Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 1. jul 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. jul 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. jul 2018. godine! Foto: Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama. Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.


Bik 21.4.-21.5.

Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama. Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi. Proverite krvnu sliku.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pribavili ste korisna saznanja koja će Vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u Vašu korist i danas Vam je sve jednostavno. Osoba koju volite Vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite. Moguća glavobolja.


Rak 22.6. - 22.7.

Neplanirane teškoće ometaju realizaciju profesionalnog poduhvata. Mada, teškoće će biti kratkotrajne. Ne dopuštate da iko od Vas traži više od dogovorenog i spremni ste da sarađujete u okvirima isplaniranog. Stičete utisak da Vam partner ne veruje i zamaraju Vas suvišna ispitivanja. Razmislite zašto je to tako, možda ste vi povod za takvo ponašanje?


Lav 23.7.- 22.8.

Više kolega će izneti razne stavove i sagledati stanje iz više uglova, a na Vama je da izvučete pouku iz svega toga. Promiču Vam bitne sitnice u dijalogu sa partnerom. Recite sve što mislite, ali na ljubazan način. Uvek je bolje sve reći nego držati duboko u sebi.


Devica 23.8. - 22.9.

Teško Vam je da idete ”u korak” sa današnjim stanjem na radnom mestu, mada Vas to ne demorališe da ispoštujete dogovor i pritom zaštitite svoju reputaciju u kolektivu. Muči Vas sumnja da se neko treći umešao u Vašu vezu. Vreme će samo dati odgovor, nemojte bespotrebno da se nervirate. Uživajte u lepom danu, izbacite sve loše iz glave i uživajte.  Budite što više u pokretu


Vaga 23.9. - 22.10.

Želite izvesne promene i izazove na profesionalnom planu. Uspećete ukoliko prioritet date savremenim solucijama. Bićete nagrađeni i pohvaljeni za svoj trud. Danas ste motivisani na ljubavnom polju i ne krijete to. Obradujte partnera malim znakom pažnje, prijaće mu, a ljubav će se vratiti ljubavlju. Moguća temperatura.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Izabrali ste neodgovarajuću soluciju, i zbog toga Vas kolege kritikuju. Neka Vaši poduhvati budu promišljeni, a već sutra će situacija biti bolja. Partner smatra da je u pojedinim oblastima uspešniji od Vas i to Vam ni najmanje ne prija. Kontrolišite svoje izlive emocija. Uzimajte više tečnosti.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ambiciozni ste, a Vaši rezultati su zadovoljavajući, ali bi mogli biti i bolji. Vaša umno – fizička snaga varira i niste u mogućnosti da se najbolje snađete. Osoba koju volite daje Vam vrlo malo vremena da realizujete davno postignute dogovore, ali na sreću dosledni ste i umete da objasnite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Povedite više računa u razgovoru sa kolegama, ukoliko niste dovoljno jasni – može doći do nesporazuma, a zatim i do većih problema koji bi mogli skupo da Vas koštaju. Razdražljivi ste i mislite da Vaš partner nije dovoljno iskren. Smirite se, ne dozvolite sebi da vas bes savlada, nije u partneru problem! Čuvajte se prehlade.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Saslušajte najnovije predloge koje dobijate, ali pre definitivne odluke dobro promislite. Suvišno je da se bilo čega plašite u poslovnim konsultacijama. Oni koji su usamljeni bi mogli da budu primećeni! Danas plenite svojim izgledom i neko Vas potajno posmatra. Zaljubljene Vodolije će danas provesti lep dan. Loša cirkulacija.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bitno je očuvati profesionalnu reputaciju i dokazati se kao profesionalac. Vreme je za nešto drugačije alternative. Iskoristite snagu svoje pozicije u odgovarajućem momentu. Od partnera tražite više nego što je realno i suviše ste sitničavi. Dogovor je jedina alternativa. Čuvajte se povrede.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/danasnji-dnevni-horoskop.com


>