Style

Ljubav

Horoskop: Ovan podznak Jarac!

Kombinacija Ovan podznak Jarac karakterišu veoma ambiciozne osobe, jako uporne, međutim imaju potencijale da budu vrlo usamljene ili jako samokritične i nepoverljive prema sebi, što ako prepoznaju trebaju to i menjati.

Horoskop: Ovan podznak Jarac! Foto: Svet Plus




To je sve zato što se u ovoj kombinaciji sukobljava energija vatre i leda i to stvara konflikt (Ovan energično ide napred, strastven je, a Jarac je hladan, distanciran, treba mu vremena za sve, pa kad se to spoji u jednu osobu onda dolazi do velikih ličnih nezadovoljstva, periode melanholičnosti, blokadu da se strast Ovna izrazi na pravi način, jer Jarac u ovom slučaju to ne može, jer to ne odgovara njegovoj energiji).

Ovo su i uzdržane osobe, mogu biti izuzetno svojeglave, ali i patrijahalne. Jarac voli red, a Ovan brzinu, pa se nekad treba prepustiti unutrašnjim željama i ne treba biti rob stvari. U svakoj slučaju, ova osoba neće da žuri, mora sve polako da organizuje da bi pokrenula svoje potencijale, može biti odličan menadžer, pravnik, ekonomista, a iako spolja deluje malo hladnije, emocionalnija je nego što deluje. Posebno u braku postaje opuštenija, više okrenuta porodici i to je period kada može da se opusti. Idealna osoba za nju je tradicionalna, porodična, ali i ambiciozna jer se ona ne bi mogla nositi sa time da radi, a druga osoba lenčari. Posebno damama ove kombinacije može prijati emotivna veza ili brak sa uspešnijim osobama, često starijim i zrelijim osobama

Kombinacija Ovan podznak Jarac može raditi i više poslova odjednom, poseduje prijatnu komunikaciju, nešto jaču kroz poslovni plan. Ova osoba je jako vezana za zimu, iako voli leto. Često može biti posmatrač tuđih postupaka, stidljivija, ali itekako efikasna kada treba da preduzme važne životne korake. Ovoj osobi i treba dosta vremena da se opusti i da je drugi upoznaju na pravi način, kada može dobijati komplimente da je opuštenija nego na prvi kontakt. S godinama može izgledati bolje.

Može biti vrlo dostojanstvena, strpljiva, pod jakim uticajem porodice, koja joj je od velikog značaja posebno s godinama. Voli da ima autoritet u svom domu i ne voli radoznale osobe. Ovoj osobi je veoma važna podrška u svemu što radi, a iako deluje ukočenije, može biti izuzetno lojalna, sklona da ne obećava ono što ne može ispuniti, iznutra velika sanjalica. Često zna da dugo bude pod utiscima prošlih događaja i uvek joj je potrebno da prođe vreme da bi legli utisci.

Ne voli agresiju, da je neko požuruje ili da joj menja navike. Posebno joj se dopadaju osobe sa neobičnim životnim pričama za prijatelje. Kombinacija Ovan podznak Jarac iako u stalnoj potrazi ravnoteže i traženju sebe, ipak u ovoj godini bez obzira na retrogradni Pluton, Saturn koji sada pravi malu ličnu pometnju, imaće mogućnost da se lično stabilizuje i napravi vrlo važne privatne odluke. Kombinacija Ovan podznak Jarac ima i mogućnost poslovnog napredovanja, dok na polju porodice mora biti blaži prema ukućanima jer može upasti u problem koji će sporije rešiti.

Kraj ove i početak sledeće godine može Ovnu podznak Jarac posebno nositi nagle prekretnice na polju karijere, porodice koje će ovu osobu probuditi da promeni mnogo toga (kao neka vrsta ličnog budjenja).

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>