Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Ovan podznak Ovan!

Ovan podznak Ovan je izuzetno izražajna i specifična. To su rođene vođe, hrabri i preduzimljivi ljudi rođeni da naprave nešto veliko u životu.

Horoskop: Ovan podznak Ovan! Foto: Svet Plus
Vrlo su naglašene intelektualne i kreativne mogućnosti, ali ovu osobu je prosto teško ne primetiti. Od malena sklona samodokazivanju i spašavanju slabijih. Mnogo adrenalina "u krvi" osoba koja je prosto predodređena da ide na sve ili ništa, ne plaši se ničeg.

Iako može delovati muškobanjasto (posebno ženski pripadnici) to je varka, ovo su osobe koje izuzetno teže emotivnoj i bračnoj harmoniji, motivaciji svoje voljene osobe i osobe koje uživaju u gajenju svoje dece. Ovo su rođeni istraživači i inicijatori, vođe, strasne i osobe koje neće nikad držati mesto, zbog toga često mogu upadati u konfuzna stanja. Sklone da brzo razmišljaju, voze, hodaju ulicom. Monotonija i pasivci ih nerviraju. Ništa ne čekaju za sutra što mogu završiti danas.

Često se naglo zaljubljuju, a ima slučajeva koji brzo ulaze u brak i brzo iz njega izlaze (naravno zavisi od ličnog horoskopa). Ono što je sigurno da mnogo vole svoju porodicu, da drže sve na okupu, svima pomažu, da imaju veliko srce, da često odlično rukuju oružjem, i da mogu biti i odlični sportisti i svetski putnici. Ono što ih najviše može povrediti su nepravda i licimerje, to prosto ne podnose i u stanju su da odreaguju i agresivno ako treba. Iako dupli Ovan u ovom slučaju donosi okrenutost sebi, svom izgledu, možda i nekad osobinu sebičnosti, ovo je osoba koja je izuzetno produhovljena, temperametna, otvorena, direktna i sa njom drugi znaju na čemu su.

Konstatno povećana impulsivnost, nestrpljenje, ali osećaj euforije i dramatike. Dupli Ovnovi zbog toga moraju biti pažljiviji u saobraćaju, a često nisu baš omiljeni policiji. Iako su sjajni prijatelji, mogu biti nekad i naivni. Obožavaju ostrva i kontakt sa vodom jer im je to najbolje punjenja baterija. U poslu su vrlo fer, ali jako vode računa o svakom detalju. Jako cene brak i zajednicu. Vrlo su strasni i nekad nepredvidivi i svojeglavi (ponekad moraju da udare više puta glavom kroz zid da bi naučili lekcije). Ovo su izuzetno neposredne osobe, kojima odgovaraju konkretni i dinamični poslovi i okruženje i koji obožavaju da putuju. Trude se da imaju korektne odnose sa porodicom, a često mogu uspešno sarađivati sa daljim rođacima. Rođeni su osvajači, pa im je teško odoleti. Najbolje se osećaju u prostorima pored vode.

Trude se da imaju filozofski, ali i idealističan stav u životu i ovo su sigurno večiti optimisti koji drugima žele zlo. Kad su povređeni ili ljuti bolje je da budu sami, jer mogu uraditi ili reći nešto što ne misle. Često su skloni zaljubljivanjima na prvi pogled. Prija im stalno nešto novo, pa njihove voljene osobe moraju stalno izmišljati nešto novo. Sjajni su roditelji i jako im je bitno obrazovanje. Često najbitnije odluke životne najbolje nauče na osnovu onog što su prošli. Mogu biti jako religiozni.

Ovo je sjajna energija, osobe koje mogu puno, ali osobe koje moraju izbegavati rešavanje tuđih problema, jer tako prenose loš naboj, pa mogu biti destruktivne. Moraju naučiti da uvek uče da budu odmereniji.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>