Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 02. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 02. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 02. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se. Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate. Zadravlje - nema promena.


Bik 21.4.-21.5

Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju. Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati. Zdravlje - dobro se osećate.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni. Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi. Melanholija.


Rak 22.6. - 22.7.

Dobijate iznenadnu vest o novom poslovnom projektu. Ne premišljajte se, ovo će biti još jedan izazov za vas, koji ćete dobro odraditi. Slobodnjaci, slučajni susret sa osobom u znaku Vage ostaviće snažan utisak na vas. Možda je na pomolu nova ljubav. Zdravlje-dobro.


Lav 23.7.- 22.8.

Strpljenje vam je neophodno da biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ne dozvolite da vas saradnik isprovocira. Kontrolišite se. Osoba u čijoj ste neposrednoj blizini želi da vam izjavi ljubav. Vaše potajne želje mogu da se ostvare. Zaljubljeni lavovi imaće jako lep dan. Mogući su problemi sa zubima.


Devica 23.8. - 22.9.

Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precenite svoje sposobnosti, a budite vredniji nego ikada. Zaljubljeni ste u osobu koja nema hrabrosti da vam pridje. Preuzmite inicijativu i pomozite joj da se opusti. Device u vezi će provesti miran dan sa voljenom osobom. Zdravlje-odlično.


Vaga 23.9. - 22.10.

Imaćete izuzetno naporne obaveze. Važno je da sve završite u predviđenom roku i tako dobijete priliku za napredovanje. Ljubomora i nepoverenje bi mogli da vam pokvare raspoloženje. Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu. Zdravlje - pojačana nervoza.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni, vredni i komunikativni i uspeh je zagarantovan. Osoba sa kojim ste u svađi naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku. Zaljubljene Škorpije bi danas mogle da iznenade voljenu soobu nekom sitnicom. Održavajte kondiciju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Priliv nekog novca popraviće vaše raspoloženj, pa se zato potrudite da ga zaradite. Posao se odvija upravo onako kako ste planirali. Zadovoljni ste. Oni koju su slobodni mogu doživeti ozbiljne promene i susret koji dugo priželjkuju. Prepustite se. Nasuprot njima, zauzeti ništa ne treba da menjaju. Zdravlje-dobro.


Jarac 22.12.- 19.1.

Očekujte neke lepe događaje na radnom mestu. Bićete u prilici da doživite pohvale na račun vašeg rada, što će puno uticati na vaše samopouzdanje. Emotivni život vam je u drugom planu. Imate potrebu da budete sami, ali nemojte na taj način bežati od problema. Razgovor sa partnerom, možda baš i razgovor o vaših 10 minuta slobode će vam prijati. Mogući su problemi sa grlom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imate idealnu situaciju za započinjanje privatnog posla. Za one koji su zaposleni, nema bitnih dešavanja. Važno je da se usresredite. Voljena osoba nešto želi da vam kaže, ali se ne usuđuje. Obratite pažnju na njeno ponašanje i ako vidite da nije baš najsrećnija potrudite se da je usrećite. Glavobolja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Pred vama je posao koji bi mogao da bude prekretnica u karijeri. Stiže vam važna informacija na koju ste dugo čekali. Želite da stavite tačku na vezu koja treje već neko vreme. Partner ne pokazuje interesovanje za vaše potrebe. Zdravlje-odlično.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com


>