Region

Svet

Jelena Karleuša ili Ceca: Kija otkrila koju pevačicu VIŠE VOLI!

Ceca Ražnatović pred finale Zadruge javno je podržala Kiju Kockar, da bi joj na dan finala poslala i svoju haljinu, kao i minđuše.

Jelena Karleuša ili Ceca: Kija otkrila koju pevačicu VIŠE VOLI! Foto: youtube
Međutim, Kija tada nije znala da je poklon od Cece pa je belu haljinu ponela dan nakon finala, na velikoj žurci povodom kraja prve sezone Zadruge.
No, ona koja je podržala Lunu Đogani jeste Ivana Peters, koja je napisala da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste. Jelena Karleuša ju je podržala u stavu da joj je muka od masovnog linča, što je podstaklo Kijine fanove da joj pišu.

Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM?”, objavila je Jelena nakon poruka koje je primila.

Nakon njene poruke oglasila se i Kija, koje je rekla kako voli Jelenu, te da je bila na više njenih koncerata nego Cecinih. Jelena je ovu izjavu prokomentarisala rečima: "Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!".

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>