Zadruga

Parovi

HIT: Zvezda rijalitija Zadruga se SELI iz Srbije, a njegov tata ulazi u DRUGU sezonu!

Zadrugar koji je imao jednu od glavnih uloga u prvoj sezoni popularnog rijalitija Zadruga, rešio je da napusti Srbiju i postane kuvar u Lisabonu, dok njegov otac želi da uđe u "Zadrugu 2".

HIT: Zvezda rijalitija Zadruga se SELI iz Srbije, a njegov tata ulazi u DRUGU sezonu! Foto: Tv Pink Printscreen




- Miki ide da radi kao kuvar u Portugal, a ja ulazim u "Zadrugu 2"! Ne znam više ni sam u koliko je on takvih šou-programa bio i uvek pred kraj mu nešto cvrcne i pobegne. Samo u jednom je ostao do kraja i pobedio. Ako budem ušao u "Zadrugu", boriću se do kraja. Lep je onaj tamo prostor, sve super izgleda, vidi se da je sve organizovano kako treba - priča Đuričić senior za "Informer" dok ispija čokanče rakije ispred svoje kuće.

On objašnjava zbog čega je baš odlučio da postane televizijska zvezda u 67. godini:

- Ranije sam mislio da samo elita i deca idu po rijaliti-programima i da to nije za matorce. Međutim, sad vidi da ima i starijih, koji mogu da dočekaju penziju pred kamerama. Nadam se da me tamo niko neće nervirati ili mi stati na žulj, jer ako se to bude desilo, garantujem vam da bi u roku od maksimum dva ili tri dana grebao i rukama i nogama na vrata da izađem napolje.

Mirko je psihički spreman za rijaliti-igru, jedino što mu fali je Mikijeva podrška.

- Voleo bih da imam od Mikija pristanak, da ne kažem dozvolu. Nekako bih bio opušteniji i rasterećeniji da znam da me sin podržava. Naravno da ne može on meni da zabrani nešto, kao što ni ja njemu ne mogu. Sani što bi mi bilo punije srce da znam da me sin bodri. Prošli put kad sam ušao u kuću "Velikog brata" Miki je pobegao iz šoua, tako je možda reagovao što smo obojica bili unutra.

Za razliku od njega, mlađi Đuričić neće ni da čuje za rijaliti, već je odlučan u nameri da se odseli iz Srbije.

- Neka ćele radi šta hoće. Ja uskoro idem u Portugal da radim kao kuvar. Imam tamo neke prijatelj, koji su mi pronašli posao. Deset godina sam se bavio kulinarstvom i dobro mi je išlo. Jedva čekam - kaže Miki za "Hit Informer" i dodaje da više ne želi da mu zanimanje bude rijaliti-učesnik.

- Mene ne drži mesto, sebe sam iznenadio koliko sam izdržao zatvoren u "Zadruzi" i dosta je od mene. Želim da odem i da radim kao kuvar, malo da zaradim love i odmorim glavu od svega.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>