Region

Svet

Sinan Sakić: Ko će naslediti imovinu pevača?

Skoro tri nedelje je prošlo od kad nas je napustio jedan od najbolji narodnih pevača Sinan Sakić, a već se postavlja pitanje ko će naslediti njegovu imoninu, pošto je poznato da je imao četvoro dece.

Sinan Sakić: Ko će naslediti imovinu pevača? Foto: youtube
Sinan je iza sebe ostavio četvoro dece. Pevač je prvi put stupio u brak sa osamnaest godina, da bi se drugi put oženio 1981. godine. Iz prvog braka Sinan je dobio sinove Rašidai Medu, a iz drugog ćerku Đulkicu i sina Alena.

Osim velike porodice i blistave karijere, Sakić je nakon svoje smrti ostavio i brojnu imovinu. Po pričama izvora bliskih Sinanu, pevač je nekada za veče zarađivao veliku sumu novca, od koje je kasnije mogao čak da kupi i stan, kao i ostale nekretnine koje je posedovao. Domaćoj javnosti je poznato da je Sinan kupio veliki stan na Dorćolu, kao i još dva stana u Beogradu, jedan u Sarajevu, kuću u Tuzli, ali i veliku vilu u Loznici. Posle Sinanove sahrane postavilo se pitanje i ko će sve to naslediti?

Mnogi smatraju da će najveći deo imovine pripasti najstarijem sinu Rašidu, koji je pre mesec dana odslužio zatvorsku kaznu i pojavio se na očevoj sahrani. Takođe, postoje i navodi da iz porodice Sakić niko ne razgovara sa ovim članom porodice, koji se sa Sinanom pomiro neposredno pre njegove smrti. Ko će dobiti najveći deo imovine Sinana Sakića ostaje nam da vidim.

Podsetimo, nakon duge i teške bolesti pevač Sinan Sakić preminuo je prvog juna u Beogradu, a nekoliko dana kasnije u Loznici organizovana je pevačeva sahrana na kojoj su se pojavili njegovi najveći estradni prijatelji.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>