Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 22. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 22. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Dobra noć/dan, leto je stiglo, Rakovi spremni za rođendane, a nalazimo se u Prvoj Četvrtini Meseca. Ne znam da li ste večeras pogledali u nebo, ali Luna je tako bila lepa. Mesec do večernjih sati ide kroz znak Vagu, posebno od jutarnjih časova između zvezda Foramen,Spika,Nekar. Od 21:12 Mesec prelazi u vodeni fiksni znak Škorpiju i donosi pojačano vreme intezivnih, dubokih utisaka, emocija, ali i sumnji, provokacija.

Do kraja večeri Mesec će biti u praznom hodu i može odlagati neke obaveze u tom momentu, ali će imati pozitivan aspect sa Suncem, pa će se ipak osećati toplina, srdačnost, srećne porodično – emotivne okolnosti. Jutarnji časovi neće biti prijatni jer će biti praćeni kvadratom Meseca i Rx Plutona koji nose nasilje, destrukciju, nepravdu. Večernji sati donose potrebu za mističnošću i emotivnim izazovima.

Danas može biti povoljno vreme za poslove vezane za saobraćaj, sud, estetiku. ipak, sam dan nosi dosta pojačanih rizika, iskušenja i vaganja.Zbog uticaja zvezde Spike, mnogi mogu od jutarnjih časova doživeti neočekivana iznenađenja (neki princip neba, nečeg po zasluzi). Danas je pozitivan dan za putovanja. Na opštem nivou dan nenaklonjene globalne energije (trovanja, pojačan terorizam, problem sa vodom, kriminal posebno u noćnim satima).

Danas je dobro znati: Prvi deo dana okrenut harmoniji, lepoti, emocijama. Noćni sati pojačavaju strast/ljubomoru.Posebno je važno u noćnim satima slušati sebe, ali se okrenuti i svojim mislima. Danas je jako dobro prazniti osećanja (noć), ali pričati o problemima. Operacije bruha, genitalija, mokraćnih kanala, jajnika nisu preporučljive posebno od 20h. Danas novi poslovi mogu biti povoljniji do podneva posle toga ne.

“Ono što srce zna danas, glava će razumeti sutra.”
Seneka


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnove od ranih jutarnih časova očekuje jako puno obaveza i gužve i tu je potrebno da se organizuju bez žurbe i nestrpljenja da bi sve odradili kako treba. Manjih oscilacija u raspoloženju može biti oko podneva i oko 19h kada ih može hvatati umor. Ipak,Ovnovi idu napred i mogu računati na povoljne profesionalne mogućnosti preko inostranstva, ali neki nastavak poslova.

Mogu imati danas posebno jaku intuiciju i moć povezivanja što im može pomoći profesionalno. Na emotivnom nivou večernji sati mogu doneti manje krize, dok dnevni aspekti druženja, smeh i dosta upoznavanja.Na polju zdravlja treba piti više tečnosti jer je polje mokraćnih kanala, danas malo i creva osetljivije. Može biti sitnijih problema sa uređajima, koje će se rešiti u pokretu.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu dobijati odlične materijalne ponude, imati mogućnost pozitivnih vesti, dešavanja preko polja porodice, obrazovanja, putovanja. Bikovi mogu imati i veoma jake emotivne ponude. Na polju doma mogućnost i dalje malo veće napetosti koja se može osetiti i kod bračnih parova u večernjim satima. Na polju zdravlja trebalo bi paziti na kožu, posebno probleme sa hemoroidima i debelim crevom (danas je preporučljiva lakša ishrana).

Mogućnost nekih odlaganja kroz inostranstvo, ili mogućnosti i čekanja kroz rešavanje starih poslova sa strancima. Bikovima može prijati voda, mir, neka opuštena kafa i poslovi u pokretu.Danas mogu završiti i porodične papire, račune, kao i mogu imati kupovine koje ih mogu obradovati. Bikovi danas mogu biti odlični posrednici, savetnici, ali odlični na polju medija i javnih govora. Odličan dan za kreativne i društvene mogućnosti, malko obratiti pažnju na noćne sate, mogućnost ličnih kriza i nerazumevanja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci imaju mogućnost povoljnih prilika na imovinskom i porodičnom nivou, privatnom biznisu, kao i dosta zajedničkih aktivnosti sa porodicom. Biće veoma okrenuti ka rodbini, ali u kreativnom nivou. Blizancima je danas veoma pozitivan dan za otvorenije emotivne razgovore, dok večernji sati za one koji rade može doneti neka odlaganja i manju tenziju.

Danas je bitno ne obećavati više od onoga što možete uraditi. Paziti na kičmu. Mogućnost neočekivanih putovanja i kupovina. Profesionalna intuicija, nagla pomoć poznanika, dosta toškova oko kola, lako učenje, neobične ljubavne zavrzlame, ali rešavanje važnijih finansijskih pitanja mogu biti vezani za današnji dan. Na poslu može biti rivaliteta. Pripazite na troškove telefona!


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi su ušli u svoju letnju energiju i mogu biti veoma skloni da lako povezuju druge i da drugima danas donose sreću. Mogu biti pod malo većim pritiskom oko doma i domaćih poslova i preporuka je da sve rade polako.Može biti neočekivanih troškova, poseta, kao i malo većih pritisaka u jutarnjim satima. Rakovi mogu biti danas i snalažljivi da zarade novac, iako će sve ići kroz malo veći napor.

Treba izbegavati danas pozajmice! Popodnevni časovi nose zakašnjenja i usporenost, ali veoma jake emocije i važne situacije na tom nivou. Rakovi osećaju jake vibracije i mogu danas odluke donositi na osnovu trenutne inspiracije. Biće dosta okrenuti svom telu, ali i deci. Naglašena plodnost. Na polju zdravlja paziti na genitalije.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi mogu da dobro napune energiju što će im trebati jer ih očekuje krajnje turbulentan dan prepun dešavanja i promena. Mnogo komunikacije, poruka, jurnjave, ali malo i pojačanog pesimizma i brige za druge u večernjim satima. Lavovi mogu imati posebno jake snove, osećati antipatiju/simpatije od drugih, ali imati mogućnost da danas prave i nešto veoma korisno i trajno.

Danas je moguće više posla oko dece, domaćih poslova, ali jakih oscilacija i ljutnje na polju emocija pa je brojanje do 100 veoma potrebno. Na polju zdravlja preporuka je da se pazi na alergije, posebno želudac (sve može biti malo na nervnoj bazi). Popodnevni časovi malo lakši kroz finansije, mada može biti opterećenja. Bilo bi dobro iskoristiti dan za sebe, svoje telo, potpisivanja papirolgije, učenje, šetnje.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama danas sledi dosta sastanaka koji mogu biti krajnje iscrpljujući iako ideje mogu biti fantastične i trajne. Device mogu biti okrenute finasijskim kompenzacijama, budućim planovima, a možda će morati biti i malko oštrije u večernjim satima jer ih ljudi mogu opterećivati nepotrebnim stvarima, čak je preporuka da malko obrate pažnju na odnose sa okruženjem/rođacima.

U povećanju platonski i jak senzibilan odnos u braku. Danas mogu biti odgovorniji prema starijima/svojoj deci. Treba smanjiti fizičke aktivnosti i okrenuti se karijeri. Može biti dobrih ponuda ili ideja preko prijatelja. iako Device mogu imati malo faza pesimizma, ipak mogu danas završiti jedan krajnje težak posao. Na polju zdravlja i dalje je preporuka da smanje stres koji lošije utice na srce, šećer i hormone.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas mogu biti skroz dekocentrisane i okrenute na više strana, ali kao da neće imati energije ka realizaciji, zato je potrebno da naprave malo bolju organizaciju. Preporuka je da se danas čuvaju virusa! Može biti usporenosti i manje apatičnosti kroz poslovne odnose. Na emotivnom planu dosta pomoći od voljene osobe, mada kod slobodnih Vaga odustajanja i žaljenja za prošloscu.

Energija i vitalnost u padu, ali u popodnevnim časovima i manje trzavice oko roditelja/finansija. Ipak, Vage mogu doći do dobre poslovne reputacije, samo je bitno da danas pokrenu veću volju i samopouzdanje (vežbe ispred ogledala). Trebaće im neki vid “izduvnog ventila” uveče, gde je moguća prolazna ljutnja oko prijatelja, ali ipak i dobar provod. Preporuka je danas paziti na zakon!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu imati neka previranja i trzavice u toku noći i jutarnjih časova, ali mogu pronaći inspiraciju i snagu u radu, korisnim aktivnostima, pomoći drugima. Škorpije danas mogu računati na povećanje prihoda, ali ipak i dobre vesti preko inostranstva, obrazovanja, nauke, kao i čak mogućnost napredovanja, odličnih aspekata preko edukacije.

Danas će im biti važna istina. Mogu doći do poverljivih informacija koje će im značiti. Emotivno polje posebno u noćnim satima donosi sreću i plodnost, neobičan splet okolnosti i puno karmičkih povezivanja. Škorpije koje su u braku mogu biti u malom sukobu sa voljenom osobom oko finansija. Na polju zdravlja paziti na pesak, bubrege, stopala.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi mogu računati na srećne okolnosti preko prodaje/kupovine imovine, finansija voljene osobe, zarade koju treba da naplate posle dugo prethodnog perioda, trgovine. Mogu danas imati nesigurnosti i sumnje, čak male strahove od rezultata, ali ipak uz podršku prijatelja i pokret nekako i dan koji može biti interesantan. Na polju zdravlja pripaziti na polje kukova, bruha, slepog creva.

Malo dramatike može biti na dužim putovanjima, ispitima, kroz autoritete. Ipak, Strelčevi mogu danas imati jako dobre vizije, i nagli poklon sa neba koji im može pomoći da se malo povrate. Odličan dan za takmičenja.i dalje opreznost u saobraćaju, mogući prekršaji, kazne, svađe na polju saobraćaja, izbegavajte. Na polju emocija potrebna veća taktičnost i pravljenje kompromisa.

Strelčevima treba strast i odnos da ih udari kao strela i treba im nešto konkretno. Mogućnost neočekivanih susreta sa osobama daleko od mesta rođenja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu imati jako velike napore na polju finansija/posla i mogu danas imati prilično neočekivan splet okolnosti, ali novih poslova. Mogu biti veoma zavodljivi, skloni odličnoj proceni, ali prepoznavanju. Može biti mogućnosti da su krenuli u jednom pravcu a danas završe na potpuno drugom mestu na poslovnom nivou. Može biti napora oko uplata i završavanja računa, ali je period ipak do 16h lakši.

Noćni sati nose jaku pomoć prijatelja, ali i neki vid lekcija na koga mogu da se oslone. Puno dodatnog posla u kući. Jako im može značiti podrška voljene osobe posebno Jarčevima koji su u braku. Može dolaziti do preosetljivosti kroz komunikaciju, ali i veće opuštenosti u noćnim satima. Na polju zdravlja malo pripaziti na kosti, posebno predeo stopala i imuniteta.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije danas mogu pokazati genijalnost i plemenitost, pokrenuti humanitarne akcije, ali imati uspeha preko obrazovanja, stranaca, posebno pisanja i medija. Mogućnost pozitivnih proslava i lepih dešavanja do 13h. Večernji sati im mogu doneti malo veći pad energije i nostalgiju. Večernji sati nose i probleme sa autoritetima i greške na poslu, pa se moraju malo bolje koncentrisati.

Vodolije koje planiraju odmore, mogu uživati. Dosta posla, iako malo većih oscilacija kroz emocije, mnoge situacije im danas neće biti jasne, jer mogu ići od potpune potištenosti do totalne sreće. Dan nije loš za finansije, ali posebno u večernjim satima treba izlaziti napolje, resetovati se, jer su moguće sumnje, nemiri i blokade.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribama i danas treba veća podrška i mogu imati problema sa rasporedom. Može biti poteškoća da usklade private i poslovne obaveze. Mogu se lako nervirati oko sitnica. Danas mogu potpisivati važne papire, ali nešto pozitivniji period je ipak veče kada mogu očekivati sreću preko porodice/emocija. Slobodne Ribe danas mogu prolaziti kroz jaka ljubavna iskušenja, čak ružne reči.

Večernji sati traže i mirniju vožnju, kao i pravljenje kompromisa sa rođacima. Jaka povezanost sa decom, odličan večernji period za plodnost, izlaske. Puno udvarača, hobija, jake intuicije i predosećanja koji mogu doneti i uznemirenost. Danas treba čuvati psihu i paziti na terapije. Prijaće im društvo starih prijatelja, ali će ih nervirati nedostatak vremena. Mogućnost stresa ili problema oko prijatelja na poslu.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>