Region

Svet

OGLASILA SE MIA BORISAVLJEVIĆ: Otišla u Valjevo da sahrani oca!

Pevačica Mia Borisavljević otišla je u rodno Valjevo kako bi sahranila oca Rajka, koji je preminuo juče. Mia je rekla kada će biti sahrana i kako se oseća u ovom tužnom trenutku.

OGLASILA SE MIA BORISAVLJEVIĆ: Otišla u Valjevo da sahrani oca! Foto: Instagram
Pevačica Mia Borisavljević je juče iznenada ostala bez oca.

- U Valjevu sam, sutra je sahrana. Ne znam zašto me ljudi stalno pitaju da li sam dobro, kada nisam - bilo je sve što je sa tugom u glasu rekla pevačica za "Alo". Podsetimo, pevačicin otac Rajko, koji je sedamdesetih godina igrao košarku za Metalac iz Valjeva, preminuo je u subotu u bolnici nakon nekoliko dana u komi.

- Mia je zbog gubitka skrhana, sve se dogodilo iznenada. Rajku je pukla aorta, nakon čega je pao u komu, a posle nekoliko dana, Rajko je preminuo. Ova vest je pogodila kako njegove najbliže, tako i sve one koji su ga poznavali - rekao je izvor blizak pevačici.

Inače, Mia je pre nekoliko meseci donela na svet devojčicu Emu, koju je dobila iz veze sa kolegom Bojanom Grujićem, a koliko je pevačica bila vezana za roditelje, svedoči i činjenica da je ćerku prvi put odvela kod bake i deke u Valjevo kada je beba imala nešto više od mesec dana.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Alo


>