Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 03. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 03. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 03. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Lep utorak je pred nama, nakon jučerašnjeg dana, nekima malo burnijeg, pred nama su dva mirna i lepa dana, taman da nakupite snage za period koji je pred nama. Moguće je da ćete danas biti malo usporeniji nego inače, da nećete biti raspoloženi za neke (radne) akcije, ali jul je, prirodno vreme odmora, pa vam niko neće to zameriti.

Ako ste među onima koji ipak imaju volju i želju da urade nešto više, gledajte da se danas dogovarate oko posla, da pravite nove planove, pa kada dođu bolja vremena da krenete u akciju. Pripazite se izleta u nepoznato, mogli biste se jako loše provesti, pa se zato držite proverenih poslovnih stvari.

Što se emocija tiče, na zadovoljavajućem su nivou, ali baš zato nemojte da budete pasivni, da se zadovoljavate onim što imate, već se potrudite da ih podignete na neki viši nivo, korak po korak. Iznenadite, obradujte, uveselite voljenu osobu, i garantujemo lep završetak dana.

Ovan 21.3.- 20.4.

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.

Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.

Proverite krvnu sliku.


Bik 21.4.-21.5

Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.

Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.

Niste u kondiciji.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.

Osećate se dobro.


Rak 22.6. - 22.7.

Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

Hronične tegobe.


Lav 23.7.- 22.8.

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

Skloni ste prehladi.


Devica 23.8. - 22.9.

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

Problemi sa varenjem.


Vaga 23.9. - 22.10.

Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju.

Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.

Dobro se osećate.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.

Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.

Izražena napetost.


Strelac 23.11.- 21.12.

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu.

Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju.

Muči Vas nesanica.


Jarac 22.12.- 19.1.


Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.

Odlično zdravlje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

Problemi sa grlom.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

Dobro se osećate.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com


>