Region

Svet

Summer Sound Festival: INĐIJA SPREMNA ZA NAJVEĆU LETNJU ŽURKU!

Summer Sound Festival održaće se prvi put u Inđiji u subotu 30. juna i u nedelju 1. jula. Biće to pravi spektakla, a očekuje se veliki broj gostiju.

Summer Sound Festival: INĐIJA SPREMNA ZA NAJVEĆU LETNJU ŽURKU! Foto: youtube




Još samo nekoliko sati ostalo je do prvog Summer Sound Festivala u Inđiji, a organizatori ekskluzivno za naš portal kažu da su prezadovoljni reakcijom publike:

Očigledno je da smo već za prvu godinu zaista napravili dobar potez izborom izvođača, jer su komentari fantastični. Očekujemo da će Sportski tereni Kulturnog centra u Inđiji biti puni i u subotu i u nedelju, jer je interesovanje za karte u preprodaji zaista ogromno. Nama je od izuzetnog značaja da sve prođe u najboljem redu i da obe večeri festivala opravdaju očekivanja. Odmah nakon toga, krećemo sa pripremom Summer Sound Festivala 2019.

Namera organizatora je da Summer Sound Festival brzo postane najpoznatiji festival domaće muzike, koji bi trebao da dobije i regionalni karakter. Iako su bili u pregovorima sa nekoliko zainteresovanih opština, kažu da je izbor pao na Inđiju iz nekoliko razloga, a najveći je odlična lokacija te opštine i blizina Novog Sada, Beograda, Bijeljine i ostalih gradova
“, kažu organizatori.

U subotu nas čekaju nastupi sjajni nastupi Aleksandre Živojinović (ex Prijović), zatim veliki povratnički koncert Nataše Bekvalac, kao i prvi festivalski nastup mladog Stefana Živojinovića. U nedelju će žurku napraviti Aca Lukas, Lexington bend, Mirza Selimović i Katarina Didanović.

Cena karata je više nego povoljna i kreće se već od 990 dinara za obe večeri, a mogu se kupiti u pretprodaji putem sajta Gigstixa, kao i na njihovim prodajnim mestima širom Srbije. Spisak prodajnih mesta možete pronaći na sajtu Gigstixa. Takođe, ulaznice će po nešto skupljoj ceni moći da se nabave i na dan festivala.

 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>