Region

Svet

Milica Majstorovic pokušala da se ubije lekovima

Milica Majstorović, jedna od najatraktivnijih studentkinja “Operacije Trijumf”, predozirala se velikom dozom lekova za spavanje, zbog čega je završila u Urgentnom centru Kliničkog centra Kragujevac, saznaje “Alo”.

Milica Majstorovic pokušala da se ubije lekovima



Nesreća se dogodila u noći između četvrtka i petka, a nakon ispumpavanja, puštena je na kućno lečenje.

Milica Majstorovic“Milica nije mogla da podnese pritisak slave i zato se vratila iz Beograda u Kragujevac kod roditelja. Izgubila je svaku privatnost, veze su joj trpele zbog toga što je fotografisana s drugim muškarcima, tempo života je bio prebrz za nju. Ona je po prirodi vedra devojka, ali je izuzetno emotivna, pa je u poslednje vreme pala u depresiju, koja je, pretpostavljam, bila i uzrok toga što je popila preveliku dozu lekova”, kaže izvor lista „Alo!“.

Sagovornik iz Kliničkog centra u Kragujevcu potvrdio je ovu informaciju: “Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna blaga detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vreme i sprečila teže posledice, oseća se dobro i biće puštena već u toku dana”.

Da li je mlada pevačica slučajno uzela veću dozu lekova od preporučene ili je u pitanju bio, kako se priča, pokušaj samoubistva, ostaće nepoznanica, jer Milica nije želela da potvrdi informaciju.

“To sad prvi put čujem od vas. Šta se to dešava danas? Niste prvi koji pitaju. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla”, odgovorila je SMS-om.

Na insistiranje novinara, koji joj je objasnio da imaju potrvdu iz Urgentnog centra rekla je: “Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga”

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>