Zdravlje

Ljubav

Leto 2018: Svi volimo da ležimo na dušeku, a to može biti OPASNO!

Leto je počelo, iako vreme to ne pokazuje. Kiša je obeležila sam početak ovog godišnjeg doba, ali mnogi I dalje planiraju svoj odmor. Jedva čekaju da uživaju na plaži, a jedna stvar je ipak mnogo opasna.

Leto 2018: Svi volimo da ležimo na dušeku, a to može biti OPASNO! Foto: Svet Plus




Neverovatna priča o pedesetpetogodišnjoj Ruskinji koja je otplutala na dušeku za vodu i nestala, pronađena je tek 20 sati kasnije!

Naime, žena je bila na odmoru sa svojom porodicom u Retimnu, viđena je poslednji put oko 15 časova kako uzima dušek za vodu i sa bazena kreće ka plaži. Od tada joj se gubi svaki trag, a na plaži je pronađen samo njen peškir i lične stvari.

Suprug i ćerka su o njenom nestanku obestili obalsku stražu, koja je odmah pokrenula potragu. Potragu je otežavala činjenica što je niko nije video da ulazi u vodu, pa nisu znali da li da je traže na kopnu ili u moru. Tek sutradan malo pre 11 i 30 nadležni su objavili da su je našli šest do sedam nautičkih milja daleko, tačnije na otvorenom moru blizu Skalete, a primetio ju je jedan pilot.

Žena je pronađena u iscrpljenom stanju i agoniji da li će je neko primetiti. Provela je 20 sati bez vode ležeći na dušeku, a osim hipotermije bila je u dobrom zdravstvenom stanju.

Nije poznato kako joj se dogodilo da otpluta, a veruje se da je zaspala.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>