Region

Svet

Nikola Vranjković, KKN i Kadebostany na premijernom Belgreat-u

Ovog jula na beogradskom Lidu očekuje vas najveća letnja žurka sezone, uz neke od vodećih zvezda elektro i alternativne scene današnjice! 27. i 28. jula ponesite kupaći i spremite se za dva dana vrhunskog zvuka.

Nikola Vranjković, KKN i Kadebostany na premijernom Belgreat-u Foto: Bojana Janjić




Osim stejdža Beats, na kom vas za pultom čekaju poznate face kao što su Goldie, wAFF, Cristian Varela, Felix da Housecat i Vinicius Honorio, Belgreat vam sa ponosom predstavlja stejdž Beyond gde će za vas nastupiti legende domaće alternativne scene kao što su Nikola Vranjković, "Kanda, Kodža i Nebojša", ali i svetski popularni Švajcarci "Kadebostany". 

"Kadebostany", osnovani 2008. godine u Ženevi, već godinama izazivaju euforiju na svojim nastupima širom sveta zahvaljujući hitovima kao što su "Castle in the Snow" i "Mind if I Stay", a planetarni uspeh postigli su obradom "Crazy in Love" slavne koleginice Beyoncé, korišćene i u blokbasteru "50 nijansi sive". "Kadebostany" na Lido stižu sa novim vokalom, Kristinom - kako sami kažu - njihovom najbolje čuvanom tajnom.

Nikola Vranjković, poznati kompozitor, muzičar, tekstopisac i producent, priprema nam, kao i uvek, intimno putovanje kroz muziku čiju jedinstvenu čaroliju poznaje svako ko je bar jednom bio na njegovom nastupu. Posebno nas raduje što će s nama pevati na jednom od svojih omiljenih mesta - na Dunavu!

"Kanda, Kodža i Nebojša" uvek nas iznova podsete zbog čega uživaju status jednog od ključnih bendova domaće alternative. Ovog jula imaćemo priliku da još jednom uživamo u njihovoj jedinstvenoj energiji i nezaboravnim pesmama kao što je "Prekidi stvarnosti", koju su slušaoci Radio 202 proglasili jednom od 60 najboljih numera koje je PGP RTS objavio za 60 godina svog postojanja.

Early bird akcija je u toku - festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i onlinena njihovoj stranici: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/belgreat-festival-beograd-plaza-lido-495206/event.html 

Kupi svoju kartu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Promo

Povezane vesti:


>