Svet

Region

Rihanna: Nisam kriva što sam seksi

Rihanna je odlučila da se odbrani od zlih jezika drugih žena. Pevačica kaže da su one verovatno "nezadovoljne same sobom" pa  zato svoje nezadovoljstvo iskaljuju na njoj.

Rihanna: Nisam kriva što sam seksi



Poznata po seksi kostimima i izazovnim odevnim kombinacijama, Rihanna ističe kako je ponosna na svoje telo i dq voli da ga pokazuje, a one koji je zbog toga napadaju naziva licemerima.

"Neki ljude misle da sam previše seksi i to im iz nekog razloga smeta. Devojke ne vole videti drugu devojku koja je seksi obučena i izgleda izazovno, to im smeta. I to će uvek biti tako, ljudi će imati svakakvo mišljenje i komentarisaće kako izgledam, šta govorim i šta nosim na sebi. I uvek će jedva dočekati da nešto kritikuju, najviše žene. One su verovatno nezadovoljne sobom, trebalo bi više pažnje da obrate na svoj život", kaže Rihanna.

Iako je mnogi kritikuju, ne pada joj na pamet da se menja zbog njih.

"Znam da javne osobe ponekad mogu iritirati ljude. Stalno me gledaju, vidi mi se guza, ili mi ispadaju grudi, i shvatam da im to ide na živce, ali ja mogu da radim ono što me usrećuje i što želim. Nisam ja kriva što sam seksi i sigurno se neću menjati", kaže crvenokosa pjevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Rihanna


>