Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 09. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 09. jul 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 09. jul 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto:Svetplus.com
Svako ima svoju zvezdu, neko padalicu, udarnicu, onu svetlu koja stoji na ramenu kao anđeo. Svako ima svoju zvezdu onu koja spaja, koja kontroliše i preokreće, ona koja pokreće leptiriće u stomaku i euforiju i ona koja traži borbu kada je potrebno.. Nekome je srećna zvezda dete, nekome voljena osoba, nekom roditelj i prijatelj, one su kao idoli iscrtani na nebu. Najlepše su univerzalne zvezde jer one spajaju sve ljude. One se zajednički smeju, plaču, one se prilagodjavaju i traže zaklon, ali su uvek na mestu podrške.

Dobar dan,nadam se da ste dobro. Neki su odmorno našli svrhu života, a neki čekaju znak neba da dobiju vreme za sebe kada će moći bolje da sagledaju sebe i nadju vreme da osete šta im to srce kaže. Vreme čeka i radi za mnoge od vas, dajući neke nove izazove sa kojima se treba izboriti iz dana u dan, posebno ovog meseca. Ipak, ponekad kad pustite da stvari idu svojim tokom, dodje do spontanog balansa i zadnji put imate priliku da vidite sebe u nekoj ulozi koja je prošla na sceni mnogih odigranih rola. I postoji neko novo vreme koje donosi sjaj talasa, odstranjivanje umora i problema, ali ogledala vaše duše koja se raduje promenama. Danas je novi dan…

Pred nama je veoma važna nedelja jer nas krajem ove nedelje očekuje i Delimično Solarno Pomračenje, u vreme Mladog Meseca. Venera nam od utorka ulazi u nešto umereniji znak Devicu, a Jupiter kreće direktno i malo oslobadja veci broj retrogradnih planeta izmedju ostalog i Marsa koji je spreman da pokrene neke promene, ali i probleme stavljene ispod tepiha. Venera će ove nedelje imati pozitivne aspekte sa Uranom i retrogradnim Saturnom pa možemo očekivati neočekivane, ali trajnije emotivne promene i mudrija rešenja. Imaćemo i nešto neprijatniji aspekt izmedju Sunca/Rx Plutona pa „ko živ, pa ko mrtav“ u borbi sa samim sobom. Ipak Delimično Pomračenje Sunca( Solarna Eklipsa) je ono što nam posebno može doneti energiju većih promena i transformacija i to bas na petak 13.

Danas: Mesec će prolaziti zadnjim stepenima znaka Bika, a od 19h u znaku Blizanaca pokreće energiju komunikacije, pokreta, smeha i govora. U jutarnjim časovima Mesec će prelaziti i preko zloćudne zvezde Algol pa može biti opterećenja na polju emocija/finansija i usporenosti. Medjutim večernji sati nose energiju sreće i povoljnih vesti. Od 11:15 Merkur u Lavu u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji može doneti probleme u komunikaciji, preterano davanje, veća očekivanja, naivne poteze, loše procene, pa je preporuka da ne brzate i pustite da stvari idu spontanijim tokom. Iako će u porastu biti energija hedonizma, upornosti, potrebe za sigurnošću, danas može biti oscilacija na temu ljubavnih odnosa, ali i loše koncentracije i organizacije, nemira zbog sitnica, pa je jako važno da probate da se opustite i razmišljate pozitivno. Mars je krenuo retrogradno i samo mu malo fali da se iznervira. Venera je danas na zadjem stepenu Lava i može povećavati dramatična emotivna ispunjenja, ali i neskromnost. Danas je bitno ne obećavati ono što ne možete odgovorno odraditi, a takodje ne trošiti reči nepotrebno. Pokrenite kreativnost i duhovnost u sebi! Ne zaboravite sebe! Umesto pet rečenica upotrebite jednu, ali vrednu. Pratite osećaj kad i šta treba reći/uraditi. Luna se raduje što je sa vama posle letnje pauze odmora. :-)


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima danas treba posebno prostor za sebe, opuštenost i manje gužve. Mogućnost malo većeg pritiska oko finansija, računa, porodičnih poslova izmedju 12:30-19:30 kada mogu biti pod malo većim pritiskom. Bilo bi dobro danas se manje mentalno trošiti oko dece, sitnica,izbegavati preteranu velikodušnost preko posla, jer može dolaziti do osećaja praznine. Ipak, Ovnovi iako pod malo većim iskušenjem usled njihovog vladaoca Marsa imaju rezervne varijante i cekaju neko bolje vreme. Danas im posebno može prijati pažnja, emocije, komplimenti i to im može dati snage da neke tekuće probleme lakše podnose. Jako im je potrebna lična transformacija i promena i da se malo pomere sa mrtve tačke.

Danas je jako povoljan dan za obrazovanje, odmore, učenje iako će Ovnovi imati veoma brz ritam od popodnevnih časova. Posebno večernji sati sjajni za putovanja, izlaske, laka upoznavanja. Ovnovi se mogu osećati voljeno i zaljubljeno, a mogu danas imati i moguće lične prekretnice. U poslu im neće faliti samopouzdanje, ali podrška im može dati snagu da prave planove za dalje promene. Trebalo bi obratiti pažnju na finansije, jer mogući veći troškovi! Na zdrastvenom nivou pripaziti na grlo, vid, posebno predeo centra za ravnotežu. Ovnovi koji duže vreme prolaze neki naporan ljubavni period, danas će imati želju da nešto preseku i nastave dalje. Hrana može posebno pozitivno uticati na raspoloženju i ideje. Danas bi trebalo izbegavati sredjivanje papirologije, kao i potpisivanja, žurbu posebno od 15h. Puno novih ideja i važnije telefonske pozive mogu očekivati u večernjim satima.


Bik 21.4.-21.5.

Iako će Mesec u toku većeg dela dana prolaziti vašim znakom, danas bi trebalo težiti umerenosti na materijalnom nivou i slušanju intuicije( saobraćaj/komunikacija). Odličan dan za ulepšavanje, kuvanje, opušteniju atmosferu u domu. Treba se distancirati od luksuza i prevelikih polemika sa najbližima! Može dolaziti do nerazumevanja sa ukućanima i napetosti na polju dogovora na ljubavnom planu. Ipak, odličan dan za putovanja, odmore, pisanje, sredjivanje nekih dugo stojećih problema od kraja prošlog meseca, a Bikovi mogu biti veoma efikasni i produktivni da zarade novac. Posebno treba pripaziti na komunikaciju u braku, jer može dolaziti do velikih razlika u mišljenju i pritisaka sa strane. Na polju zdravlja osetljivost kičme, grudi i naglost mogu pokvariti i lične planove.

Danas posvetite dan sebi.Ne žurite, pratite svoj osećaj.Možete imati i lepe vesti od dragih ljudi, a posebnu podršku osoba koje žive daleko od vas. Na profesionalnom nivou neće vam prijati autoriteti i konkurencija, ali nametanje tudjeh misljenja. Ako ne možete promeniti stvari, trudite se da ništa ne forsirate ka promenama, koje će same doći, samo ostanite mudri, danas i svoji.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci danas mogu biti na udaru emocija, ali prevelikog nerazumevanja od strane okruženja, pa je potrebno da posebno vode računa o rečima/delima jer može dolaziti do razočarenja, jako velikog hroničnog umora, kao i malo većih pritisaka na poslu. Blizancima danas nije loš dan za neki dobar finansijski početak i pokret, kao i nastavak poslova posebno od jutarnjih časova. Sredina dana im donosi osećaj loše lične ravnoteže i da nešto moraju da urade što im ne prija. Medjutim u toku večernjih sati se mogu vratiti u ravnotežu i osećati se bolje. Mogući čudni snovi. Dan kada mogu imati fantastične ideje oko zarade, ali budućih poslovnih pokreta. Povoljan dan za poslovne sastanke, učenje, dogovore, ali moraju računati na dosta obaveza koje treba raditi polako, korak po korak, bez žurbe. Danas posebno treba izbegavati nepotreban osećaj griže savesti, ne mešati se u tudje probleme! Odličan dan za javne nastupe, medije, ispite, porodične kupovine.

Danas je nešto nervozniji dan za avio saobraćaj, kao i dogovore sa inostranstvom. Na poslu im može smetati osećaj neravnopravnosti, ali ih može sačekati više posla nego obično.Na emotivnom nivou lako skretanje pažnje, ali ljutnja.Ipak, veća usmerenost ka poslu, karijeri može im zaokupiti pažnju da ne razmišljaju o nekim propuštenim ličnim prilikama. Na polju zdravlja paziti na prehlade, posebno na predeo hormona. Blizanci se danas mogu osećati usamljenije i skloni da budu malo više skloni pesimizmu. Zato je savet pokrenite društvene obaveze, veselije teme, pokrenite nove hobije jer se možete osećati bolje. Može biti tenzija na polju ljubavi i osećaja praznine. Izbegavati novčane pozajmice ili rizike!


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi danas mogu biti dosta okrenuti zaradi, poslovnim aktivnostima i računati na sredjivanje i čišćenje stvari iz prethodnog perioda. Može biti i veće okrenutosti prijateljima i nekim planiranim porodičnim investicijama. Rakovi će iako malo pospaniji u jutarnjem periodu, danas računati na veoma produktivne poslovno – finansijke aspekte. Na polju emocija su puni energije i mogu osećati da je pred njima srećna promena. Prijaće im društvo, kafana, neka fina hrana, opušteni razgovori kao mali beg od prošlosti. Trebalo bi izbegavati preveliku brigu oko dece ili ispunjevanje zahteva! Može biti poteškoća i nerazumevanja na polju komunikacije na emotivnom nivou i većih očekivanja. Rakovi koji su u braku mogu biti stabilni.

Na zdrastvenom nivou posebno Rakovi koji imaju problema sa migrenama, alergijama i kolenima mogu nailaziti na probleme. Mogućnost investicija u auto, obrazovanje. Rakovi će biti veoma idealistični i skloni da u svemu vide najbolje. Mogu danas biti savršeni savetnici drugima, čak i u mogućnosti da nekome „ spasu „ život. Ipak, podsvesno mogu u večernjim satima imati prejake emotivne analize koje će ih voditi samoanalizama i unapred povećanim brigama koje trebaju izbegavati. Druženje sa rodjacima može im značiti. Povećanost poklona i materijalnih dobitaka.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu biti na malo većem udaru na profesionalnom nivu, i skloni da moraju da preuzimaju teže odluke i dužnosti. Biće posebno superiorni, skloni da lako privlače pažnju, pa se njihova nesigurnost danas neće mnogo videti na licu. Ipak, mogli bi imati neplanirane troškove i veće napore na poslovnom nivou i mogu ih posebno nervirati nepravda. Osećaće usporenost i tek osećaj nekog pokreta od večernjih sati kada mogu biti u pravom svetlu. Lavove dosta opterećuju neke stvari iz prošlosti, ali mogu biti nezadovoljni trenutnim statusom. Mogu posebno trošiti energiju na roditelje, decu, voljene osobe i osećati danas da ih niko bas ne razume najbolje i da sve moraju sami

Danas je pozitivan dan za lekarske preglede, sredjivanje papirologije, uslužne delatnosti, ali nije preporuka ulaska u veće kupovine jer možete kupiti i što vam treba i što vam ne treba. Na polju posla odgovornost, ozbiljnost i dobra organizacija doneće vam napredak, dok emotivni deo može dosta trpeti i stvarati danas opsesivne poteze, ljubomoru, isključivost, tenzije pa obratite pažnju do 20h jer možete biti skloni da svoje trenutno neraspoloženje prenesete na pogrešno mesto/osobu.Na polju zdravlja moguci manji problemi sa reumom, zubima, ali i sklonost lupanju srca i znojenju usled većeg stresa.Veoma nepovoljan dan za sudske procese. Posebno mogu biti na udaru Lavovi koji su u braku. Lavovima danas neće prijati gužva, putovanja i da im iko menja planove. Bilo bi dobro da danas ako mogu dobro odspavaju i okrenu se sebi i svom telu. Na ljubavnom planu iskušenja.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama fali sna. Imaju super ideje ali kao da nemaju dovoljnu podršku drugih i kao da ne mogu da se prilagode i snadju u svim stvarima koje moraju da urade. Mogu biti posebno danas dramatičniji i pod većim pritiskom oko posla, dogovora. Neko ih danas može slagati i uraditi nešto protivno njihovim željama što ih posebno može povrediti. Ipak na polju karijere kroz samostalne i nove projekte, poslove koje mogu raditi u pokretu mogu doći do neočekivanog dobrog novca. Pozitivan dan za štednju, decu, odmore i odlazak na mesta koja su dugo želeli da posete. Prijaće im sunce, a nekako raspoloženje kao da može iskreno zavisiti od vremenskih prilika. Na polju zdravlja čuvati se povreda, žurbe, ali i fizičkog preforsiranja. Devicama neće prijati danas duga vožnja, mnogo telefoniranja i mogu osećati da nemaju dovoljno mentalne energije. Ipak, sebe moraju podržavati i negovati jer se danas ipak može desiti nešto fantastično što im može promeniti koncept ove nedelje.

Na polju emocija stabilnost.Device koje su u braku mogu osećati da im je voljena osoba senzibilnija i udaljenija.Pozitivan dan za odmore, putovanja, ali Devicama sada treba dobar posao pa odmor i nekako im najvise smeta što ništa ne ide po planu kako žele. Manje mozganja, više rada. Na polju zdravlja truditi se ne trošiti svoje kvalitetno vreme na prazne razgovore. Na polju emocija treba im veća pažnja, ali mogu imati osećaj da je ne dobijaju kako žele. Moguća poslovna razočarenja u prijatelje. Ipak, novi projekti ih mogu obradovati.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage imaju hiljadu planova i mogu biti posebno društvene, skone izlascima, timskim aktivnostima, ali i obnovi nekih ideja iz prošlosti. Mogu biti veoma okrenuti roditeljima, ali skloni da polako osećaju da se stvari smiruju i da mogu da krenu napred.Ljubav je tema koja Vagama uvek prija, pa danas mogu imati dosta ponuda, ali nešto što im može ostaviti jači utisak. Vage su vredne i sklone boljoj disciplini po pitanju zdravlja, danas mogu računati na srećne okolnosti preko saveta u vezi sa zdravljem, ali će najviše biti okrenute prijateljima, emocija, gde može biti malo vatre, malo dima, pa dosta smeha.

Poslovni plan mirniji i uglavnom ne bi trebalo da bude većih problema. Ipak na polju novca može biti neplaniranih troškova, male nervoze oko nekog plaćanja, mada se sve može završiti i odlaganjem nekih obaveza, ali veselijom energijom u predvečernjim satima. Na polju zdravlja osetljivost stopala, predela vrata može biti u porastu kao razlog nekog prethodnog nakupljenog stresa. Neka masaza, vezbe, dosta šetnje i dosta voća i povrća Vagama danas posebno može prijati. Vage koje prolaze kroz neki duzi nepovoljan emotivni period danas mogu imati teške dramatične situacije. Može biti napora oko dece ili prevelikog trošenja. Trudnice ovog znaka danas bi trebalo da miruju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas sve može da nervira i mogu posebno imati ili jako crne epizode ili potpunu flegmatičnost. Mogu dolaziti do poverljivih informacija, ali i posebno sklone da istražuju stvari iz prošlosti i žele da puno toga promene. Koncentracija im danas neće biti najača strana. Treba paziti na kvarove na polju doma, ali dosta stresnih aspekata preko polja imovine, stana. Prijaće im mirnije, ali i osobe sa razlikom u godinama. Biće dosta okrenute deci, voljenim osobama. Škorpije koje su same, danas posebno mogu teže doživljavati samoću. Nepovoljan dan za selidbe, kao i podelu imovine, nekretnine. Veoma srećno vreme za odmore, letovanja, karijeru.

Škorpije mogu danas imati posebnu smelost i hrabrost da ulaze u velike poslove, ali prave nešto trajno. Sa decom moguća popustljivost, ali i manje glavobolje. Škorpije koje prolaze lični komplikovan oeriod treba da stanu i naprave promenu, jer se mogu osećati da ulaze dublje nadole u problem.Na polju zdravlja mogućnost prolaznih migrena i osetljivosti disajnih organa..


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi treba da obrate pažnju na saobraćaj posebno ukoliko bude lošijih vremenskih uslova, ali šta potpisuju i govore. Prvo dobro razmisliti, pa reći, jer danas posebno može biti zabuna, nesporazuma, problema sa tehnikom, ali govorom. Može biti manjih prihoda ili naplata nečeg od ranije. Na polju emocija neka prepuštanja, osećaj lutanja, ali i pojačane udaljenosti na polju veza. Mogućnsot skrivenih emocija sa drugim osobama.

Pozitivan period za kredite, porodične investicije. Pozitivno vreme za inostranstvo, polje obrazovanja, zabave i veće proslave. Strelčevi se nešto bolje mogu osećati daleko od svog mesta stanovanja, a mogu imati uspeha u poslovima sa strancima. Nerviraće ih rokovi i pritisci i mešanja okoline, pa će se danas praviti da ništa ne vide i mogu biti okrenutiji sebi. Ljubav može doneti razne situacije. Strelčevi koji su u braku mogu imati malo bolju podršku, iako sitnija opterećenja oko dece. Na polju zdravlja treba pripaziti na kilažu, predeo grla i glasnih žica, kože.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi troše mnogo energije na finansije, a imaju i pojačane želje, pa se ne mogu pomiriti sa zlatnom sredinom. Potreban im je pokret i ravnopravnost, bolje razumevanje koje ako ne budu imali na intuitivnom nivou, mogu se okrenuti i ići na drugu stranu. Svoje stavove neće menjati zbog drugih.Mogu biti veoma okrenuti porodici, braku, zavrpetku nekih poslova. Danas mogu imati dosta dodatnog posla. Malo su umorni od stalnog menjanja stvari i treba im nešto konkretno, ali i inicijativa od strane drugih. Imaju utisak da još stoje u mestu, ali da nisu spremni za velike promene. Mogu biti skloni maloj zaboravnosti. Emotivna strana im donosi ljubav i obostrano poverenje. Mogu imati mogućnost zarade preko hobija. Ipak, biće skloni povlačenju čim im nešto ne prija.

Danas mogu računati na sreću preko prirode.Večernji sati pozitivni za posao.Moguće neplanirane kupovine i troškovi.Sa prijateljima može biti nesporazuma, ali osećaja da su nekom dali šansu koja je ponovo prokockana. Zbog toga Jarčevi mogu biti skloni da se više oslanjanju na sebe. Na polju zdravlja potreban je odmor, jer mogu biti danas posebno skloni mentalnom stresu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije mogu biti u trci i frci konstatno. Retrogradni Mars ih udara po glavi, ali dobro lete, ali istovremeno plivaju pod stalnim izazovima. Odličan period za venčanja, zabave i zaljubljivanja, posebno vraćanja na stare ljubavi. Odličan dan za imovinske i porodične poslove, privatni biznis, druga polovina dana za putovanja, druženja sa osobama koje dugo nisu videli. Puno flerta, ali pritisaka na poslu. Vodolije koje se duže vremena bore sa emotivnim izazovima, posebno mogu imati i danas samo početak tek lavirinta koji će se otvarati.

Srećan dan za poslovne aktivnosti, razgovore za posao, ali i početak dobrih poslova. Vodolije brzo razmišljaju, i osećaju da je pred njima kraj jednog, a početak novog ciklusa. Paziti danas malo na ishranu, posebno želudac. Vodolijama treba nega i ljubav koja dolazi iz doma, dok emotivno pokret i dinamika.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe su duže vreme opterećene sa previše obaveza i pod hitno im treba jedan dobar odmor. Danas mogu imati priliku da završe neke sitnije porodično imovinske poslove, imaju dobar dan za potpisivanja, učenje, kraća putovanja i sitnije kupovine. Ribe mogu računati na nešto srećnije aspekte preko polja dece, mada veliku odgovornost poslovno koja može lošije uticati na nervni sistem i srce. Zbog toga danas moraju umereno i pametno organizovati obaveze i raditi sve polako.

Ribama je danas pozitivan dan do 19h kada im je posle toga potreban odmor i da se opuste uz ono što vole. Veoma nepovoljan dan za operacije, kumstva.Nepovoljniji dan za carine, duža putovanja( drugi kontinenti). Ribe danas plivaju nasigurno.

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>