Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Ovan podznak Ribe!

Kombinacija Ovan podznak Ribe su detinjaste, krajnje iskrene, ponekad naivne osobe sa skrivenim afinitetima za glumu i umetnost, ali osobe koje uvek trebaju da koriste energiju usmerenu na finansije, ambicije, karijeru.

Horoskop: Ovan podznak Ribe! Foto: Svet Plus
Ovde dolazi i do sukoba izme─Ĺu impulsivnog Ovna i senzibilne Ribe pa kao da ove osobe osciliraju izmedju za i protiv. Iako je ova kombinacija veoma slo┼żena, ipak nosi jednu neposrednu li─Źnost prepunu oduševljenja za sve što je okru┼żuje, sa jakom dobrim idejama, prakti─Źnim i mudrim pristupom u odnosu sa okru┼żenjem i osobu koja uvek unosi dinamiku u svoj dom, uvek je puna planova, iako zbog Ribe ponekad mo┼że delovati nepouzdana, kasniti, ili biti i malo rasejana. Iako mogu inspirisati druge, nekad i nepotrebno davati sebe drugima, Ovan u ovom slu─Źaju daje potrebnu energiju Ribi i ─Źini je ja─Źom nego što ustvari jeste.

Ona ne ┼żeli da odraste, sanja, mašta, puna je iluzija, ali kada treba ho─çe da se uozbilji. Ova osoba ┼żivi za trenutak, emotivna je, uvek zaljubljena (da li sre─çno ili nesre─çno) i mnogo o─Źekuje od svog potomstva i osobe koju voli. Zbog toga ─Źesto prolazi kroz psihološke krize, pa ima periode da je neprimetna i prosto nestane i periode kada sija. Novac kako zaradi, tako i potroši, jer Ovan-Ribe ┼żivi za trenutak, puna je vere, puna je i strahova, ali neka unutrašnja mo─ç je tera da ide napred pa gde stigne.

Ova osoba gaji prijateljstva iz mladosti, detinjstva, iako je pristupa─Źna, ipak pored sebe uvek ima mali krug ljudi koji je najbolje poznaju. Voli da fascinira one koji je ne poznaju, ali posle nekog vremena kada padne ta euforija vra─ça se u svoje stanje i nastavlja normalnim tokom. Mo┼że da bude vrlo probirljiva po pitanju braka, samog izbora i u strahu da tu ne bude problema. Zbog toga je njena idealna polovina neko ko stoji ─Źvrsto na zemlji, ko prime─çuje detalje, ko joj je i najbolji prijatelj i partner.

Kombinacija Ovan podznak Ribe uvek mo┼że ra─Źunati na odre─Ĺena nasle─Ĺivanja preko braka i sre─çu preko osiguravaju─çih društva.Jako bri┼żan i ne┼żan roditelj. Ovo je jako osetljiva osoba na svoj izgled, kritike i teško podnosi poraze. ─îesto misti─Źno oscilira u apatiji, da bi se naglo pokrenula i u kratkom roku napravila konkretne rezultate. Mo┼że biti zapa┼żena na poslovnom planu ako nau─Źi da pronadje svoje mesto i lakše razume autoritete. Ovo je tip Ovna koji voli da poma┼że, koji uvek u─Źestvuje u humanitarnim akcijama, poštuje crkvu, mnogo sanja i izuzetno je romanti─Źan. Ne ┼żeli ni─Źeg da se odrekne, a ne podnosi da je neko menja.

S obzirom da je Riba plašljiv znak Ovan svakako donosi da mo┼że biti smelija i ─Źak sklona ve─çim rizicima. Ima jak smisao za psihologiju, interesuje je alternativna medicina. U stalnoj je potrazi za ljubavlju, pa┼żnjom ali i jako sa┼żaljiva na ljude u nevolji. Ako ima pripadnika ove kombinacije koji su dugo sami, sigurna sam da ─çe se uskoro zaljubiti i do─Źekati prave emocije. U ovom periodu je dobro menjati stan, renovirati svoj prostor, baviti se enterijerom, okupljati ro─Ĺake, praviti proslave, pisati.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com


>