Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 08. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 08. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 08. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus




Dobar dan, dragi prijatelji.

Nedelja, još jedan miran dan, Venera izlazi iz znaka Lava, Sunce u trigonu sa Neptunom, dan koji ne obećava nešto previše akcije, dan odličan za odmaranje, razmišljanje, neobavezne ali dugotrajne razgovore.

Imaćate danas potrebu da se sa nekim dobro ispričate, da sa nekim podelite neke tajne ili da čujete tuđe, dobro će vam doći malo hedonizma, pa ako ste u prilici častite sebe i najdraže vam osobe nekim dobrim, ukusnim obrokom kod kuće ili još bolje u restoranu. Dobro će vam doći da malo mrdnete iz kuće, da pobegnete iz realnosti, da se prepuštite nekom drugom svetu i uživate u mašti.

Uživajte.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvek sve tako jednostavno.

Problemi sa grlom.


Bik 21.4.-21.5

Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Osećate se dobro.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume.

Ponekad treba isključiti razum jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

Problemi sa mišićima.


Rak 22.6. - 22.7.

Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje.

Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

Unosite više tečnosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom

Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

Potrebno je da korigujete ishranu.


Devica 23.8. - 22.9.

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

Osećate se dobro.


Vaga 23.9. - 22.10.

Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar jer je važno da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanj i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

Osećate se dobro.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.

Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.

Pad imuniteta.


Strelac 23.11.- 21.12.

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovih dana.

Potreban vam je odmor.


Jarac 22.12.- 19.1.

Nalazite se u dobroj formi i nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da ostvarite svoje ciljeve.

Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a danas bi znak pažnje i te kako prijao. Postupite onako kao što osećate!

Osećate se dobro.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

Više se rekreirajte.


Ribe 20.2.- 20.3.

Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Prijala bi vam relaksacija.



Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE




 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>