Muzika

Lifestyle

Vesti

leontina najnovije vesti - strana 5

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Burna reakcija Filipa Pata, bivšeg supruga Leontine Vukomanović, na njenu odluku da bez očeve saglasnosti otputuje sa njihovom ćerkom Lucijom u Crnu Goru je izgleda naterala muzičarku da odmah nakon povratka sa letovanja svom nekadašnjem partneru obezbedi vreme sa njihovom mezimicom.

Pročitaj više

Leontina: Tužiću Filipa!

Leontina: Tužiću Filipa!

Posle pretnji Filipa Pata da će svoju bivšu suprugu Leontinu tužiti zbog otmice deteta i pop pevačica je obrnula list. Tužiće ona njega. Kako Kurir saznaje, pevačica nije otputovala na Crnogorsko primorje bez znanja bivšeg muža, već ga je molila da on nju i devojčicu odveze na more.

Pročitaj više

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!

Pop pevačica i kompozitorka, Leontina Vukomanović, sinoć je, narodski rečeno, pošteno “izlupala po ušima” folkera Dragana Kojića Kebu. Leontina ga je prvo optužila kako proziva takmičarke koje igraju na sceni, poput Milice Pavlović i Nikoline Kovač, a on sam igra dok peva, a zatim mu je nabila na nos da se njoj daleko više sviđa da sluša Šabana Šaulića, da bi ga kasnije zamolila da ostavi ogledalce dok je u emisiji.

Pročitaj više

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona

Večerašnje snimanje emisije „Zvezde Granda“ obeležio je folk pevač Dragan Kojić Keba koji je ulazio u verbalne sukobe sa ostalim članovima žirijaNaime, u žiriju je Leontina, s obzirom na mesto gde je sedela, svaki put komentarisala pevanje određenih učesnika u ovom muzičkom takmičenju pre folkera.

Pročitaj više

>