna je i strahova, ali neka unutrašnja moć je tera da ide napred pa gde stigne.

Ova osoba gaji prijateljstva iz mladosti, detinjstva, iako je pristupačna, ipak pored sebe uvek ima mali krug ljudi koji je najbolje poznaju. Voli da fascinira one koji je ne poznaju, ali posle nekog vremena kada padne ta euforija vraća se u svoje stanje i nastavlja normalnim tokom. Može da bude vrlo probirljiva po pitanju braka, samog izbora i u strahu da tu ne bude problema. Zbog toga je njena idealna polovina neko ko stoji čvrsto na zemlji, ko primećuje detalje, ko joj je i najbolji prijatelj i partner.

Kombinacija Ovan podznak Ribe uvek može računati na određena nasleđivanja preko braka i sreću preko osiguravajućih društva.Jako brižan i nežan roditelj. Ovo je jako osetljiva osoba na svoj izgled, kritike i teško podnosi poraze. Često mistično oscilira u apatiji, da bi se naglo pokrenula i u kratkom roku napravila konkretne rezultate. Može biti zapažena na poslovnom planu ako nauči da pronadje svoje mesto i lakše razume autoritete. Ovo je tip Ovna koji voli da pomaže, koji uvek učestvuje u humanitarnim akcijama, poštuje crkvu, mnogo sanja i izuzetno je romantičan. Ne želi ničeg da se odrekne, a ne podnosi da je neko menja.

S obzirom da je Riba plašljiv znak Ovan svakako donosi da može biti smelija i čak sklona većim rizicima. Ima jak smisao za psihologiju, interesuje je alternativna medicina. U stalnoj je potrazi za ljubavlju, pažnjom ali i jako sažaljiva na ljude u nevolji. Ako ima pripadnika ove kombinacije koji su dugo sami, sigurna sam da će se uskoro zaljubiti i dočekati prave emocije. U ovom periodu je dobro menjati stan, renovirati svoj prostor, baviti se enterijerom, okupljati rođake, praviti proslave, pisati.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>