Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 10. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Dobra noć/jutro/dan, Venera nam danas menja smer i ulazi u zemljani znak Devicu tačno u 4:33am. Emocije u smirenju, analizama, testiranju, ali i većim poslovnim željama jer je Venera zadužena za novac i sva zemaljska zadovoljstva. Venera će boraviti u znaku Device do 7.08. gde će mudrost, strpljenje biti važno. Mnogi će težiti idealnim vezama, a ljubav će moći da se nadje na običnim mestima i ispoljava ipak na jednostavnijem i umerenijem nivou.

Ona pod lošijim aspektima može doneti depresije na koje treba obratiti pažnju od 24.07., do tad imaćemo veoma pozitivne aspekte sa njom, o tome ću vas obaveštavati na vreme. Lepa vest danas je i da nam Jupiter koji od 9.03. je u retrogradnom hodu, kreće direktno sa 13,20 stepena tačno u 19:04. Jupiter će mnogima od vas pokrenuti novu nadu da hrabrost nije mrtva, ali da borba ima smisla.

Danas je važno reći: Mesec će danas ceo dan boraviti u znaku Blizanaca, puno pokreta, smeha, govora, sms poruka, putovanja.Vreme promenjivo, ali želje nikad intezivnije. Detinjasto ponašanje.U osetljivosti disajni organi, pluća, jetra koju ne treba operisati. Od jutarnjih časova Mesec u pozitivnom aspektu sa retrogradnim Marsom pa je pred nama krajnje dinamičan dan pun dešavanja i ideja. Pokrenite dete u sebi, ali i svoje talente. Danas je to jako važno.

Večernji sati malo umorniji zbog kvadrata sa retrogradnim Neptunom pa vreme od 22 iskoristite za odmor, dok vozači malo veća opreznost jer možemo imati lošije vremenske uslove.19:25 Mesec u sekstilu sa Merkurom donosi jake dokaze ljubavi, vesti, dobre mogućnosti kroz papirologiju i posao.Danas je dobro planirati odmore, ali pokrenuti svoje poslove i promene. Osećaće se hrabrost i kreativnost na delu. Srećno!

I nemojte misliti:
Da možete usmeriti puteve ljubavi,
Jer ljubav, ako joj se učinite vrednima,
Usmeriće vaše puteve.

Halil Džubran


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas mogu da računaju na dobru mentalnu energiju i ideje. Može biti mogućnosti za važnim kontaktima i nekim planiranim kraćim putovanjima. Dobro vreme za učenje, odmore, ali može biti i zanimljivih vesti kroz neke dobre profesionalne mogućnosti. Ulazak Venere u znak Device Ovnovi pokreće odličnu poslovnu energiju i mogućnost povećanja posla, ali veću usmerenost na zdravlje, higijenu, sitnice koje život znače.

Na emotivnom nivou Ovnovima danas može prijati pažnja, priča, smeh i bežaće od ozbiljnih i crnih ideja. Mogu biti dosta okrenuti rodjacima. Mogu očekivati niz sitnijih poslova koji ih mogu motivisati i doneti im bolje samopouzdanje. Večernji sati traže mentalni odmor ili druženja jer će im trebati malo opuštenosti.Na pol


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu biti u jurnjavi oko papira, porodičnih poslova i finansija. Bikovi dobijaju pomoć od Venere u Devici koja im može doneti dobre emotivne prilike, ali i mogućnost da srede mnoge stvari na bračnom nivou. Bikovi danas imaju energije, samo je bitno da izbegavaju prevelika fizička trošenja i nerviranja oko stvari koje ne mogu da promene( dom, porodični odnosi).

Ulazak direktnog kretanja Jupitera Bikovima povećava bolje partnerske odnose i donosi odlično vreme za venčanja i zabave. Danas je bitno koncentrisati na materijalne obaveze i ne obećavati više nego što možete.Izbegavate davanje novca na pozajmicu, kredite. Pazite na ishranu. Pozitivno vreme za sve vrste hobija i kreativnih mogućnosti.Bikovima se pokreće energija ljubavi, pažnje, sreće preko dece, braka.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci su danas usmereni na petsto obaveza ali kao da neće imati energiju za sve, pa je bitno da se malko uozbilje i sve rade polako i studioznije. Odlično vreme za ispite, nauku, posebno za važnija putovanja. Odlično vreme za imovinske poslove, uredjenje doma, porodične zabave. Pozitivno vreme za pokretanje starih poslova i kontakta. Blizanci danas malko deluju „ izgubljeni“ medjutim uticaj Venere u devici donosi im završetak bitnih investicija i porodičnih poslova, dok direktan uticaj Jupitera i mogućnost pokretanja važnih poslova.

Povoljno vreme za zaposlenje i javne nastupe. Odlično vreme za proširenje porodice, posebno za pokretanje privatnog biznisa. Posebno večernji sati traže posvećenost, koncentraciju i da pripazite kome se poveravate! Povoljno za sport i poslove sa inostranstvom.Izbegavajte poroke! Emotivno može biti manjih nemira i da vas nervira pasivnost i stajanje u mestu. Potreban vam je neki adrenalin, ali se danas trudite da budete malo više praktičniji!


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi imaju nemire i ne mogu da spavaju, medjutim kroz ceo dan će biti preaktivni i skloni da završavaju i više poslova nego što su planirali. Rakovi mogu imati veća povećanja obaveza i mogu dosta energije trošiti na telefon i mentalno naprezanje kroz posao. Smisao za pisanje, uslužne delatnosti, poslovni odnosi sa rodbinom, puno završavanja adminitracije, registracije sve će to biti dobro i danas, ali i u periodu uticaja Venere koja Rakovima može doneti puno emotivnih sms poruka i ponuda.

Direktni ulazak Jupitera Rakove vodi ka jačim emocijama, plodnosti ka proširenju porodice i jačim strastima. Danas malko pripazite na kazne i neke sitnije neplanirane troškove! Mogući bitniji kontakti sa inostranstvom. Pazite malko na uredjaje. Rakovi su danas veoma zainteresovani da nešto nauče, ali da dobijaju neke nove odgovore za stvari koje ih podsvesno muče. Mogu imati i kontakte i jaka razmišljanja o osobama sa kojima nisu u kontaktu. Danas treba malko paziti na apetit! Rakove vodi energija smeha iako mogu u sebi dosta da se bore da iskažu prave emocije!


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu da motivišu druge, mogu imati želju da nešto novo probaju, ali da pokrenu neke aktivnosti koje su dugo čekale. Venera u Devici vam može pomoći da regulišete ishranu i predjete na nov bolji režim. Možete više nego obično biti okrenutiji finansijama, možda i nekoj dodatnoj zaradi, ali štednji. Danas možete očekivati uspeh preko vodjenja drugih, ali timskih aktivnosti. Malko pripazite na zdravlje, jer nagle vremenske prilike mogu lošije uticati na rad hormona, posebno na polje pritiska.

Pripazite na lekove! Pozitivno vreme da nastavite sa nekim porodičnim investicijama, ili planirate neke samostalne projekte koji mogu imati dosta važnu energiju u daljem periodu. Danas pripazite kome se poveravate! Prijaće vam društvo mladjih osoba.Na emotivnom nivou izbegavajte žurbu, bes, destrukciju, ljutnju! Okrenite se sebi, svojim potrebama i nekom vidom mentalne nadogradnje. Odlično dan za zabave i medije. Odlično vreme za veće skupove. Izbegavajte izolaciju i samoću, jer vas to može voditi depresijama!


Devica 23.8. - 22.9.

Device od danas dobijaju pomoć Venere koja im može pomoći da se okrenu više sebi, svom izgledu, svom zdravlju i koja će im pokrenuti veći perfekcionizam i umerenost. Lične želje biće pojačanije do 7.08. Ono što može biti dobro je direktno kretanje Jupitera koje vam može pomoći u veoma važnim budućim investicijama, kupovinama i razgovorima. Pozitivno vreme za kupovinu auta, lokala, kao i zaposlenja. Danas organizujte poslove. Pripazite malo na glavobolje, kolena, uganuća. Ne žurite. Danas je povoljan dan za poslovna putovanja i rad sa strancima. Može se pokrenuti i neki novi poslovi, ali trudite se da radite polako, temeljno i da tražite pomoć jer se možete izgubiti u vremenu.

Mogućnost sitnijih opterećenja oko porodice.Moguća realizacija dobrog završenog posla. Malo veće trošenje energije oko novca. Na polju emocija mogućnost jake privlačne energije i promene stavova (da ono što ste rekli da nikad ne bi uradili, sada upravo uradite). Device koje su u braku mogu biti mirnije, ali će im trebati veća podrška. Odlično vreme da se okrenete sportu. Dobar dan za putovanja, dok odmor treba da sačeka jer je pred vama i dan prepun dešavanja, ali i sama nedelja pred Solarnu Eklipsu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage imaju dan kada mogu da pokreću neke nemoguće ideje i da naglo menjaju planove. Ulazak Venere u znak Device može doneti neka manja dodatna emotivno –poslovna opterećenja ili usamljenost, strahove. Vage treba da se opuste i da budu ono što jesu. Bilo bi dobro da završavaju stvari do kraja i da ih ne ostavljaju danas polovično.

Koncentracija može biti mali problem jer mogu trošiti dosta energija na opravdanja i sklonost da pokažu drugima da su u pravu. Na emotivnom nivou Vage danas mogu računati na jake izlive emocija i fizičku privlačnost, ali jaka iskušenja. Direktno kretanje Jupitera im donosi bolje materijalne mogućnosti i veću svest o sopstvenim kvalitetima na polju karijere. Mogu imati mogućnost da tamo gde su stale profesionalno pokrenu upravo u ovom periodu. Na polju zdravlja danas treba pripaziti na alergije, posebno osetljivost prehlada.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije dobijaju danas pojačanje od Jupitera i mogu imati osećaj boljeg samopouzdanja, ali veće snage i lične borbe da idu napred. Škorpije se malo bore sa duhovima prošlosti, ali danas mogu imati osećaj da treba da se sklone od svega što ih opterećuje i da je vreme za jedno dobro isceljenje. Odličan dan za trgovinu, finansijske transakcije, kao i za porodične posete. Pozitivan dan za karijeru.

Škorpije danas mogu imati odlične ideje koje treba odmah konstruisati u delo. Na emotivnom planu mogu imati osećaj da ih osobe koje vole ne razumeju i da im je potrebna pauza. Pozitivno vreme za poslovne dogovore sa prijateljima, kao i hobije. Škorpije bi u ovom periodu trebalo da više izlaze jer im se može dešavati ljubav iznenada. Na polju zdravlja paziti na genitalije/bešiku!


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi mogu biti u nekoj konfuznoj bazi danas i imati osećaj da stvari prolaze pored njih i da ne mogu učestvovati na nivou kako žele. Može biti različitih mišljenja na emotivnom nivou, kao i nesporazuma. Ipak, pozitivno vreme za rad, putovanja, mentalnu dinamiku, razgovore, osim da vreme od ponoci do 8h i vreme od 22h im donosi pojačan umor, depresije i sklonost pojačanim problemima u domu.

Strelčevi danas mogu biti kreativni, skloni da privlače pažnju, ali mogu osećati da nemaju baš puno energije i mogu delovati površno, konfuzno, skloni da su krenuli na jednu, a završili na drugoj strani.Mogućnost dosta posla i dešavanja sa kolegama. Biće danas i neočekivanih srećnih momenata. Na polju emocija treba im nešto intezivno i jače potvrde emocija. Strelčevi koji čekaju promene položaja mogu imati period preokreta. Danas je bitno da pronadju lakši smer za sebe. Na polju zdravlja pripaziti na želudac i psihu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevima danas može biti interesantan dan za posao i mogli bi pokrenuti neke nove dodatne poslove koji ih mogu obradovati. Srećno vreme za inostranstvo, poslovne premeštaje, ali i krakotrajne odmore. Pozitivno vreme za sredjivanje poslovne dokumentacije i rad sa novim osobama. Mogućnost odličnih ideja vezanih za finansije, ali u prvom delu dana i povoljnih prilika kroz novac.

Jarčevi danas neće gubiti vreme na nepotrebna razmišljanja, već mogu biti usmereni na nešto novo. Na polju emocija mogućnost važnih promena u toku noći. Povoljno vreme za osiguranja i pokretanje finansijskih kompenzacija. Dobar dan za kupovine, kao i da se od posla napravi zabavna atmosfera. Jarčevi koji su u dužim odnosima danas se mogu osećati mirnije, ostali mogu želeti neštoo više i može biti problema u komunikaciji.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su u fazi da sve znaju, ali ništa im trenutno nije najasnije. Ipak, danas neće gubiti vreme i pokrenuće najbolje u sebi, biće flegmatični, zabavni, skloni duhovitosti i opuštenosti. Bežaće od ozbiljnih i depresivnih ljudi, tema, ali i od prošlosti koja im je stalno nad glavom kao mač. Lično danas Vodolije mogu puno toga promeniti. Nerviraće ih bilo kakva kontrola i zavisnost, posesivnost. Mogu zatvarati oči kad im se nešto ne dopada. Danas mogu dosta menjati planove, ali odlagati neke administrativno – pravne stvari.

Vodolije malko trebaju paziti na novac, jer tu može biti promenjivosti. Nisu u preporuci troškovi ili nepotrebne kupovine danas! Prijaće im druženja, priroda, neki budući planovi, ali Vodolije traže sebe i mogu biti zadovoljne jer će danas uspeti da prebrode nešto što im je stajalo dugo nad glavom kao problem. Puno udvaranja, flerta, neplaniranih izlazaka, dešavanja i punog srca. Na polju zdravlja paziti na kičmu i pritisak. Izbegavati stres oko starih problema.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas malko mogu biti pod većim pritiskom i napetije jer će imati utisak da sve moraju same. Može biti dosta planova na polju porodice, braka kome će biti više okrenute u narednom periodu. Moguće greške na poslu. Na polju zdravlja iscrpljenost,umor, aneksioznost, nepotrebni nemiri, strahovi, danas je važno sačuvati psihu i sve raditi po svom osećaju.

Može biti veoma jakih emocija, ali problema u dogovorima na ljubavnom planu. Moguće manje brige oko dece. Na poslu Ribe danas moraju pokazati veći autoritet. Pripaziti na poverenje u svim sektorima.! Ribe danas ne smeju da predaju, ali je potrebno da malo više brinu o sebi, jer mogu biti dežurni krivci za druge. Ribama treba odmor i sigurnost, ali danas dosta same mogu promeniti nabolje.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>