Region

Svet

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018: Kadebostany će pevati na zatvaranju Mondijalu!

Elektro-pop bend Kadebostany nastupiće na Svetskom prvenstvu (SP) u fudbalu u Rusiji, uoči premijernog dolaska u Srbiju za nastup na prvom Belgreat festivalu, koji će biti održan 27. i 28. jula u Beogradu!

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018: Kadebostany će pevati na zatvaranju Mondijalu! Foto: Promo
Švajcarski bend svetski poznat po hitovima "Castle in the Snow", "Mind if I Stay" i "Crazy In Love" (obrada hita Beyoncé), objavio je da će svirati 15. jula poslednjeg dana SP-a u Volgogradu, na manifestaciji "World Cup 2018 Fan Fest-u" koju FIFA organizuje u Rusiji na velikim otvorenim prostorima kakvi su trgovi i parkovi u gradovima domaćinima utakmica.

"Želimo da osvojimo svet uz pomoć muzike. Jer sve se može postići muzikom! Zato nastupamo na velikim festivalima i dolazimo u mesta gde ljudi vole našu muziku. Kad se budemo popeli na festivalsku binu to ćemo uraditi sa željom da osvojimo publiku i uvedemo je u naš svet", poručuju Kadebostany, koji će na Belgreat festivalu nastupiti na fantastičnom prostoru plaže Lido Velikog ratnog ostrva!

Osim po hitovima, snažnom vizuelnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, a u Beogradu predstavlja novi album "Monumental".

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com


>