Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Ovan podznak Devica!

Kombinacija Ovan podznak Devica poseduje malo kontradiktorniju prirodu prinuđenu da žive jedna pored druge, i u sukobu dve energije (razuzdane Ovnovske i stidljive Device).

Horoskop: Ovan podznak Devica! Foto: Svet Plus
Zbog toga mogu imati duže periode nezadovoljstva, mogu biti rezervisane, nepoverljive, analitične, uvek trezvene ali u sukobu sa varvarskim napadom Ovna koja napada njenu dobru prirodu. Sa druge strane često Ovan - Devica pripada i pedatnim, tačnim, preciznim, promišljenim osobama, vrlo diskretnim, jake podsvesti i osobama koje imaju izuzetan zaštitnički odnos prema ljudima koje vole, ali izuzetno profesionalno afinirmisanim osobama.

Međutim, kad im neko poljulja vreme, volju, planove, mogu biti izuzetno destruktivni i skloni da naprave greške koje donose da ih drugi ne mogu prepoznati. Svakako da podznak Device ovde uvećava dobru memoriju, da primećuju najmanje sitnice (uglavnom one koji ostali ne vide) i da dosta polažu na pažnju, sitnice (ljudi ih uvek dobijaju na taj način). Zbog takvog karaktera i melanholične i promenljive prirode njihovog podznaka, najdinamičniju stranu i pokret mogu naći u poslu, pravljenju svog položaja, reputacije, u porodici, putovanjima.

Iako po prirodi ove osobe mogu delovati skromno, one mogu biti izuzetno velike trošadžije. Lako se prilagođavaju svakom poslu, ali ne vole da im neko "gazduje". Emotivno su vrlo okrenute dugim odnosima i uopšte im ne odgovaraju avanture. Zbog toga ili mogu biti u vrlo dugim emotivnim odnosima koji se završavaju brakom ili same. Veoma se trude da u svom braku unose mir, harmoniju, pozitivnu tišinu i da podržavaju osobu sa kojom su. Nemaju ništa protiv i vanbračnih odnosa.

Vrlo su praktične prirode, često i dosta oprezne u proceni novih osoba, ali kada treba da pokažu prave vrednosti mogu iznenaditi druge koliko mogu. U komunikaciji su posebno snalažljive zahvaljujući njihovom vladaocu podznaka Merkuru, a uživaju u velikim, prostranim domovima van centra grada. Većina genetske osobine nasleđuje od žena u porodici. Emotivno se najbolje snalaze sa ozbiljnim, zrelim, povučenim i mirnijim osobama. Iako mogu biti skloni energičnim ispadima i mogu biti dosta napete kada ne mogu da reše stvari odmah, poseduju vrlo zdrav razum, optimizam nalaze pored najbližih, a iskustvo preko znanja.

Za osobu ove kombinacije nikad nije kasno da ostvari ono što želi od detinjstva, ovo je osoba koja može sve samo ako krene u dobrom smeru. Mogu da izdrže više nego misle da mogu, novac uvek mogu zaraditi zahvaljujući potrebi da u svemu imaju fer odnos, i uz pomoć prirodne diplomatije, ali često im je teško da se naviknu na pravila društva, da provode duže vreme pored okruženja koje im ne prija. Poseduju puno skrivenih talenata.

Trenutni period za ovu kombinaciju nosi da na sebe treba prebacivati što više obaveza, jer ćete se osećati bolje i korisnije. Ovo su strogi, ali dobri roditelji koji svom potomstvu mogu preneti važne životne lekcije. Trenutni period pokazuje da od podrške drugih dolazi do lične satisfakcije. Izbegavati lako odustajanje i padanje u očaj i okrenuti se promenama (od sitnih prema krupnijim stvarima).

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>