Region

Svet

Jasmina Ana: Baki ti si klasičan debil (Video)

Baki je juče u “Farmi“ tokom svađe fizički napao napao književnicu Jasminu Anu, tako što joj je bacio bade-mantil na glavu i odgurnuo je. Jasmina je sedela u sobi i plakala je zbog svađe sa Bokijem, a njene suze su zasmetale Bakiju, pa je počeo da viče na nju.

Jasmina Ana: Baki ti si klasičan debil (Video)



Baki: Šta se sada foliraš? Nemoj mi te folirantske suze.

Jasmina: Ma, ti si debil, ne razumeš ništa.

Baki: Nemoj da me vređaš.

Potom joj je stavio mantil na glavu i rekao joj da izađe iz sobe. Jasmina je potom bojkotovala žurku, ali je dograbila flašu pića i s Katarinom u kuhinji pljuvala Bakija na sva usta.

Jasmina: On mora zbog mene da izađe, mamu mu je.em.

Katarina: Budala treba da ostane do kraja, da pokaže pravo lice.

Jasmina: Letela sam tri metra kada mi je stavio jaknu na glavu i gurnuo me. On je teški debil i robijaš! Volela bih da me je povredio, pa da izleti napolje. Jeb.ću mu majku. Sram ga bilo, džukela jedna. Govno jedno nepismeno, slepac jedan polupismeni.

Da sam muško, zgazila bih ga odmah. Za njega je bolnica, bre, treba da se leči, majmun jedan. Ja sam sada pod velikim stresom, ruke mi se tresu zbog bolesnika. On je jedno g.vno i teška pi.ketina. Ljiga najgora.

Bane i Jelena su jedva dočekali ovaj konflikt, pa su je ubeđivali da treba da se ponaša kao da je fizički povređena kako bi Bakija isterali s Farme.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>