Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 24. 6. 2018. - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 24. 6. 2018. - Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Mesec je noćas grlio svojom ljubavlju. Još 4 dana do Full Moona. Najlepši je Mesec leti jer otvara sve rane, ali skrivenu sreću iz srca i pojačava adrenalin i snagu života. Volim Mesec, zato je ova rubrika dnevna sreća za sve nas pod uticajem Lune uvek.

Nedelja dan za pakovanje. Danas smo pod veoma pozitivnim aspektima Meseca sa Rx Neptunom, Plutonom i Merkurom u Raku, Mesec u poslednjoj dekadi Škorpije, znaka regeneracije, snage, izazova, intezivnih emocija i borbe za život. Danas možete da se opustite i prepustite sebi, možete na sebe preuzeti ono za šta niste imali vremena, a popodnevni časovi idealni za odlazak na odmor, važne vesti, šetnje, kupovine.

Emocije opuštene, željne kompletnog davanja i predavanja, vibracije i intuicija uvek jedna uz drugu, a mentalna sreća i motiv emotivne povezanosti izuzetan. Mesec u zadnjoj dekadi Škorpije može doneti stavljanje i tačke na sve loše, prepoznavanje prioriteta, ali i želju za pobedom svega što vam je predstavljalo nešto teško u srcu. Hrabrost, izazovi, strast, emotivna jačina, jaka povezanost (slični se sličnima raduju).

Nemoj biti od onih koji kažu malo sa puno reči. Budi od onih koji kažu mnogo sa malo reči.
Pitagora


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi od ponoći mogu očekivati emotivni mir, sreću, zadovoljstvo, opuštenost, ali i bezbroj većih planova. Može biti krakotrajne ljutnje u večernjim satima zbog sitnica, ipak Ovnovi danas imaju baš snagu da promene stvari i srede sve što im predstavlja problem. Mogu biti skloni da lako povezuju stvari, ali i da imaju dobre vesti preko polja porodice/posebno finansija u popodnevnim časovima. Mogu aktivirati stare ideje. Odličan dan za dom, nekretnine.

Na emotivnom nivou mogućnsot neočekivanih upoznavanja preko većih proslava, prijatelja ili porodice. Prijaće im pažnja, ali će težiti opuštenosti I slobodi. Mogu biti zaljubljivi i skloni da im emocije danas daju posebnu snagu. Pozitivan dan za zajedničke poslove sa prijateljima i neočekivane kupovine preko interneta.Ono što danas treba da se izbegava je tvrdoglavost i preteran i nepotreban ponos.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovi mogu osećati jake udare I nervozu na polju finansija, partnerskih odnosa, prenosa novca, ali i neplanirane troškove na polju saobraćaja, pa je potrebno da danas budu smireniji. Može dolaziti do jače potrebe za pažnjom kroz reči, ali i sklonosti skrivenoj posesivnosti u odnosu na druge I osećaja da vama ništa ne ide. Ako to osetite –promenite misli. Pojačana osetljivost moguća kroz tehničke uredjaje ili kučne poslove. Bikovi bi danas trebalo maksimalno da se izoluju od negativnih misli i polemika I da odmaraju maksimalno. Mogu imati mogućnost da prenose dobro znanje na druge ili da se dobro naspavaju.

Na polju emocija posebno raditi na komunikaciji. Na polju zdravlja pripaziti na koncentraciju, emotivnu svojeglavost, teranje inata, psihu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci danas mogu imati dosta porodičnih okupljanja, putovanja i dogovora. Danas mogu I dobro zaraditi, ali biti odlični organizatori važnih dešavanja kao i glavni zabavljači. Blizanci imaju danas posebno motivaciju, mogu provoditi vreme sa porodicom i biti u veoma jakoj vezi sa decom. Odličan dan za umetnost, posebno polje muzike.

Na emotivnom planu moguća previranja I tajne veze. Može doći do neočekivanih vesti od osobe koje ste voleli. Privlačićete pažnju, ali biti skloni da vam je emotivno potrebno nešto drugo u odnosu što imate.

Na polju zdravlja preporuka je malo pažnje ka prehladama grla, vida, kao i želuca. Na poslovnom planu posebno Blizanci koji rade noću mogu imati uspeha. Blizanci mogu imati jake poslovne vizije koje treba staviti na papir. Mogu imati danas i mogućnost dosta zabave, ali dobijanja poklona.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu danas osećati sve što ih okružuje, ali veoma mudro donositi odluke. Rakovi će imati jake poruke koje mogu taknuti druge da se promene. Izuzetno srećan dan za ljubav, putovanja, odmore, preseljenja, nekretnine, emotivne prekretnice, plodnost, decu. Pozitivan dan za velike poslove.

Na polju finansija mala opreznost jer mogući neplanirani, veći troškovi. Rakovi će biti skloni da velikodušno daju I sebe i novac i da imaju potrebu da usreće druge. Paziti na creva, mogući grčevi, nadimanja, izbegavajte začinjenu i tešku hranu. Posebno vreme od ponoći i večernji sati mogu najaviti ljubav I jaka ljubavna povezivanja. Rakovi mogu dobro kriti svoje slabosti, ali i tugu zbog prošlosti. Rakovi su danas posebno nadahnuti I jaki.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi mogu biti brižniji zbog dece, prošlosti, mogu imati hiljadu sitnih poslova a strpljenje im neće biti jala strana. Zato je bitno da danas nađu vremena da sve rade korak po korak. Sunce kako njihov vladalac, tako I kroz energiju može im prijati. Mogu se vraćati u prošlost, ali osećati da su prevladali stari strahovi I da mogu puno. Mogućnost malo veće napetosti kroz dom, roditelje, uslužne poslove, pa bi bilo dobro izlaziti napolje.

Mogu biti posebno povezani sa bivšim ljubavima i dobijati poruke od osoba koje su ih volele. Na polju zdravlja paziti na genitalije, creva. Nervoza iznutra lose može uticati na apetit. Lavove posebno danas mogu nervirati radoznalost I mešanje drugih u njihov život.


Devica 23.8. - 22.9.

Device dans posebno mogu biti intuitivne, borbene i mentalno sklone da budu posebno ubedljive, popularne i originalne. Mogući važni, iako malo iscrpljujući poslovi, putovanja I sastanci. Jaka povezanost sa prijateljima. Treba izbegavati bes u saobraćaju!

Device danas mogu završiti veći deo imovinskih poslova, ali posebno mogu iskazati talente. Odličan dan za medije, javne prezentacije, važne susrete. Emocije u padu pa u povećanju svadjalačko ponašanje, danas treba spustiti loptu.

Na poslovnom planu mogućnost i neočekivanih novih projekata. Na polju zdravlja paziti na disanje i predeo kolena.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas mogu težiti balansu, ali mogu imati velike izazove prošlosti koja može uticati na neopuštenost na emotivnom nivou. Trebalo bi izbegavati stvari iz prošlosti jer to može voditi napetosti u novim vezama. Može biti pritisaka na polju dokumentacije, porodičnih odnosa, ali I skrivenih razočarenja u prijatelje. Vage danas mogu biti i veoma plačljive, ali sposobne da zarade i naprave velike poslove.

Za one koji žele da se odmore danas mogu uživati u prirodi i samoći. Mogu nalaziti stare slike, knjige I nešto što će im dati snagu za dalje. Ipak, emocije iako u porastu mogu biti problem sa kojim se mogu boriti.

Na polju zdravlja paziti na genitalije, bešiku i hormonske promene praćene meteropatskim uticajima.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije posebno danas mogu biti zavodljive, motivisane, jake, prejake, ali I provokativne i u većem odbrambenom zidu. Škorpije koje su u braku mogu biti pod pritiskom i moraju se čuvati ljubomore, uticaja drugih, neprijateljstva! Manje poteškoće moguće u inostranstvu, učenju, planiranju putovanja I poseta (zakašnjenja, nemiri, nervoza, duga čekanja).

Odličan dan za samostalne projekte, nekretnine, ali idealan za ljubav, decu, važne ljubavne poruke i vesti, kao i rešenje jednog većeg problema. Na polju zdravlja moguće pulsirajuće migrene i osetljivost kože, izbegavati sunčanje!

Vreme od ponoći posebno važno Škorpijama je im donosi izuzetnu ličnu snagu, regeneraciju, ali poruke. Neka karma danas može umešati prste.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu otvoriti oči i sebi i drugima. Mogu imati posebno jake snove. Izuzetno podsvesno borbeni i jaki mogu danas osećati da je pred njima važna prekretnica. Mogu biti posebno preduzimljivi u inostranstvu, ali poslovima koji traže diskreciju, poverenje, razne vrste važnih istraživanja. Pozitivan dan za sredjivanje doma, odlazak na odmore, dok na emotivnom nivou moraju se čuvati prekida i odvajanja. Mogućnost tajnih odnosa.

Mogućnost skrivenog rivaliteta ili ljubomore.Pozitivan dan za mehaničarske poslove, kao i javne nastupe. Strelčevi mogu biti okrenuti egzoteriji i psihologiji.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi će danas posebno biti raspoloženi za druženja sa prijateljima, sport, ali da probaju nešto novo. Iako mogu imati utisak da idu jedan korak napred, tri nazad, ipak danas preko drugih mogu dobiti snagu i dobro raspoloženje. Mogu imati veoma zanimljiva i nova poznanstva, ali ponude iz daleka.

Nerviraće ih monotonija i dosada. Trebaće im pokret I nešto novo. Na polju emocija moguća iznenađenja. Na polju zdravlja mogućnost manje osetljivosti kukova, butina i predela debelog creva. Danas je važno paziti na lekove, posebno alkohol! Izuzetan dan za muziku, plažu, knjige, meditacije.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolijama dan donosi dobre poslovne mogućnosti i veće prihode, međutim neku tugu zbog osoba kojih više nema. Vodolije mogu biti sklone da se osame, da razmišljaju i da iznutra sebe motivišu da moraju ići napred. Može biti dinamičnih dnevnih poseta, aktivnosti, sitnijih kupovina, ali jednog susreta koji im neće prijati.

Vodolije mogu biti i dosta okrenute domu, hranu, opuštanju, ali premeštanju. Na emotivnom planu mogu pustiti da vreme pokaže svoje. Popodnevni sati donose da dođu do važnih emotivnih informacija koje mogu doneti neki vid trežnjenja. Na polju zdravlja paziti na kičmu. Kontrolisati moguć prolazan bes i ljutnju, kao i preosetljivost.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti u dobrim vibracijama između porodice, voljene osobe i svojih aktivnosti. Ribe osećaju, flegmatično ali jako prate dalje znake univerzuma. Danas mogu očekivati srećne okolnosti kroz ljubav, koliko god da im odredjene stvari deluju komplikovano. Period od ponoći veoma plodan za materinstvo i začeća.

Mogu biti okrenuti rođacima, braku, deci, budućim imovinskim planovima, ali završetku poslovnih aktivnosti I uvodjenju novih. Dobar dan za finansije. Ribe danas posebno mogu biti soasećajne i sklone da pomognu drugima Iida učine nešto veliko za druge. Biće inspirativne, pomalo potištene, ali izuzetno stvaralački naklonjene. Jako im danas može prijati voda, sunce, šetnje i ludiranje.

Mogućnost usporenosti oko nekih zajedničkih planova, ali treba kontrolisati nestrpljenje. Danas posebno treba pratiti jako šesto čulo, koje može doneti osećaj neverovatne preciznosti onog što sledi.

Viber

Autor: Astrolog: Natasa Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>