Region

Svet

Filip se juče oženio, a pre Aleksandre bio sa PRELEPOM glumicom!

Filip Živojinović oženio se pevačicom Aleksandrom Prijović i više od 900 zvanica uživalo je u slavlju. Ono što mnogi ne znaju jeste da je sportski menadžer bio u vezi sa srpskom glumicom Majom Mandžukom.

Filip se juče oženio, a pre Aleksandre bio sa PRELEPOM glumicom! Foto: Instagram/Printscreen




Cela Srbija je juče pratila dešavanja na venčanju decenije, kako su ga mnogi nazvali između Filipa Živojinovića i Aleksandra Prijović. Mladenci su bili presrećni I nisu krili nervozu tokom ceremonije I jednostavno su blistali kako u crkvu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi tako I u Bel Ekspo centru gde je održano svadbeno veselje.

Iako su rešili da vezu krunišu brakom, najstariji od trojice braće Živojinović bio je u vezi sa mnogim devojkama a mediji su to na pravi način ispratili.
On je četiri godine bio u vezi sa srpskom glumicom Majom Mandžukom, ali je na kraju toj vezi morao doći kraj. Oni su čak I tri godine živeli zajedno u Americi, ali sve češće nesuglasice dovele su to kraha veze 2015. godine. Iako su mnogi njihovi prijatelji mislili da će se pomiriti, do toga nije došlo, pa je Živojinović ubrzo ušao u vezu sa pevačicom koju je na kraju krunisao brakom.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>