Region

Svet

Darko Lazić će isplatiti Ani Sević 150.000 evra da izađe iz stana!

Folk pevač Darko Lazić nema nameru da proda luksuznu nekretninu koju je pazario tokom braka sa Anom Sević, već će iskeširati 150.000 kako bi bivšoj supruzi isplatio polovinu vrednosti porodičnog doma koja joj po zakonu pripada.

Darko Lazić će isplatiti Ani Sević 150.000 evra da izađe iz stana! Foto: Instagram




Naime, Darko je odlučan u nameri da zadrži stan na Voždovcu, u kojem je nekoliko godina vodio srećan porodičan život sa Anom i ćerkom Lorenom.

- Kada su Ana i Darko kupili stan, verovali su da stvaraju svoje porodično gnezdo u kojem će zauvek biti srećni. Dugo su tražili nekretninu po svom ukusu, ali kada su je našli u elitnom delu Voždovca, Darku nije bilo teško da iskešira 300.000 evra jer je želeo najbolje za svoju porodicu - kaže izvor blizak bivšim supružnicima za "Alo" i objašnjava da je folker uložio dosta novca da opreme dom.

- Darko je potrošio pravo malo bogatstvo da bi Ana po svom ukusu dekorisala njihov dom. Nameštaj su poručili iz inostranstva, a mnoge skupocene detalje su doneli sa putovanja na kojima su bili kao porodica. Mnogo lepih uspomena ih povezuje s tim stanom i, iako su prvobitno planirali da ga prodaju i podele novac, Darko je nedavno odlučio da to ipak ne učini - kaže izvor i nastavlja:

- Samo je jednog dana presekao i odlučio da zadrži stan, a da Ani isplati polovinu vrednosti nekretnine, koja joj po zakonu pripada. Otkako je potpisao razvod, Darko ili nastupa ili je kod svojih u Brestaču. U Beograd dolazi retko, a kada je u prestonici, onda boravi u stanu koji je dobio od "Granda". Međutim, uskoro će se sve to promeniti, kada se njegova bivša bude iselila iz njihovog stana - kaže izvor.

Inače, Lazić planira da u narednih mesec-dva isplati suprugu, nakon čega će ona morati da se iseli iz porodičnog doma.

- Darko spada u red pevača kojima nije teško da tokom leta zarade mnogo više od 150.000 evra. Gazde lokala ga angažuju tokom cele sezone, kako po Srbiji, tako i po inostranstvu, ali se zna da pevači najviše novca zarađuju tokom leta. Jul i avgust su im udarni, a Darko je već tokom juna nastupao šest dana nedeljno, što znači da će već na jesen moći da isplati Ani novac i zadrži stan - kaže izvor i otkriva da Darko sigurno neće živeti sam u ogromnoj nekretnini.

- Darko je već nekoliko meseci u vezi sa Marinom koja živi u Pećincima, selu koje je blizu njegovog rodnog Brestača. Veoma je zaljubljen u nju, a ona mu iskreno uzvraća emocije. Ipak, on je svim prijateljima rekao da ove godine ne namerava da se ženi. Mada, sa njim se nikada ne zna, možda se i oženi i započne novi život u starom stanu - kaže kroz smeh izvor.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>