Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 11. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 11. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.


Bik 21.4.-21.5.

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog. Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. Moguća temperatura.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove. Uzimajte vitamine.


Rak 22.6. - 22.7.

Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.


Lav 23.7.- 22.8.

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju. Uvek postoji i ružniji deo stvarnost. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu. Više šetajte.


Devica 23.8. - 22.9.

Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju. Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila. Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi. Problemi sa varenjem.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike. Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.


Strelac 23.11.- 21.12.

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odre]ene povlastice. U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Više spavajte.


Jarac 22.12.- 19.1.

Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja. Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume. Glavobolja


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to. Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete. Preosetljivi ste.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com


>