Zadruga

Parovi

Zadruga: Ajde da ga polomimo, da umre ne treba žao da ti bude! Strašne reči za Slobu Radanovića!

Kako se rijaliti Zadruga približava kraju, ukućani se sve više okreću protiv Slobe Radanovića, a podržavaju, njegovu još uvek zakonitu ženu, Kiju Kockar.

Zadruga: Ajde da ga polomimo, da umre ne treba žao da ti bude! Strašne reči za Slobu Radanovića! Foto: Tv Pink Printscreen




Takmičarima u Zadruzi je produkcija puštala razne ljubavne snimke, koji su očekivano najviše pogodili Kiju Kockar i Lunu Đogani. Ipak, još jedna ukućanka je bila sasvim zgrožena celokupnim Slobinim ponašanjem, da je morala još jednom javno da pruži Kiji podršku:- Posle onog snimka meni je loše, ajde da se skupimo i da ga polomimo sve! Niko mu neće pomoći - rekla je Miljana Kulić i dodala:

- Ja sam u drugom stanju, neuračunljiva, ljudi će da razumeju... Bog da ne može da ga spasi. Svaka čast ženi koja glasa za njega (rekla je ironično). Ne znam ko to radi, ko želi da prođe ovo u životu. Kija ja ti čestitam, ja sam uvek bila uz tebe, ja sam verovala za sve što si pričala, a nakon ovih videa dokazalo se da si govorila istinu. On treba da bude primer kako jedan muškarac ne treba da se ponaša prema ženi. Da umre, ne treba žao da ti bude - pričala je Kulićeva, dok su je ostale ukućanke podržavale.

- Bog sve vidi, veruj mi. Vratiće mu, nije potrebno nasilje, ja sam sve rekla kako je bilo. Mogla sam da lažem i izmišljam, ali sam rekla istinu što se sada i dokazalo. Lako je Luni da kaže ja ću da izađem odavde i da zaboravim sve, a to što je meni usr*la brak, to ništa? - pričala je Kija ogorčeno.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>