Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Ovan podznak Vodolija!

Kombinacija Ovan podznak Vodolija predstavlja vrlo otvorene osobe, sjajne reformatore okrenuti budućnosti, možda u malom sukobu između teorije i prakse.

Horoskop: Ovan podznak Vodolija! Foto: Svet Plus
Ovo je spoj vazduha i vatre, koja nosi da Ovan želi sve odmah i sad, a Vodolija da želi stalne promene. Ipak ova kombinacija donosi neobičan, ali progresivan i napredan karakter, pa se računa kao vrlo originalna i posebna. Ovo su visoki intelektualci i lideri, plemenite naravi koji vole život, ljude, uvek se bore za slabije, potčinjene. Vole da budu okruženi sa ljudima sa svih strana sveta, ne vole podele, i poštuju svačiju ličnost, veru, pripadnost. Ovo su veliki dobrotvori koji često pomažu i nepoznatim ljudima. Mogu biti vrlo finansijski požrtvovani i skloni da pomognu, ali mentalno brzopleti, nestrpljivi i dosta oštri kad su iznervirani.

Jako vole sve što je moderno, napredno, vole nauku, astrologiju, često imaju više hobija odjednom. Često biraju za partnere osobe koje više skreću pažnju i dominatnije su. Vole dobro jelo i kuhinju, a često i sami znaju da izmisle neki dobar recept. Sa decom imaju moderan odnos. Teško im je da zamisle svoj život bez kompjutera, auta, stalne razmene informacija sa ljudima. Znaju da se emotivno daju u poslu, pa da donose i subjektivne odluke i da budu uvredljivi, pa često moraju unositi više tolerancije u poslovnim odnosima.

Često ih pokreće ljubav, posebno bračni partner(ka) koji ih motiviše da se pokrenu i promene svoje navike. Znaju da se olenje iako ih inspiriše da se stalno nešto dešava oko njih. U mladosti vode buran emotivni život i često mogu imati i dve veze istovremeno. Iako kombinacija Ovan podznak Vodolija poseduje blistav um, često nije baš efikasan kad treba, kao da nekad prepušta stvari slučajevu ili zna da se prepusti sudbini bez ikakvog učešća. Ipak, ovo je osoba jakog identiteta, nepokolebljiva, uvek beži od balanosti i primitivizma.

Ova osoba je okrenuta jako onom što dolazi, ali se nerado seća onog što je iza nje. Ne prija joj starost, i kako vreme prolazi često podvesno ima strah od bolesti, smrti. Ima osetljivo srce i želudac. Ovo je prosto neko ko želi i ističe se drugačijim tempom i životnim stavom, osoba koja voli iznenađenje, ali osoba koja ima dovoljno samopouzdanja da joj nije potreban savet i mešanje drugih. Živi duh, plodnost, čest problema sa autoritetima, ali sjajna društvena linija prati ovu osobu.

Mnogi pripadnici ove kombinacije idealnu emotivnu osobu nalaze daleko od svoje zemlje. Postoje talenti za zakon. Ova osoba ima talenat za vožnju. Kombinacija Ovan podznak Vodolija je jako osetljiva na tračeve, a često porodično iako teži sigurnosti i da se porodica drži zajedno ima podsvesna nezadovoljstva koja dobro prikriva. Često postoji potreba da se stalno radi na sebi, svom telu ili da se nešto menja u svom stilu, oblačenju. Zna da bude nepredvidljiva i nekad je teško pratiti ovu osobu. Ovo su i uvek dobro raspoložene osobe koje ne vole dramatiku i nervozu.

Ne vole gužve i čekanja u redu. Često u kasnom dobu dolaze do pravog unutrašnjeg mira. Naredni period mogao bi Ovnu-Vodoliji da donese pozitivne promene preko potomstva i emotivnih dešavanja od kraja leta, kao i bolje poslovne prilike.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>