Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija Kockar i Sloba Radanović se POMIRILI? ON je otkrio SVE!

Tokom rijalitija "Zadruga", mnogima je najzanimljivija bila priča ljubavnog trougla Sloba-Kija-Luna. Miki Đuričić kaže ima informacije da je bračni par Radanović-Kockar izgladio odnose i da su se pomirili. 

Zadruga: Kija Kockar i Sloba Radanović se POMIRILI? ON je otkrio SVE! Foto: Tv Pink Printscreen




Iako se Zadruga već završila, zadrugari su i dalje i te kako u žiži javnosti. Mnoge zanima kako će se saga o Kiji Kockar, Slobi Radanoviću i Luni Đogani završiti, a Miki Đuričić izgleda ima odgovor na to:

- Ja koliko dobijam neke informacije da se on (Sloba) pomirio sa njom (Kijom). Svaka čast. Čovek je jako liberalan. Ja mislim da je on jedini čovek Srbin koji bi pristao da mu se žena vrati, iako je on nju prevario i ona njega. Obično su te žene koje praštaju. Oproste mužu prevaru, jer ovo je Balkan. Vidiš, Sloba je liberalan k'o Šveđanin neki. Vidiš, vratiću se na DNK ljude koji su isto obeležili prvu trećinu rijalitija.

Divna je prevarila Marka sa Žikinim sinom, ali nisu to iskoristili uopšte. Divna se naljutila kada se Marko zaljubio u Macu, umesto da je Divna pustila ovog DNK da se zaljubi i smuva sa Macom pa da ona bude žrtva kao Kija, to bi neako simpatinije bilo. Vidiš kako se ovde desilo. DNK su ovde najveći gubitnici. Divna je tu za*ebala, ili da se Divna smuvala sa Čolakom.

Ja sam nagovarao Čolaka ali Čolak nije hteo, tako da su oni mogli bili su u početku favoriti. Vidiš šta se desilo, nisu uzeli nagradu, baš mi žao - rekao je Đuričić za Telegraf. 

Da li su Mikijevi navodi istiniti, saznaćemo verovatno veoma brzo. 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>