Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 7. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. jul 2018. godine na portalu Svet Plus

Dnevni horoskop za 7. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Pokazaće se da je sreća na vašoj strani. Nema razloga da se povlačite u stranu. Viste važni koliko i bilo ko drugi. Delujete zadovoljno i inspirativno. Dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u vašem životu. zbegavajte hladne napitke.


Bik 21.4.-21.5.

Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Bolovi u mišićima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose. Povoljan dan za one koji su slobodni jer se može desiti interesantno poznanstvo. Nađite način da se opustite.


Rak 22.6. - 22.7.

Možda nećete uspeti u onome što ste naumili, ali je važno da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Postoji osoba koja može da vas oraspoloži na poseban način. Posvetite joj pažnju nekim vedrijim temama koje će i vama prijati. Pad imuniteta.


Lav 23.7.- 22.8.

Imate važnu ulogu u proceni dobrih ideja koje utiču na završne rezultate ili na nivo uspeha u poslovnoj saradnji. Iskoristite trenutni položaj. Nečije prisustvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje. To je osoba koja već dugo želi da vam se približi Problemi sa kožom.


Devica 23.8. - 22.9.

Dobro razmislite pre nego što prihvatite nečije poslovne predloge. Nema razloga da vas forsiraju da ubrzate odluke. Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Nemojte držati sve u sebi. Slobodno recite ono što vam se ne sviđa.


Vaga 23.9. - 22.10.

Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene. Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Prikažite sebe u najboljem svetlu i uživajte u pažnji koju ćete dobiti. Alergije.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nema razloga da se sukobljavate sa osobom kojoj nedostaje osnovna tolerancija i razumevanje. Odvojite lične i poslovne stavove. Nemojte oklevati pred osobom koja vam upućuje emotivne signale ili iskrene komplimente jer to neće činiti stalno. Kasnije vam može biti žao. Nervozni ste.


Strelac 23.11.- 21.12.

Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Dajte joj prostora i videćete da će sve biti u redu. Dobro se osećate.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga možete u potpunosti da računate u saradnji. Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Ne dozvolite nikome da manipuliše vašim osećanjima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ponekad je teško tačno proceniti ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrudite se da ne budete zapostavjeni tom deobom. Prijaće vam nečije prisustvo ili iznenadni susret sa osobom o kojoj sve više razmišljate. Problemi sa varenjem


Ribe 20.2.- 20.3.

Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Pokažite dodatnu meru odgovornosti. Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku To nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Hronične tegobe.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com


>