Style

Ljubav

ASTRO LIČNOST MESECA JULA – GOCA TRŽAN

Saznajte kako su zvezde naklonjene javnim ličnostima i pročitajte horoskop na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

ASTRO LIČNOST MESECA JULA  – GOCA TRŽAN Foto: Instagram




Goca Tržan – pop pevačica i glumica, rodjena je 8.07.1974. u Beogradu u kombinaciji duplog Raka, u jednoj od najsenzitivnijijih i duhovno najačih kombinacija.Mesec – Gocina Luna vodilja i njena vladajuća planeta smeštena je u buntovnom znaku Vodolije u 8 astrološkom polju što donosi da je Goca morala da pomera velike granice i pravi svakodnevne promene da bi bila ono što jeste sad, emotivna, ali jaka i kompletna.Iako joj u fizičkom smislu, Mars smešten u ponosnom znaku Lava donosi snagu, borbenost i da ima svoj stav, Goca je prava Rakovska priroda koja nosi u sebi dobro prikrivenu karmu svojih predaka, i svih stvari iz detinjstva koji joj pomažu da se dobro nosi sa sadašnjošću.

Jako voli porodicu i veoma brine o svemu. Može biti veoma borbena po pitanju finansija i imovine iako sklona i većem trošenju (posebno u ovoj godini). Često se vraća na prošlost.Veruje u sudbinu, ali svesna je da je sve na njoj. Opozicija Meseca i Marsa su mogli doneti ozbiljne lične udarce sudbine, iz kojih je Goca izašla kao – Pobednik.

Retrogradni Merkur u osetljivom znaku Raka u konjukciji sa Saturnom, ali neprijatnom aspektu sa Plutonom donosi da je iskrena, da čuva svoju intimu i sva emotivna iskustva u sebi, veoma zaštitnički raspoložena prema ljudima koje voli, ali da može biti i veoma neprijatna i oštra kada neko udari u njene slabe tačke i u porodicu. Ono što uveseljava Gocinu kartu je Venera smeštena u 11 polju u znaku Blizanaca u opoziciji sa Neptunom koja donosi da je Goca spretna, duhovita, da ima izuzetan dar za glumu, scenu, da je jako zabavna, aktivna i da voli prijatelje.

Može biti sklona idealizaciji prijatelja/ljubavi. Venera u Blizancima joj pokreće i potrebu za modom i stilom koji može prilično menjati od sledeće godine. Koliko god da je otvorena, Goca je intiman tip kome često treba mir, samoća, voda, meditacija, da bi stvari odradila do kraja. Goca je kao pevačica veoma iskrena prema svojoj publici i ono što oseća, ona to prenosi muzikom. Njen put nije bio lak od vremena grupe Tap 011,do samostalnosti, ali iz iskustva koje je stekla je puno toga naučila i svaki dan uči.Puno toga se promenilo od dobijanja njene devojčice koja joj svakodnevno spominje svojim porukama, da je put kojim ide vredan i zahvalan. Jupiter
u Ribama Goci donosi jaku intuiciju i veru, bez obzira što će često trpeti unutrašnje strepnje.

Iako iz faze kontradiktornosti i oštrine, Goca je sa drugom polovinom života pravi Račić koji teži mirnom i sigurnom životu. Prvi brak je bio totalna loša karma koju je morala da odradi i verujem da ona to oseća, dok je u braku sa Rašom pronašla svoj unutrašnji mir, koji joj je preko potreban u ovim i narednim godinama iako
se neće nikad osećati da ima 40. Venera u Blizancima često donosi i mladje partnere, pa Raša nije došao slučajno, što je i pokazano pozicijom drugog braka( krajnje romantično). U profesionalnom smislu, ulazak Saturna u znak Jarac od kraja prošle godine Gocu vodi ka temeljnijem i strpljivijem radu i većoj probirljivosti kroz izbor pesama, ali i mogućnost da snimi nešto što nije ili obnovi nešto što je želela pre 5,9 ili 15. godina.

Goci je upravo krenula Solarna karta za 2018 (7.07.2018.,21h, Beograd) i pred njom je izuzetno srećna i važna poslovna godina u kojoj može imati jedan nov projekat
koji se može očekivati do kraja maja 2019. Biće sklona malim promenama u imidzu, ali i stilu koji će se posebno svideti publici. Period od 15.07.-1.08.2018 Goci nosi i vreme preporoda i pozitivnih prilika, ali i naklonjenost inostranstva, koje će joj doneti sjajne mogućnosti od 14.11.2018.-15.03.2019. Goca bi ove godine trebalo da izbegava žurbu, nestrpljenje i preveliko mentalno trošenje i da uz slušanje sebe sve radi polako i bez pritiska.

Zbog uticaja tranzitne Venere i Merkura u Lavu u vreme početka Godišnjeg horoskopa Goce će dosta biti u medijima, a imaće i želju da dosta radi na fizičkoj transformaciji. Mala preporuka je da izbegava žustrost u saobraćaju i da ne reaguje na loše kritike (avgust, sredina novembra 2018, februar 2019). Putovanja, dosta nastupa van zemlje, kao i novi projekti mogu Gocu u ovoj godini učiniti srećnom iako će imati godinu u kojoj će preuzimati više stvari odjednom i kada je potrebno spustiti loptu i malo smanjiti obaveze prema drugima.

Ova godina nudi umetničku ženstvenost, ali i zaštitu koja će se osećati na polju finansija.Potrebno je da zatvori vrata lošim ljudima iz prošlosti, oprosti i idi dalje. Drugi kontinenti će je posebno činiti srećnom u ovoj godini. 2020-2021 su godine velikih profesonalnih izazova i transformacija, a do tada Goca će doći do većeg nivoa kreativnosti koji će ponuditi u ovoj Solarnoj godini.

Srećno!

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>