Zadruga

Parovi

Zadruga: Lepi Mića otkrio ŠTA je razlog nesuglasica između Kije i Slobe!

Lepi Mića je tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" bio velika podrška Kiji Kockar i ona se često njemu poveravala i pričala mu detalje koji se tiču njenog odnosa sa Slobom.

Zadruga: Lepi Mića otkrio ŠTA je razlog nesuglasica između Kije i Slobe! Foto: youtube
Mića je od samog početka branio instituciju braka, pa je neretko i savetovao Slobu da se pomiri sa Kijom. On je u nedelju veče u emisiji "Zadruga - narod pita superfinaliste" otkrio šta misli da je najveći problem lošeg odnosa Kije i Slobinih roditelja.

Nepodnošenje Kije i Slobinih roditelja je bio glavni razlog raskida tog braka. Kijini su poreklom iz Kikinde, Austrougarska priča. Slobini su isto od tamo. Oni su jedna ruralna, konzervativna priča. Slobodan je pevao za 20-30 evra i bio je kući i došla je Kija Kockar koja ga je izvukla i dovela u Beograd. Oni njoj nikad ne mogu oprostiti što je ona njega odvela sina iz kuće. To je cela priča ne podnošljivosti Slobinih roditelja i Kije. Oni ne mogu da oproste što je sin otišao od kuće. I to što je na svadbi Kija tražila DJ-a, to oni (roditelji) ne mogu da svare. Kija nikada njih nje vređala. Slobodan umesto da je radio na tom problemu, da je to izvukao i rekao da ona radi to za njegovo dobro, on je rekao "Slušam sve što majka kaže". U toj priči je izgubio suprugu”, rekao je Mića.

Mića smatra da je ovo jedini problem što postoje nesuglasice između Slobine familije i Kockareve, a da nisu uvrede u pitanju.

 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>