Style

Ljubav

Horoskop: Ovan podznak Lav!

Kombinacija Ovan podznak Lav pripada osobama velikog kreativnog nivoa. U ovoj kombinaciji duple spojene vatre uravnotežene i usklađene sa jedne strane energičnog i borbenog Ovna a sa druge dostojanstvenog i bolje organizovanog Lava stvaraju jednu prepoznatljivu, markantnu ličnost željnu pažnje.

Horoskop: Ovan podznak Lav! Foto: Svet Plus




Postoji velika snaga same osobe iako će biti sklona da se često ponaša suprotno od onoga kako se oseća, ali želela to ili ne (ipak podznak voli da se dopadne drugima) može biti uvek primećena upravo zbog spremnosti da se suoči sa stvarima kojih se drugi ljudi plaše. Ovo su sjajni prijatelji koji rado privlače i skupljaju različite profile ljudi, koje mogu uvek jako brinuti sa porodicu i pomalo "ljubomorno" čuvati svoje porodično gnezdo. Ovo su i veliki maštari, ali mislioci jakog uma koji posebno mogu biti predodređeni za visoke intelektualne domene.

Hrabrost Ovna naspram Lava je normalna pojava, iako podsvesna strana njihove ličnosti ukazuje da se osoba mislima često vraća na prošlost, detinjstvo, da je uvredljivija i osetljivija nego što deluje na prvi pogled, a na prvi pogled deluje samouvereno, životno, moćno. Uvrede uvek pamti, a porodica ovoj osobi može biti istovremeno i radost i tuga, spremna je da pomogne, da se nađe najbližima, a opet to joj joj ponekad može stvarati i veći pritisak (posebno u periodu odrastanja i zrelom dobu). Pažnju uvek rado i lako privlači, mada je malo nezahvalnija za diskusije i sugestije, hoće da čuje tuđe mišljenje, ali nekako uvek uradi po svom.

Mora se naglasiti da su ovo izuzetno tvrdoglave i pravične osobe, one će doći do istine ne birajući vreme, mesto, sredstva. Emotivno mogu biti idealistične, maštovite, pa i zaljubljive, ali brakom ne žele da promene potpuno svoj način navika i da budu zarobljene u tom odnosu. Zbog toga im odgovaraju opuštene, originalne, osobe modernih životnih stavova, čak i osobe koje upoznaju kao prijatelje pa to prelazi u nešto više ili osobe sa kojima su odrasle. Jako im prijaju komplimenti, priznanja, pohvale, jer im to daje snagu da imaju motivaciju za dalje.

Dosta mogu biti okrenute sebi, svom telu, ali profesionalno mnogo praktičnije, ozbiljnije i spremne za veće odgovorne zadatke. Naravno, mnogo zavisi od ličnog horoskopa, ali među ovom kombinacijom često se viđaju i osobe koje se naglo razvode, gube partnera(ku), osobe koje imaju neku težinu u detinjstvu, kao da im suđeno da moraju da se suočavaju i sa privatnim okolnostima, ali to zavisi od osobe. Ženama posebno prija intelektualniji profil muškaraca, muškarcima žene koje su tradicionalne, neobično talentovane, tihe.

Kombinacija Ovan podznak Lav je kombinacija koja je jako dobra za sport, a posebno javne poslove. Ovo su sjajni roditelji koji deci dopuštaju sve. Prijaju im raskošni prijemi, tuđe ceremonije. Ovo su osobe koje jako vole život, ne vole da se izvinjavaju, znaju da dodju do ličnog pada kada sebe precene, ali i osobe kojima je dom mesto njihovog mesta gde pronalaze najbolja rešenja, misli.

Iako se u narednom periodu mogu suočavati sa većom porodičnom i profesionalnom odgovornošću pri čemu moraju naučiti da budu strpljiviji i umereniji, naredni period ovim osobama može doneti i period karmičkog pozitivnog intervala da pokrenu nešto lično što su dugo želeli, ali nisu imali dovoljno vremena da se bave time. Trenutno im je pozicija ambicija i društvenog statusa u usponu. Bilo bi dobro da u ovom periodu smanje idealizaciju jer se mogu razočarati i da pokrenu objektivnost i bolju ličnu disciplinu. Od leta mogu imati period velikih transformacija, ali period kada mogu ispraviti stare greške.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>